- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz BITBOYS #3949 üzenetére
Jáucs, de csúnya... Hát igen, mire nékem ilyenem lesz De ezek szerint csak az AVR ment gallyra? Azért azt mégiscsak jobb cserélni, mint az egész rendszert... Bár az is elég drága, egyedül is
Tévéd mekkora? Ha nem szar cucc - és gondolom nem az - akkor előbb csináld meg a hangot, mint a projit. A projektor project még akkor is durván több a hangnál, ha komoly erősítőt veszel
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Huma
addikt
Herkules egy görög félisten. Xéna pedig csak egy kitalált személy. (asszem)
Nem, Herkules természetesen nem kitalált. Személyesen is ismerem.Thor leírását nem olvastam. Hulkénál pedig nem szerepelt Herkules, ezért csodálkoztam, hogy honnan került elő a neve.
Nem mellesleg fogalmam sem volt arról, hogy Herkules Bosszúangyal.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
fracture333
aktív tag
Liam Neeson rajongók figyeljetek (más is figyelhet mert mindegyik film b@szott jó)
Taken - 10/10 de lehet hogy inkább 11/10
Unknown - 9.5/10
Grey - 10/10 - ha szeretitek az olyan filmet ahol kikerülnek a vadonba és ki akarnak jutni közbe meg túl kell élniük akkor ezt nagyon ajánlom, állati "intense", szószerint állati (a másik ilyen vadonos film ami elég komoly az az emberevő medve, angol címét nem tudom)[ Szerkesztve ]
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
Huma
addikt
válasz fracture333 #3955 üzenetére
Szerintem bánj objektívebben a pontokkal. 10/10, 9.5/10, 10/10
Imdb-n pl (asszem) nem is veszik figyelembe a 10-es osztályzást.
A Grey nekem amúgy nem tetszett. Tele volt marhaságokkal.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
spammer
veterán
válasz fracture333 #3955 üzenetére
Taken is itt figyel, már rég meg akartam nézni, de nem jutottam el odáig. Pedig sokan mondták már, hogy nagyon jó.
Grey megvolt, nálam annyira nem ütött (kicsit hosszú volt, meg logikai bakik), de nem volt rossz. Az OST-je viszont elég jó lett.
Unknown-t felvettem listára
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
BITBOYS
addikt
-
spammer
veterán
válasz fracture333 #3959 üzenetére
Original Soundtrack, vagyis a film zenéje (filmzenei album ez esetben.)
szerk: Grey OST infó
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz BITBOYS #3960 üzenetére
Jó döntés Nem néz ki rosszul képen se, ne viccelj már, szerintem nagyon szép. Amúgy én aláírom a moziélményt, de szerintem én sosem leszek az a projektoros figura. Megmaradok a tévénél, abból is panaplazma, és ez öröm é bódottá
Ha meg egyszer rettentően sok pénzem lesz, akkor is marad a tévé
Ez a link megér egy kattintást, én csak hüledeztem, főleg a videó láttán, elképesztő. A Panasonictól se fogok elpártolni soha szerintem
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Fecogame
veterán
Melyik filmek szólnak arról, hogy valaki fogja magát, és elköltözik egy új helyre, és totál új életet kezd? Ismertek ilyent?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Viszlát
addikt
Ennek és a többi feltételezésnek is ellentmond a feltételezett hatás alá kerülés előtti viszonyulása a többieknek Hulk felé. Az első megjelenésétől fogva retteg mindenki az átváltozásától, pedig akkor még sehol nincs a jogar. Egyértelmű, hogy tudja mindenki, ha Hulk színre lép, baromi nagy gáz van.
Egyszerűen bosszantó, hogy ennyire elnagyolták ezt az egyébként baromira nem mellékes változást. Azt is elhiszem, hogy aki betéve ismeri az egész Marvel univerzumot, annak esetleg összeállt a kép, de azért a nézők nagy része nem így van vele. Én ráadásul nemrég megnéztem az előzményeket (amik egyébként rohadtul nem azok, de mindegy) és az csak az újranézés során tudatosult bennem, hogy most először láthattunk tudatos átváltozást Bannertől, eleddig mindig csak külső hatásra történt meg, ráadásul mindig úgy, hogy a doki erősen küzdött ellene és mégis megtörtént.
Egy szó mint száz, óriási, többrétű változás ez, amire a filmben magában semmi magyarázat.
(#3917) rt06: valószínűleg neked van igazad.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
mondomén
őstag
válasz fracture333 #3892 üzenetére
The Man Comes Around
-
Huma
addikt
válasz Viszlát #3967 üzenetére
Amúgy nekem is feltűnt ez a hirtelen átváltozás, de nem kell vele törődni. Ha objektívan nézed akkor az egész film egy önellentmondó, nagy marhaság. De ez a film nem is veszi komolyan magát. A poénokról és a zúzásról szól.
Ha objektívan nézem akkor a poénokon kívül egy nagy nulla az egész film. Szubjektívan nézve viszont az idei év egyik legjobb filmje.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Nagyon remélem, hogy nem az lesz, hogy csak álmodta, hallucinálta az egészet, mert csak kísérletezgettek vele.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
Huma
addikt
válasz Viszlát #3976 üzenetére
"Részemről szó nincs szarrágásról, azt meghagyom neked."
Hát ez most fájt. De komolyan. Az objektivitás mióta számít szarrágásnak?
"Semmi más nem zavart a filmben"
Engem igen, de szemet hunytam felette.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Viszlát
addikt
Ted (2012): vegyes érzéseim vannak, mert egyrészt ha kivesszük a képletből a mackót, akkor egy ezerszer lerágott csont csak a film. Viszont volt benne körülbelül fél tucat térdcsapkodós, megkönnyezős poén, amit mostanában nem sok vígjáték tudott produkálni (SPOILER
Ryan Reynolds a buzi, meg Susan Boyle áááSPOILER VÉGE). De így az összhatás olyan volt, mintha egy vicckönyvhöz némi narrációt hozzátéve csináltak egy filmet. Na mindegy, azért messze kiemelkedik az utóbbi évek kínálatából.6/10
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
spammer
veterán
válasz Viszlát #3980 üzenetére
Hát de pont a mackó a lényeg benne, nem? Anélkül persze, hogy semmit nem ér a film.
Lehet, hogy nem fogom kibírni, és megnézem tré minőségben
---
(#3983) Tibiajax
Errefelé csak szinkronnal megy, én viszont először angolul akarom megnézni.
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
-
troland26
őstag
fracture : jobb alsó sarok
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
ted (ov)
utóbbi évek messze legjobb röhögős filmje, hatalmas poénokkal teletűzdelve, sok merített ötlettel nagyon jól beépítve, trágár, cinikus, nagyon vicces.
wahlberg helyenként tényleg hihetetlen, vajon hányszor ismételhetett el egyes jeleneteket, hogy ezt egyedül így végig csinálta, érti a dolgát. profi.
nálam simán veri a másnaposokat is, teljesen más stílus, mégis ez a jobb ökör film.
magyarul pedig senki meg ne nézze, mert elveszik az egész élvezet....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
F34R
nagyúr
azt mar megneztem korabban , nem csak ezt a szosszenetet olvastam el amit belinkeltel. Ez egy forditott wiki , de a lenyeget ez is tartalmazza . Ha a kepregennyeket kellene vegignezni valoszine egyhamar nem jutnak a vegere.
(#3950) orichalcos
Komolyan mondod ?
Mas : Megneztem a The Dictatort . En nem mondanam, hogy a legjobb tenyleg hasonlo a Borat/Bruno hoz. Nekem okozott par vidam pillanatot.
6.7/10 reszemrol
-
BITBOYS
addikt
válasz Tibiajax #3995 üzenetére
Rajtam nem múlik, majd szólj ha aktüel Mondjuk a Te cuccod tetszik, már amit láttam belőle a fényképen.
Egész véletlen tudtok olyan szerelőt, aki olcsón megjavítaná az erősítőmet? Denon AVR-1908hoffman_: Kettőnk közt szólva, nem ugrottam hátast a Bosszúállóktól. Nagyon kell a hang, mármint a többpontegy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Autós topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest