Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [HUN]NIMROD

    aktív tag

    Immaculate 2024

    Nem szoktam horrort nézni, de ezzel kapcsolatban volt egy rossz előérzetem, és bejött. Nos, ez egy velejéig romlott sőt egyenesen gonosz, alattomos, több rétegben agymosó, társadalommérnökölő, sátánista propaganda okádék.
    Most egyesekben talán felébred a kíváncsiság, és arra éreznek ösztönzést hogy megnézzék, de senki se tegye. Egy fillért nem szabad ezeknek adni. Itt lentebb úgyis megtudsz tőlem róla mindent amit érdemes:
    A Rosemary gyermekét kifordítva itt először is azt kéne bekajálnunk, hogy papok és apácák képesek olyan gonoszsággal kínozni és gyilkolni a céljuk eléréséért, mint a sátánista szektások. Ráadásul ez a cél nem más, mint az Úr Jézus újjászülettetése a modern genetika és a klónozás által. A "hősnőnk" pedig, miután sok gyötrelmesen hosszú és béna visongás és ordítás kíséretében kivégzett mindenkit maga körül aki arra a "szörnyű" sorsra ítélte, hogy Krisztus szülőanyja legyen, a film végén egy nagy kővel péppé zúzza a saját frissen született csecsemőjét. Érted, ha az rendben van, hogy egy szentéletű apáca megöli a saját síró gyermekét, aki nem mellesleg maga a Messiás második eljövetele, akkor az egyszeri világproletár elvtársnőnek végképp semmi lelkifurdalása nem kell hogy legyen amikor kikapartatja magából a magzatát. Még azt hiányoltam a végén, hogy megjelenjen egy random kozmetikai cég begyűjtője, hogy a maradványokat magával vigye arckrémet gyártani...

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

Új hozzászólás Aktív témák