Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kergeboci

    tag

    Mint kiderült, a mozik kémkednek utánam és lopják az ötletemet :D
    Úgyhogy ma nagyvászonról élvezhettem 1984.03. hónap megjelenéséből a legnagyobb sikereket elért filmjét, dobpergés... a

    Police Academy
    Rendőrakadémia (-át)

    Mit kéne mondanom róla, amit nem ismer mindenki, aki a 90 előtt született? Semmi újat nem fogok tudni, ez az a film, amit mi vagy egy tucatszor láttunk már, fene se emlékszik, hány féle szinkronnal, délutáni matinéként, esti filmként egyaránt. Mondjuk, így újra nézve azért meglepett, a film szexuális tartalma, azért nem semmi, hogy kölyökként ezt akár szombat délután is megnézhettük :B

    Nem tudom, mekkora érdeklődésre számítottam, mert őszintén, nekem sem volt nagyon sok kedvem csak ezért moziba menni. Tényleg annyiszor láttuk, hogy feleslegesnek találtam. Az új generációt, meg ez már nagyon nem fogja megmozgatni. Úgyhogy nem is lepődtem meg, hogy szinte majdnem üres teremben, maximum ha 30an néztük végig.

    Sajnálom, mert valószínűleg a mozi azt a következtetést fogja levonni, hogy nem éri meg nekik ezen régi kópiák beszerzése (jó, ezen szerintem idén még a Szellemirtók, Ponyva regény, de talán a Remény Rabjai is, javítani fognak).

    Mindenki jól érezte magát, hangosan nevettünk az ezerszer látott poénokon, élveztük ezt a korai 90es évek, késői 80as évek vígjáték hangulatát. Adott egy kis betekintést, milyen lehetett ezt nem TVben, hanem moziban, elsőként átélni. Simán megállta a helyét (bár azért a vágásoknál olyan érzésem volt, mintha egy cenzúrázott verziót néznék, a poénok is visszafogottak voltak a korábbi részekhez képest, de hát nem is voltak annyira magasan az elvárásaim, hogy ezek zavarjanak). Jó volt.

    [ Szerkesztve ]

    Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --

Új hozzászólás Aktív témák