Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    Tomb Raider 2018
    2d,sub

    Nos, én azok közé tartozom, akiknek tetszett ez a film, bár valóban nem volt kiemelkedős és valóban, ez már nagy szó, ha játékadaptációkról beszélünk, mivel igen kevés nem hulladék, ez sem az. Sőt!

    Vikander szerintem megfelelő választás volt, a forgatásig testsúlya 15%-át, azaz 7 kg izomot szedett fel (7 hónap alatt érte ezt el. :Y forrás). A háta kidolgozottsága többször lenyűgözött a film alatt... :DDD

    Láttam, hogy többeteket zavart, hogy kivették a világból a természetfelettit. Nos én ennek kifejezetten örültem, mert a játékban nagy csalódás volt, hogy ennyire természetfeletti volt Himiko. Szóval számomra ez is egy pozitív változtatás volt.

    Ami fura volt, az az apa szál, szerintem kihagyható lett volna, Mathias valóban egy kicsit túl volt tolva "hét éve nem mehetek haza, ezért bekattanok, pedig bármikor elmehetnék helikopterrel" wtf. A helikopteres dolog is fura volt, túl egyszerű volt eljutni a szigetről... Továbbá szerintem Lara elhamarkodott cselekedetei sokszor csak azért voltak benne, hogy begyorsítsák a történetet, ezt csinálhatták volna kicsit jobban.

    A repülős jelenetet meg konkrétan egy az egyben ellőtték az előzetesekkel, ha lesz második rész, márpedig nagyon remélem, hogy lesz, akkor biztosan kerülni fogom a trailert...

    Összességében azt kaptam amit vártam, ez egy egész jó film, de nem több. Egyszeri megtekintésre ajánlott. (akit érdekel az meg nyugodtan nézze moziban, mondjuk feliratosan)

    #értékelés

    [ Módosította: Viszlát ]

    "De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."

Új hozzászólás Aktív témák