- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
zolynet
veterán
The Darkest Hour 2/10
Nem bírtam ki hogy ne tekerjek bele, pedig nem indult rosszul.
Kihagyható film.Life is too short to stay stock!
-
pohár
félisten
válasz zolynet #46604 üzenetére
vacsora közben néztem tegnap, arra pont jó volt... de hogy ma mit nézzek, nem tudom
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Apollyon
Korrektor
TRON: ÖKÖRSÉG (2010)
Hát ezt kárt volt megnéznem, amikor megláttam a Dízni logót már akkor tudtam hogy baj lesz. Az egy jó pont az Olivia Wilde miatt van, mivel eléggé ultra atom a csaj. Az, hogy a Nagy Lebowskit fiatalon hogy csinálták meg, az valami röhej. A másik világban még elment, de hogy ott az elején az ágyon ülve egy CGI-jal dumál a gyerek, hát az valami vicc.
A sztori jó is lehetett volna, de túlzásba vitték a fantáziálást, emiatt sok logikai ellentmondás.Ezt egyszer meg lehet nézni, érdekes a sci-fi része, amúgy a Pitch Black filmjét nem múlja felül Dízel bá. 7/10
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
F34R
nagyúr
Kicsit hasonló film mint a Burried régebben is volt már , berakom hátha érdekel valakit [link]
-
Apollyon
Korrektor
válasz TESCO-Zsömle #46614 üzenetére
Jah igen, azt el is felejtettem, hogy amúgy nem vagyok egy elektronikus zene fan, de ennek egész jó volt a zenéje, azért az kissé megemeli a pontját a porból. Néhol kissé emlékeztetett a Mass Effect játékok zenéjére, amit szintén nagyon bírok.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az a film nem egy Daft Punk videóklip amúgy?
más:
Stealth
Top Gun óta szeretem a modern repcsis filmeket, ez is bejött, bár nem egy oscar díjas mű.
Live-Die-Respawn
-
varsam
őstag
Üdv
Melyik filmet ajánlanátok esti lazulós mozizásra: MI Ghost Protocol vagy Underworld Awakening?
-
pohár
félisten
-
varsam
őstag
Köszi mindenkinek, akkor MI lesz az első.
Most valahogy ráleltem a Tűzmadár akció című filmre, (youtube-on a teljes film), szerintem nézd meg ezt, én is betervezem valamikorra, ezer éve nem láttam, pedig nagyon jó film.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Ma belebotlottam a Prometheus trélerbe, végre, sikerült is annyira motiváljon, hogy 1979-es 1080p Alien már beszerzés alatt. Aztán lehet, hogy a következő egy héten kivégzem mindet.
orichalcos:
Titan A.E. szerintem is jó volt
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
xlife11
senior tag
Érdemes megnézni a MI:Ghost Protocolt?
-
littlelion21
addikt
Ez a Daft Punk mindenkinek tetszik?
-
veterán
válasz littlelion21 #46642 üzenetére
Nem
-
pohár
félisten
én a film körül hype-ot se értem annyira
jó volt ez a Contraband, jó kis néznivaló vacsi mellé, egy 7/10-et megér
btw, olvastam hogy Mark testvére is játszott a filmben, ki volt az?GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Jhonny06
veterán
Számomra az elektronikus "zene" nem zene, úgyhogy nem.
pohár: Robert Wahlberg, de most, hogy így nézem IMDb-n, én rohadtul nem emlékszem rá a filmből.
[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
Akkor nem csak én látom így. Számomra ez az émelyítően nyúlós rágógumi-zene inkább elvett (az amúgy sem túl jelentős) filmélményből.
A The Chemical Brothers-el se nagyon illett a Hanna c. filmbe, pedig az ő stílusukat még kedvelem is.Más: ki mi különlegeset vél felfedezni az alábbi trailer-ben?
[link] -
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #46645 üzenetére
igen, de baszki, én se vágom hogy kit játszott a filmben
ott írja a karakter nevét, de lövésem sincs ki volt azmiket nem lehet már kapni a hardveraprón
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
FireKeeper
nagyúr
Csatahajó [Battleship] (2012)
Úgy ültem be rá, hogy egy látványfilmet fogok megnézni, és ezt maximálisan hozta is. Ugyan volt benne egy csomó blődség, főleg az idegenek részéről, de ezzel együtt is egy szórakoztató, élvezhető film lett, a tengeri csaták pedig tényleg eszméletlen jól néznek ki. Ugyan a Függetlenség napját nem taszítja le a műfaj trónjáról nálam, ennek ellenére nem érzem úgy, hogy pénzkidobás lett volna a mozijegy.
7/10
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
hoffman_
nagyúr
Alien - 8/10
1080p, dtsFasza volt! Így 30+ év után is király film - ráadásul most láttam először Jóféle Bár ma csinálnának olyan filmeket, amik 30 év múlva is ilyen jók lesznek...
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen NAS-t vegyek?
- BMW topik
- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android szakmai topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest