- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FatalEror
addikt
válasz Integra #4352 üzenetére
Hát a jegyárak is...és akkor még az utazás is,na meg az se biztos,hogy azt kapod ami vársz 1,5-2k-ért. Számomra a TF3-is egy csalódás csalódás volt Most már azt tervezem,hogy ha végre sikerül költözni akkor lesz egy szoba amit teljesen belehet sötétíteni redőnnyel és veszek egy projektort aztán annyi,és mivel UPC-is ilyen f*s dobozn jön akkor TV-t is tudok rajta nézni....
[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
Nálunk hátsó szomszéd invitált be a lakásba ás tényleg nem egy nagy ház,~50nm+tetőtért,de a nappalit egyszerűen valami k*rvajól megcsinálta van neki egy projektorja és ő nem használ vászont,hanem kivetíti a falra a képet,de a falon a képnek a helye fehét mindenhol máshol pedig bordó,bordó függöny és ilyen "aranyszínű" lámpák a falon van egy neon is szóval "eléggé jó" mozi hangulatot sikerült teremtenie.
HardCore is my LifeStyle
-
-
madgie
titán
válasz baluka26 #4361 üzenetére
Nem feltétlenül. Az említett debreceni mozitól behányok, pedig csak kb 100k körüli hangcuccom van otthon (nem, nem Logitech-féle izék, JBL SCS178 szett + Yami V371 erősítő )
szerk: zenére amúgy ramaty, arra mást használok (füles + USB-s DAC), filmekre viszont teljesen használható alapcucc (azért nem írom, hogy kiváló, mert attól messze van, de a vidéki mozik még messzebb)
[ Szerkesztve ]
-
FatalEror
addikt
Nálunk ez a hangfal a 22-s csapdája,mivel elég nagy a nappali és a legtöbb szett a emiatt elvérzik nálunk ami pedig "betudja szórni" és nincs is ramaty hangzása az pedig már nem olcsó játékszer.
Integra:+1 No meg számít az is,hogy mikor veszed amikor TV+Erősítő+Hangfal kombót vettük akkor bementünk először a helyi boltba szétnéztünk ott majd szétnéztünk máshol természetesen ugyan azt láttuk olcsóbban is,aztán vissza mentünk a helyi boltba és tettünk egy ajánlatot és összességében a cuccok ottani árából engedtek 60k-t és házhoz hozták másnap délután mindent.Mondjuk azt hozzá teszem,hogy egy ez Januári hónapba történt.
[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
madgie
titán
válasz mondomén #4366 üzenetére
Nemtom, csak a józan paraszti ész (meg a fülem) súgja azt, hogy a négy szatellit önmagában filmnél inkább csak környezeti zajokra való, zenénél meg ezeknek (vagyis ebből az első kettőnek) kéne az egészet a hátán vinnie. Mélynyomó oda nem kell, fimnél viszont elég fontos, a centerről nem is beszélve (ami szintén nem kell a zenéhez, miközben a kis JBL-nek talán pont a center a legjobb komponense). Szóval az a lényeg, hogy zenére inkább előveszem a kis 28 eurós fülesem, jobban járok így.
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
[The Watch (2012]: egesz turheto volt, meg par eredeti poenra is futotta. No meg nem lottek el az osszes poent a trailerben. Egyszoval tulteljesitettek a vigjatekok 95%-at. Azert ujranezni nem fogom
4.5/10
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
törölt tag
Szerintem ti sírva fakadnátok nálam, "csak" régi HD ready tv-m van, meg egy ezer éves kenwood/magnat páros.
Viszont így is nagyon szép a kép és nagyon jó a hang. -
madgie
titán
válasz #54715584 #4374 üzenetére
Nekem is HD Ready a plazmám, sőt, legtöbbször 720p-t szoktam rajta nézni (van jó Full HD IPS monitorom, tudom, mi a különbség 1080p és 720p között, de erre a "régi" LG plazmára bőven elég a 720p is)
baluka26: 50" tévé, kábé 2,5, szűk 3 méterről nézzük és mivel túlkorrigált rövidlátó vagyok, így látom a plazma sötét-zsizsikesedést rajta. No de ha ezért lecserélném, az asszony is menten lecserélne
[ Szerkesztve ]
-
fracture333
aktív tag
Defiance - az egyik legjobb zsidós világháborús film amit életemben láttam. voltak benne lassú, és gyors eksönös részek is egyaránt. a történet nagyon jó volt, pláne hogy igaz történet (persze biztos voltak benne ferdítések, de melyikben nincsenek). jó színészek voltak benne. és - SPOILER - végre egy olyan világháborús film ahol nem haltak meg a főszereplők a végén, és mivel igaz történet így az örömöm sokszorozódik. simán 10/10.
[ Szerkesztve ]
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
FatalEror
addikt
válasz #54715584 #4377 üzenetére
Szerintem sokszor fölös 1080P Mivel nekem a jobb filmjeim is csak 720P-sek,és ha jól tudom egy 1080P-s film meg se áll 20GB alatt,és szerintem annyit meg se ér.Persze van olyan ismerősöm aki jó helyen dolgozik és otthon egy 5*2TB-s RAID tömböt tart.....
HardCore is my LifeStyle
-
Realradical
őstag
válasz FatalEror #4379 üzenetére
Látszik a különbség még nekem is pedig nem vagyok vájtszemű. 10+ GB körül indulnak az 1080p-s filmek. Mivel egy 720p-s film 7 GB-tól kezdődik nekem megéri azt a kis plusz helyet. Mondjuk 1,5TB nettó helyem van.
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
RexpecT
addikt
Watchmen - Eddig - sajnos - nem láttam, de most sikerült pótolni. Egész ütős kis film lett, jó kis darkos hangulttal, mindneképpen ajánlom 8/10.
-
FatalEror
addikt
válasz Realradical #4380 üzenetére
Azt nagyon jól tudom,hogy mennyire látszik az,hogy 1080P-s,vagy csak 720-as,de én mondjuk nem szoktam tárolgatni nagyobb filmeket,mivel a TV lent a gép meg fent szóval inkább kiírom,de szoktam nézegetni rendes 1080P-s filmeket 5.1-es hanggal azok általában már 15GB-ról indulnak de nem rég néztem az Avangers-t 7.1-es hanggal ami 28GB volt.
RexpecT:kedvenc részem szóval igen Spoiler tartalom
Amikor levágják flexel az ember kezét.[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
dy_nmq
aktív tag
Keresek egy filmet, már jó régen láttam, remélem tudtok segíteni. Amire emlékszem belőle.
Valamiféle gazdag vadászok kedvtelésből összeszednek egy néger csövest az utcán( nem biztos hogy csöves de ugy rémlik) és ráveszik hogy menjen velük a következö utjukra. Mikor már ott vannak az erdőben akkor derul ki hogy szerencsetlen néger a préda akire vadászni fognak. Aztán persze bonyolodik a dolog és nem is lesz olyan egyszeru levadaszni a fazont.
Kb. erre emlékszem. olyan 80-90-es évekbeli TV movie kategoriára saccolom.
https://www.artstation.com/artist/dy217
-
spammer
veterán
Ez lenne az? Játssz a túlélésért!
Nekem ismerős a leírás alapján, szerintem én is láttam anno...
koxx: először én is arra gondoltam, de az nem teljesen ez a sztori, csak hasonló.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
G.Ogre
csendes tag
Üdv! Egy filmet keresek, nem tudom a címét, sem a színészeket Elmegyógyintézetben játszódik, egy fickó a főszereplő, aki azt gondolja, hogy egy bizonyos dátumon valami világvége szerű dolog vagy változás lesz. A környezetében ezt mindenkivel elhiteti, a végén meg mikor eljön ez a dátum, a fickó teljesen befordul, katatón állapotba kerül. Kb 10-15 évvel ezelőtti film. Ötletek?
-
Viszlát
addikt
Shadow Dancer (2012): ez egy izgalmas kis krimi volt. Nem tudom, hogy megtörtént eseményeken alapul-e, vagy csak kitaláció, de végül mindegy is, a lényeg, hogy a film végig egy nagyon érdekes, kissé nyomasztó hangulatot áraszt, én végigizgultam az egészet. Scully-ra egyszerűen nem ismertem rá, körülbelül a film felénél esett le, hogy kit is látok, szegényke nem előnyére változott...
6/10
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
törölt tag
Ezt nem is láttam még. Vki esetleg?
-
törölt tag
Starship troopers - Invasion
10 percig tudtam nézni...ebben a 10 percben nem hallottam semmi mást, csak fegyverropogást és tüzelést...
Bár a látvány szép, valahogy mégis olyan amatőr, az emberi arcok pedig kifejezéstelenek, mintha egy régebbi rossz PC-s játékot néznék... Nem tudom milyen technikával készült, lehet bennem van a hiba...
Megy a háttérben azért, sztem ez egy nagy kalap kaki... -
oriic
HÁZIGAZDA
Itt van nálam HD-ben, de feliratra várok.
Állítólag nem lett rossz, plusz mondták páran hogy felfogható a CGI sorozat befejezéseként is.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest