Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Huma

    addikt

    válasz Viszlát #2046 üzenetére

    "a klisék meg a kiszámíthatóság egy dolog, azért nem jár mínusz, igaz plusz sem, de az ilyen szintű baromság az nagyon fájdalmas"

    Most majdnem szóról szóra elmondtad azt amit én is le szoktam írni. Az ember megérti hogy klisés valami, mivel nehéz manapság újat kitalálni. Ha jól van összerakva a film, akkor nem zavaró.
    A kiszámíthatóság, ha logikusan illeszkedik az eseménysorba akkor egyáltalán nem zavaró. A valóságban is rengeteg minden kiszámítható.
    A lényeg az, hogy ne legyenek baromságok a filmben.
    És ez az ami miatt nem tartom rossz filmnek az Avatart. Nincsenek benne baromságok és rendkívül szép és lenyűgöző látványvilággal rendelkezik.

    (#2080) Integra:
    Nem kell filmesztétának lenni ahhoz, hogy fennakadjon valaki az ilyen dolgokon. Minden filmnek van egy alaphangulata, világa. A Batman nagyon komolyan veszi magát és a világ is elég realista. Ott nem nagyon férnek bele a nagyobb logikátlanságok. Persze ez is csak egy (szuper)hősös film, tehát túl nagy realitást nem lehet elvárni tőle.
    A Bosszúállók ezzel szemben teljesen komolytalan film. Én végig élveztem és nem találtam súlyosnak a benne lévő hibákat mert eleve a világ és a hősök is meseszerűek. Egyfajta gyerekfilm. Ráadásul remek humorral van megfűszerezve ami sokat dob rajta.

    Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Új hozzászólás Aktív témák