- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
American Reunion (Amerikai pite: A találkozó)
Ez is megvolt!
Igazan kar a tobbi reszert, hogy hagytak ellaposodni az egeszet, talan nem is kellett volna csak max 3 resz.
Viszont ez itt a vegere jol sikerult, es remelem most mar beken hagyjak a "fiatalokat".
Teljesen rendben volt maga a film, poenok rendben voltak, tortenesek voltak, kavarodasok voltak, pont a "regi szep idokben"
Egyes szereplokon a kor rendesen meglatszik, masokon meg alig.
Voltak pillanatok amikor mar a csocsok nagyon erosen kinn voltak...de meg belefert...es raadasul jo csocsok voltak
Kategoriajaban rendben volt!
7/10...
-
rt06
veterán
válasz spammer #3136 üzenetére
"érdekes téma volt, de a vadászatban és úgy az egész témában sokkal nagyobb potenciál volt, amit nem teljesen tudtak kiaknázni"
akkor nezd meg a batoru rowaiaru-t (battle royale)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
sasa134
addikt
Haywire
rémesen kesze- kusza, tipikusan az utolsó 5-10 percben (vagy inkább akkor sem )összeálló szar...Ahogy múlt az idő, egyre jobban idegesített. 3/10 mert jó a sunci
Avanti Roma
-
Huma
addikt
Hodejegerne: Európai filmhez képest egész jó. Azért az akciójeleneteken látszik a tapasztalat és a megfelelő költségvetés hiánya. Ráadásul van benne több baki is.
Ettől függetlenül érdemes megnézni.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
littlelion21
addikt
Bullet to the Head - jó kis oldszkúl' akció-móka Stallone-val meg a nagy király Walter Hill-el.
-
littlelion21
addikt
válasz littlelion21 #3258 üzenetére
Következő csemege a nagyon 'B' The Last Stand Arnold-al
-
rt06
veterán
válasz littlelion21 #3259 üzenetére
ez nagyon jonak tunik
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
BITBOYS
addikt
Visszatért
Tényleg jónak tűnik. -
pohár
félisten
srácok, az 5. kerülethez melyik CC mozi van a legközelebb? (WestEndet nem számítva)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tibiajax
nagyúr
válasz littlelion21 #3258 üzenetére
lányát húznám
-
fracture333
aktív tag
ezt a filmet nem ismerem de az európai filmkészítéssel semmi baj nincs. pl a 007-esek meg a harry potter is európai (britt) ezenkívül van még rengeteg jó eu-s film. az argo és a magyar vándor is nagyon jó filmek (szerintem a legjobb magyar filmek), szal szerintem sok jobb európai film van mint amerikai. ez persze én vagyok, de szerintem sokan vannak még így vele
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
rt06
veterán
válasz fracture333 #3265 üzenetére
es ne feledkezzunk meg a brit zombi- es vampirfilmekrol sem, mint pl a 28 days later, devil's playground, a doghouse, a shaun of the dead, vagy a lesbian vampire killers
az elso ketto komolyabb, a tobbi teljesen elborult, de ennek ellenere (vagy epp ezert?) teljesen jokvagy ott van a the guard, ami szerintem kiemelkedo alkotas - es nem csak az ir filmgyartast nezve, hanem vilagszinten
illetve nalam szinten elokelo helyen all a hold sotet oldalarol visszatero urnacikkal teli iron sky is
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz fracture333 #3265 üzenetére
Nem vagyok járatos 007 és HP témában, azt persze tudom, hogy brit alapokon van az egész, meg brit színészek játszanak bennük, de a filmeket Hollywoodban forgatták, nem? Legalábbis az "újabb" 007-es részeket és a HP filmeket.
Argó és a Magyar Vándor és a hasonló magyar filmek nagyon messze vannak a jótól szerintem, akár amcsi, akár európai szemmel nézzük.
Magyar filmek közül nálam az első 2 Üvegtigris ami elfogadható, de csak mert vevő vagyok a "kretén haverok" stílusú humorra. De ez nem is veszi komolyan magát, nem erőlködik, mint a többi magyar "alkotás".
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
mephi666
nagyúr
válasz spammer #3267 üzenetére
én vígjátékokból tudnék felhozni jópár magyar alkotást, ami felénk "alapműnek" számít: indul a bakterház, legényanya, csapd le csacsi, stb... komolyabbak közül pedig pl: sose halunk meg... "újak" közül meg nekem a kontroll tetszett nagyon... de az argo-t is még a jobbak közé sorolnám
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
jaja, van csomó jó, de főleg régebbi filmek... ott volt még a tanú is... sorozatból meg a kisváros-t néztük mindig új alkotásokból pedig nem sok kiemelkedőt tudnék említeni
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ps Vita
őstag
Nem lesz ez rossz
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Jojo5
őstag
Battleship - Csatahajó
BDRip\Hundub
SPOILER lehetLátványos kis szösszenet aki úgy nézi, hogy csak valami csihi-puhi filmet akar látni, ahol megy a zúzás azoknak kötelező...
Mondjuk ahol befarol a 70 éves hajócska, meg a papák kapkodnak\hegesztenek tiszta nevetségesen hajaz a szupercsapat-ra, de ezeket leszámítva jó kis mozizós film...
Rihanna-t mindig mutatni kell... de a szereposztással nincs nagy bajom, sőt, szerintem jól alakították a színészek a rájuk szabott szerepeket...összességében egyszer nézősnek, jó volt!
6,5/10
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, ma a 3. kerületben melóztam Bécsi út környékén és láttam egy hírdetést az egyik falon hogy az Eurocenterben 4k felbontású filmeket adnak? Erról tud valaki?
Live-Die-Respawn
-
fracture333
aktív tag
tényleg a shaun of the dead az egy hatalmas film, simon pegg meg nick frost, az beszarás az a duó
a 28 héttel később nekem kicsit már túl durva volt (nem vok nagy horror fan, viszont a fekete humort nagyon szeretem (pl zombieland vagy SotD ), de meg volt csinálva elég jól. pl ott vezettek be egy új "kamera állást" ha mondhatom így (amikor a kameraman rohan a zombik után, akik rohannak a srác után).[ Szerkesztve ]
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
Dani82
senior tag
jó kis egyszer nézhető esti butaság volt, de nem jöttem rá miért kellet Rihanna ebbe a filmbe. Kedvelem egyébként, jó csaj van 1-2 száma is, ami elmegy, de hogy nincs elöttem a casting értkezelet, hogy "na srácok csináljunk valami ütős save the world scifit" " oké, legyen Rihanna az egyik főszereplő"
Szerintem a producer meg akarta húzni és ez volt a legegyszerűbb módja -
fracture333
aktív tag
válasz spammer #3267 üzenetére
a 007-es filmeket, legalábbis a daniel craig-eseket az MGM csinálja, ami britt*. a HP-nál a helyszín és a szereplők is angolok, de valahol mintha olvastam volna hogy maga a filmstúdió is angol.
az üvegtigrisek is jók, azokat is szeretem bár az első az ami igazán tetszett. de ki hogy van a magyar filmekkel, én néhányat szeretek. és lehet hogy világ viszonylatban nem nagy a magyar filmkészítés, de európai, és sok magyar szereti ezeket a filmeket. és vannak híresebb szinészeink is, pl csányi sándor vagy fenyő iván (most ezek jutottak eszembe) ők játszottak már külföldi filmekben is, ha olyan rossz lenne a magyar filmkészítés akkor ezekre a szinészekre a kutya se figyelt volna fel[ Szerkesztve ]
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
fracture333
aktív tag
válasz fracture333 #3278 üzenetére
na most egy világ omlott össze bennem , az MGM is amerikai o.O, eddig abban a hitben éltem hogy az angol, többen is azt mondták nekem még régebben, mind1 akk az előző hsz a 007-es filmekre vonatkozó része egy f@szság
de mondjuk daniel craig angol, a történet is egy angol titkos szolgálatról szól, játszódik angliában is egyértelműen , valószínű ez is erősítette bennem a hitet hogy az MGM angol.[ Szerkesztve ]
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
spammer
veterán
válasz fracture333 #3280 üzenetére
Ezek már koprodukciók Igazán nagy filmet, nagy reklámkampánnyal stb. amúgy is csak Hollywood-i stúdiók tudnak csinálni. Meg amúgy a megvalósítás miatt is, ekkora költségvetéssel is csak ők tudnak dolgozni (blockbusterek)
Szerintem az európai filmek közül inkább a fesztiválfilmek, művészfilmek és hasonlók, amik ki tudnak emelkedni (pl. drámák, jellemzően a történettel, lásd: Életrevalók), de úgy általában véve eléggé le vannak maradva Hollywooddal szemben.
De ha csak a képi világot és a megvalósítást nézzük, már látszik, hogy melyik film európai és melyik amcsi. Az európai filmek kicsit "nyersek", "videósak". Gondolok itt elsősorban a skandináv és a brit filmekre.
Az sem véletlen, hogy egyre több európai színész elmegy Hollywoodba filmezni, mert igazán csak ott van esélye hírnevet (és persze pénzt) szerezni.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
gyuromoj
veterán
Intruders
1080pRém gyenge film, kliséhegyek. Csavar már sejthető volt. Csak akkor ajánlom ha nagyon nincs más és majd nem bealudtam rajta.
5/10
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
senior tag
Torrente 4
Nem volt rossz de ennél jobbat vártam. Sajnos sokkal jobbat. Most visszagondolva inkább emlékszem meztelen csajokra mint jó poénokra belőle. Nem biztos hogy megnézném mégegyszer. Inkább újranézem a régebbi részeket.Youth hides the key to salvation
-
Integra
titán
tökkkkéletes katttona 4...... mintha gyerekkorba repülnék vissza
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Van egy két félreértés a filmekkel kapcsolatban.
"Eredeti" sorozat:
Tökéletes Katona 1 (Universal Soldier 1 - 1992)
Tökéletes Katona 2: A Visszatérés (Universal Soldier 2: The Return - 1999)
Tökéletes Katona 3: Egy Uj Kezdet (Universal Soldier 3: Regeneration - 2009)A kanadai TV által más csapattal készített olcsó "folytatás":
Tökéletes Katona II: Újra fegyverben (Universal Soldier II: Brothers in Arms - 1998)
Tökéletes Katona III: Befejezetlen ügy (Universal Soldier III: Unfinished Business - 1998)Így aztán ez az új rész igazából a "Tökéletes Katona 4" lesz!!!"
integra:
Első két részt gyerekkoromban láttam utoljára. Azok még tetszettek. A 3. egynek elment, talán egyszer láttam. Ez nem nagyon érdekel már. A két tv filmet is láttam, azok semmit nem érnek.
Más:
Várjuk.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
venember83
nagyúr
Nem ez a topik célja, de: tudtok ajánlani valami akciódús, de nem agyatlan, tehát érdekes filmet, kicsit Transporter jellegű is lehet, a lényeg, hogy élvezhető legyen. Köszönöm!
-
Integra
titán
válasz venember83 #3291 üzenetére
pont az a stílus, csak újabb és talán jobb
lentebb írtam róla, pont most néztem én is...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pohár
félisten
Törvénytisztelő polgár?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
RexpecT
addikt
Harry Potter filmek mennyire épülnek egymásra?
Ha az utolsó 4 filmet nézem meg csak akkor érteni fogom?(az első könyvet olvastam, illetve láttam is az első részt) -
dokee78
félisten
Ha nem "agyonszétlövökmindent" film kell akkor ezt nézd meg.
Van benne 1-2 csavar és jók a színészek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest