Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Rigormortiis #160412 üzenetére

    megesik, lepjunk tul:R

    igazabol azt lehet ki kellett volna hagyni, de ott mar fel oraja szenvedtunk rajta, es kb abbol lett az iteletem is. tehat a film feletol levo nagyjelenetekig mar nem jutottunk el.

    az a baj, hogy imadom az autos filmeket. a legelso jelenet vagasa tenyleg objektive jo, viszont a baj az volt, hogy nekem nem mukodott a film illuzioja. gyakorlatilag a 4WD Imprezaval probaltak ugy menni, mint egy RWD amerikaival. innentol nekem mar a legelso, zenes uldozesi jelenet se mukodott. hiaba voltak nagyon jok a vagasok, hiaba volt remek a kamera, a diszkrepancian, hogy mennyire lassan vezet, nekem megolte a tortenetmeselest.

    tehat az volt a bajom, hogy a kepi vilag es a tortenet amit el akart vizualisan meselni egyszeruen nem fedte egymast. es hiaba volt szuper a kepi vilag, szuper hozza az audio mix, ha kozben nekem nem azt a sztorit meselte el, amit el akart.

    utana a baj meg tenyleg az volt, hogy reszleteiben elegge utanerzeseim voltak: Ronin, Doberman, Wild at Heart, High Fidelty, meg utolag talan a Heat, a Raid 2, plusz sorozatokbol az Archer.

    valoszinuleg ha nem a Fury Road utan allunk neki megnezni, akkor lehet jobban mukodott volna. es valoszinuleg ha tuljutunk az epitkezesen, akkor jobban ertekeltem volna.

    ahogy nezem egyebkent elegge egyedul vagyok a velemenyemmel, lehet majd valamikor adni kene neki egy masodik eselyt.

    Keresztapa vagy Remeny rabjai kapcsan siman kivancsi lennek, ha meg tudod fogalmazni, hogy miert nem annyira jok. eleg reg lattam (illetve utobbinal olvastam) oket, es imdbn azert a Keresztapa szerintem mar 20 eve is felul volt pontozva. Igaz en a triologiat kb egyben toltam le es osszefolyt, hogy melyik filmben tortent mi.

    ----

    a Szerb film az viszont tenyleg par pillanataban egy felamator rettenet. ha jol latom lattad, kb van az a pillanat, amikor valami sotet szobaban all a fekete napszemuveges kidobo, na ahhoz kepest a Barátok közt filmtorteneti remek megvalositasban, es meg volt par hasonloan szornyu jelenet. kapott 2 pontot, mert volt talan egy jelenet az elhagyott korhazban ahol legalabb 3 percig tudott feszultseget epiteni.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák