- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
válasz spammer #12294 üzenetére
Nekem a második rész az örök kedvencem és milyen szerencse hogy holnap 18:55-kor kezdődik az RTL-en.
Első részt most fogom nézni, mert most kezdődik a szívatós rész.Kellemes Ünnepeket mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
hoffman_
nagyúr
Die Hard a Film+on, yippikaye
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
troland26
őstag
Cloud Atlas HÚÚ ez a nagyon tetszett . Nagyon szeretem az olyan filmeket amik nem különböző sémákra készülnek és valami pluszt tudnak adni számomra . Legutóbb talán a Hugo-nál éreztem azt a megelégedést mint most . Remek szereplőgárdát sikerült összeverbuválni nagyon jól játszottak . A történet szálai külön is megérdemeltek volna akár egy egész estés mozit , mind nagyon érdekes volt és annak ellenére , hogy majd 3 órás a film nem bántam volna , ha a történetek hosszabbak . A spirituális dolgokra annyira nem vagyok fogékony ennek ellenére a film mondanivalója azt gondolom átjött . Mindenesetre meg kell nézzem még legalább 1x , hogy 100%-ig minden tiszta legyen . A maszkok zseniálisak voltak némelyiknék csak bámultam némelyiknél fel is nevettem pl : Hugo Weaving mint ápolónő ... 9/10
-
spammer
veterán
válasz leslieke #12311 üzenetére
Nem kell addig várnia, holnap este 9-kor adja a TV2 is
szerk: de tényleg érdemes megnézni? Már többször láttam belőle részleteket, de nem tudott lekötni...
szerk2: na mindegy, most megpróbálom megnézni, ha már megy
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
mondomén
őstag
Ace Ventura az universal-on (vagy min). Igazi karacsonyi film. "Ha 5 perc múlva nem jönnék vissza, várjanak tovább."
-
leslieke
Jómunkásember
válasz spammer #12312 üzenetére
Most nézem, hogy a Viasat3 is újra leadja holnap délután. Hogy ennyire fantáziátlanok legyenek a műsorszerkesztők. És még pénzt is kapnak érte.
Szvsz egyszer meg lehet nézni. Csajjal meg kötelező. Utána biztos meghálálja.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
oriic
HÁZIGAZDA
féloff csak karácsonyra:
- Miért 3 napos a karácsony?
- ???
- Mert 3 része van a reszkessetek betörőknek...Live-Die-Respawn
-
kmisi99
addikt
A Hobbit Gagyi 3D Cinema City
Kb fél-1 óránál úgy voltam a filmnél hogy ez egy nagy csalódás hót szar lett minek ültem be. Most meg már meg vagyok őrülve hogy mikor jön ki DVD-n sőt majdnem megint elmentem moziba megnézni. Fantasztikus alkotás hozza a gyűrűk ura színvonalát és még talán jobban is bejön. Egyedül a 3D vel volt bajom de az is azért mert szar a szemem így rosszul látom, másrészről meg nem imax hanem a gagyi féle 3D volt. Bár még imaxet nem láttam de azt tudom hogy mozi után elmentem a media marktba és az ottani 3D-s tvken sokkal brutálabbul előjött a 3D mint a moziba.
[ Szerkesztve ]
-
-
hoffman_
nagyúr
Premium Rush
1080p eng dtsNa, végre ez is megvolt. A sztori egy hulladék volt, de a bringás körítés jól kiszínezte. Amíg az a majom rődner volt a vásznon, meg a pénzes import, addig elég felejthető a cucc, de a bringás és akciós részek nagyon jók voltak, az hozta a feelinget. Bennfentesként most piszkosul megjött a kedvem feltépni a betont, de amire igazán vágyom ahhoz legalább május kell sajnos
7/10
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Zirowe
nagyúr
Vicces ez a Cloud Atlas: az elejen tolnak benne egy spoilert egy masik fimbol (amikor az oreg eloszor akar elmenni az otthonbol [soilent green is made out of people]), majd ugyanezt a "fordulatot" felhasznaltak a filmben is.
720p hangja is erdekes volt: elvileg sztereobol lekevert 5.1, cserebe a surround csomoszor lekapcsolt, az oroszt meg neha lehetett hallani az sr-eken a hatterben.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Coccolino_O
őstag
Requiem for a Dream
Elég sokkoló volt ez a film. Habár eddig sem mozogtam ilyen körökben, de mégis azt érzem, hogy nem is szeretnék sohasem. 8/10.
Ismerősi körben van egy srác, aki tönkretette az életét és talán a családjáét is.
-
Zirowe
nagyúr
Nem tudom eldonteni, hogy Karl Urban Stallone felig lebenult arckifejezeset probalja emulalni vagy a kepregenyben is ilyen Dredd szaja.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
-
Realradical
őstag
Cloud Atlas 10/9
El tudtam volna nézni még olyan 3-4 órát. Összefoglalva a film bravúros színészi teljesítményekből összegyúrt, többszálúhinduistakalanddrámaeposz.
Öregnek érzem magam, hogy nekem kellett elmagyarázni a többieknek a soylent green is people felkiáltástThings that try to look like things often do look more like things than things
-
Integra
titán
válasz Realradical #12328 üzenetére
végre nem vagyok egyedül...
veszettül jó film. valós mondani valója van minden idősíkban. nálam az év legjobb filmje pontosan emiatt....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Zirowe
nagyúr
válasz Zirowe #12326 üzenetére
Kellemes meglepetes volt ez az uj Dredd (kovezzetek meg, de a fiatal fejemnek a maga idejeben tetszett a regi is, sot, szerintem meg most is megneznem).
Szorakoztato kikapcsolodas volt (egy ket pontot leszamitva, pl: miert nem vette el mar az elso biro tarait, miert ket kezzel markoltak azt a nyomorult fegyvert, stb).
A maga nemeben ez 9/10.
Kar, hogy nem lett siker, kivancsi lennek mire lennenek kepesek tobb penzbol.
Slomo jelenetek biztos kiralyak lehettek 3Dben.
Most jojjon a perks of being a wallflower.
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
Lesz best of 2012 listázás?
Avanti Roma
-
mephi666
nagyúr
válasz sasa134 #12331 üzenetére
szubjektív listázást írhatna mindenki
nálam volt sok film, ami csalódást okozott, mások hozták a kötelezőt, de szerencsére voltak kellemes csalódások is
nálam amik hozták az elvárásokat, nem többet, nem kevesebbet: pl: az új pite, ted, avengers, expendables2...
amik megleptek: dredd, endrúgárfildos spiderman és ide venném a legutolsó tvájnyáltot, mert ott abszolút egy nullára számítottam és szvsz rendes film lett... ha hasonlóan csinálták volna a többi részt, akkor nem lett volna talán ekkora rétegfilm
ami meg először csalódást okozott, aztán mégis újranéztem és már kimondottan tetszik, az a prometheus ez nálam 2012 kakukktojása
persze van még szerintem egy tucat film, amiről tudnék véleményt alkotni, de egyelőre p*csamásnapos vagyok és fáj a gondolkodás is szerintem nem volt ez szörnyű év filmeket tekintve, de volt már jobb is
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
zoltanz
nagyúr
Nemtudom régen olvastam a Hobbitot, de sztem 3 rész kicsit sok, de azért megnézem. Amúgy látom felkerűlt a netre már a szinkronos mozis verzió.
-
törölt tag
Ma este 8-kor Életrevalók az M1-en, senki ne feledje
-
törölt tag
-
törölt tag
Deadfall - Vótmá? - Látta már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest