Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz PuMbA #156119 üzenetére

    Mert tudtad előre, hogy jobb minőség lesz és figyelted. :) Én se a magam példáján keresztül mondom, hogy az emberek többségének nem számít a felbontás, mert úgy mentem oda, hogy na nézzük meg a 4K lézervetített képet és tényleg szebb (mondjuk szerintem nem annyival, mint ahogy itt beállítjátok, de ízlések...).
    Az elmúlt egy évben közel 30 emberrel voltam abban a moziban nagyon különböző filmeken, ami szinte már értelmezhető mintavétel és több társaságtól direkt megkérdeztem, hogy miben érezték jobbnak, mint a CC mozikat és a legtöbben a foteleket meg a kaját mondták, a képminőség önmagában egyetlen esetben merült fel egy szakmabelitől és ő is az egyik reklám meg a film közti különbséget vette észre. Ugyanez tűnt fel anno a fb oldalukon is, hogy az emberek agyondicsérték a kényelmet meg a nachost, a képről nem igazán voltak kommentek.

    Visszatérve az Avatarra: az ember bemegy az IMAX terembe és már a helyiség mérete ad egyfajta illúziót, hogy itt valami óriásit fogsz látni és aztán ez valóban be is következik. Ezt egyik másik magyarországi terem sem adja meg jelenleg felbontás ide vagy oda.
    És ezzel nem az Etele mozit akarom fikázni, mert ha egy átlag filmet nézek és van náluk felirattal, akkor ha tehetem oda megyek én is. De az IMAX élménnyel összevetni nem igazán fair, főleg 3D-ben.

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák