Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz lezso6 #137192 üzenetére

    Igen, valahogy azt kéne mérlegelni, hogy hihető-e, ha egy adaptáció esetében a karakter más bőrszínű, mint az eredetije.
    Például Akhilleusz ne legyen fekete a Trójában, mert Akhilleusz nem lehetett fekete. A trójai oldalon kb. bárki lehetett volna, mert az eredeti monda szerint Trója még a halál f*száról is kapott segítséget, szóval hihetőbb lenne.
    Másik oldalról viszont az új Batman trailer kapcsán reppentek fel kommentek Jeffrey Wright-tal és Gordon felügyelővel kapcsolatban. Na most Gordonnál bármikor is lényeges szempont volt a bőrszíne? Biztos elő lehet kukázni valami sokadvonalbeli Batman sztorit, ahol fontos, hogy Gordon fehér ember, de összességében a karakter lényegi attribútumai, azok a sajátosságai, ami mentén adaptálni szokták, nem függnek össze a bőrszínével, szóval Jeffrey Wright egy tökéletes döntés volt a castingosok részéről, mert remek színész és biztos jó lesz Gordonként.
    Más kérdés, hogy ezzel a döntéssel sikerült a black policeman sztereotípiába lökni őt, de efölött remélhetőleg elsiklanak majd. :D

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák