- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miklós315
aktív tag
Vívódtam, hogy moziban élményként, vagy majd csak itthon nézzem-e meg... Látvány+zene, ergo a hangulat tetszett, de a feleslegesség érzése agyonnyomta az egészet, és ennek okaként leginkább a forgatókönyvet tudom vádolni.
Nem értem Sully-t az egész film során, totál erőltetettek a meghozott döntései és a nyakassága.
Miért?Egy év eltelik az invázió kezdetétől - de ezt a kulcsfontosságú időszakot átugorjuk - és azt látjuk, hogy hagyták kiépülni a bázist, hogy aztán partizánkodjanak... Miért?Elmenekül, hátrahagyva a népet, amelynek tagjává lett, nyilván tudva, hogy így is legázolják majd azokat őket kutatva... Miért?Az új otthon választásának alapvető szempontja kellene, hogy legyen, hogy senki ne tudja, hová mentek, ergo később érthetetlen, hogy odahívja a toptert Kirihez (meg, hogy hogyan teszi ezt), felfedve/lebuktatva ezáltal rejteküket... Miért?Az ezredes visszaerőltetése facepalm, de legalább egy plusz pont azért az alapállásért, hogy "én nem ő vagyok, semmi közöm hozzá", ugyanakkor ennek ellentmondóan mégis a személyes bosszú a vezérfonal...
Legvégül 3 óra hosszú és mégis kapkodónak érződik, amint a film Miért?jórészt copy paste ismétli az első epizód "lovagolni tanulás", stb. beilleszkedős epizódjait, csak rövidebb skiccelt változatban, ráadásul duplán, hiszen párhuzamosan az ezredes is copy paste követi Sully első epizódos turbó navisodását... aránytalan az egész.A befogadó törzs néhány kiemeltebb karaktere is totál ismeretlen marad, nagyon túlsúlyos a Sully-család, Kiri önismétlően "mágiázik", a végső csata nagyobbnak akar tűnni az előzőnél, habár töredék a résztvevő... Szép, de minek... És, hogy még három epizód (mint történet)... Jobb írással (ötletekkel, tartalommal) lehet értelme, de csak a techdemóvá süllyedéssel kár erőltetni.
"Szerintem."
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs