- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
Integra
titán
na ezt én nem tudom megerősíteni.
az angol zseniális, és a német szinkron is az, elképesztően átjön a német szinkronon is a szóvicc, de már itt is elveszik sok minden, ami tipikus amerikai. a magyar pedig döbbenet silány és ócska.. a married with children pont jó példa arra, hogy milyen a minősíthetetlen szinkron munka. minden tekintetben legalja kár érte....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
mondomén
őstag
válasz Tibiajax #46949 üzenetére
Ahogy így olvastam a postod, egyből a V for Vendetta ugrott be ellenpéldaként. Persze van nagyon sok jól sikerült szinkron ezen kívül is 2000utánról, de ez valami rohadt jó lett. Alapból nehéz dolga volt a szinkronszínésznek, maszkos csávó, akinek tulajdonképp a hangja a legfontosabb. Le a kalappal Smith ügynök és Lux Ádám előtt is.
-
pohár
félisten
válasz lorcsi #46946 üzenetére
ha megmondod melyik filmben lógtak a Burj Kalifa tetejéről kaszkadőr nélkül, akkor azt mondom igazad van...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
littlelion21
addikt
Ha már szinkron, egy a témában megkerülhetetlen cikk, amely rávilágít a problémákra:
"Régen minden jobb volt a szinkronszakmában" -
Realradical
őstag
válasz mondomén #46952 üzenetére
Szerintem a V for Vendetta szinkronnal pont nem annyira sikerült Tedd egymás mellé mikor V bemutatkozik angol és magyarul. A különbség óriási. Hugo Weaving hangja drámai és egyben szuggesztív. Nagyon nehéz lenne visszaadni, szerintem nem is sikerült.
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Tibiajax
nagyúr
válasz littlelion21 #46954 üzenetére
„A szinkronizálás művészeti tevékenységből egyértelműen ipari kategóriává vált.."
valami ilyesmit írtam én is.. -
BITBOYS
addikt
válasz Realradical #46956 üzenetére
Szinkronnal és eredeti nyelven is zseniális a film. Egyedül visszafelé nézve nem láttam..
-
-
Tibiajax
nagyúr
hopp. ez priv lett volna
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Múltkor beleakadtam egy slow motion videóba, amit szeretnék megmutatni. Cseppet off, de mindenképp megér egy kattintást, gyönyörű az egész.
HoliAmúgy szívesen megnéznék egy "slow motion filmet". Olyasmit mint a Baraka, csak a slow mo-ra kihegyezve.
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
Cosmopolis (2012)
Új bevezetővel jónak ígérkezik -
F34R
nagyúr
The Divide
A helyszín a kamerázás ,post apocaliptic érzet megvolt , a történet nem túl összetett de rendben volt. Azt mondom helyenként jobbra sikeredhetett volna ( nah meg már mintha egy párszor elsütöttek volna hasonló műveket).
6/10
-
oriic
HÁZIGAZDA
Avengers
Kap egy 8/10-et. Jó kis film volt ez. Hulk vs Loki bunyón a Stark toronyban mindenki visítva felröhögött.
Live-Die-Respawn
-
-
toldy
őstag
Ghost Rider: Spirit of Vengeance 4/10
Bánom, szerintem nem érte meg. Tudom hogy második rész, ezért nem is vártam sokat, de azt is sikerült alulmúlni.
Az élet nem habostorta.
-
Integra
titán
commando a film+-on most
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
homeless09
őstag
Sherlock Holmes 2: 9/10 Az első részét is imádtam, a másodikban sem csalódtam
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Realradical
őstag
The Grey
Mi a sz@r volt ez? Abszurditás a köbön. Kérem vissza a két órát az életemből...Things that try to look like things often do look more like things than things
-
törölt tag
MI4
Hát kicsit vegyes érzelmeim vannak. Mondjuk kilóra megvettek a látvánnyal és sztem a készítők tutira imdáják a 9gag-et. Mégis sehol sincs az első 2 részhez képest.
6/10 -
veterán
Battleship - 7/10-et adok rá. Nagyon jól sikerült a film szerintem. Főleg a látványra nemlehet panasz. Sajnos Liam télleg nagyon keveset szerepelt benne Az admirális lánya meg ahhh
Így hogy láttam az előzetest moziba nagyon nehezen fogom kivárni Aug 23-at amikoris G.I. Joe: Megtorlást vetíteni fogják. Dwayne Johnson ismét nagyot alakít ahogy az előzetesbe láttam.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
homeless09
őstag
Mission Impossible: Phantom Protocol 7/10
Nem volt rossz film, voltak benne kissé elcsépelt jelenetek, a CGI-s részeket megcsinálhatták volna jobban is, nagyon látszott, hogy nem igazi.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
F34R
nagyúr
Chronicle
A kis k***gök elég komoly hatalmat szereztek , melynek következménye a hatalomvágy (Andrew ) . A telekinézist fegyverré kovácsolták és hatalmas erőt szabadítanak fel ezáltal.
Régen nem láttam hasonló filmet és igen tetszett.7.6/10
-
RexpecT
addikt
Mission Impossible: Phantom Protocol 6,5/10
-
littlelion21
addikt
Ha érdekel valakit, a Django Unchained script innen letölthető.
-
pohár
félisten
válasz homeless09 #46988 üzenetére
CGI? hol például? nekem nem tűnt fel hogy na az tuti CGI...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
hoffman_
nagyúr
Mai felhozatal(moziban) a:
- Battleship (szinkron...)
- Avengers (gagyi 3D, original)
- Az igazság nyomában (felirat)
- Csempészek (felirat)
- Porject X (felirat)Avengers lett volna, ha van IMAX 3D-ben, original nem baj, de nincs, kapják be. Battleship lett volna, ha van original/felirat, de nincs, kapják be. Szóval most ereszd el a hajam van, Porject X-et nézünk, felirattal...
mod:
Ráadásul a Lurdy-házban, ahol még nem is moziztam soha szerintem.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
oriic
HÁZIGAZDA
MI 4:
Moziban már láttam, de jó volt ez megint.
Live-Die-Respawn
Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Egyszerű funkcionalitást kínál a frissen bemutatott Galaxy Fit3
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mobil flották
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik