- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple notebookok
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Az Avengers XXX már kész is, ráadásul HD-ban tölthető
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #47401 üzenetére
vigyázz ember, spoileres lehet!
csak tudnám hogy pókember hogy került oda...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
b3Ro
senior tag
Mozibann anno nem volt alkalmam megnezni, itthon a laptopon meg nem akartam. Nemregen vettem egy 40" -es tv-t, szoval most potolgatom a kimaradt latvanyos filmket.
A filmet roviden lehet ertekelni. Csoda szep, de unalmas, es raadasul tul hosszu. 2:40!
A "sebhelyes" arcu faszkalap meg kifejezetten irritalt. Kivancsi vagyok, h milyen lesz a 2. es 3. resz. A latvannyal egyszer eladtak, h kovetkezonek mi lesz, majd kiderul....7/10
-
Inarus
addikt
The Amazing Spiderman új trailere
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #47407 üzenetére
a késes szitu mekkora
ja igen, tegnap feltűnt az Avengers alatt, hogy Buci újra munkába lendült
bár az MI4 után furcsa volt Jeremy Buci hangjával, de így is jó[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
mondomén
őstag
-
Archanon
őstag
válasz darál0w #47409 üzenetére
Emlékeim szerint a rajzfilmsorozatban is valami patronokat használt, amik gyakran kifogytak neki a legrosszabbkor, aztán jött a zuhanás.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
hoffman_
nagyúr
Gimis ex-osztálytársnőm most nyomott fel fészbúkra egy édeskettes képet a jó öreg Csoki bácsival. Mondtam neki, hogy még számolunk.
-
Archanon
őstag
válasz darál0w #47416 üzenetére
Számomra már csak az a kérdés, hogy ebben a reboot-ban teljesen ki is fogják hagyni Osbornékat? Mivel ugye a manóékat már feldolgozta az első 3 movie.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
hoffman_
nagyúr
válasz Archanon #47418 üzenetére
Ha a rajzfilm lefedi a képregényt(márpedig tudtommal elég jó az összhang), akkor elvileg simán benne lehet, párhuzamosan, az idősebb Osborne csak későn patkol meg. Az sem kizáró ok, hogy már van 3 film, hisz ez egy reboot, lehetne tök ugyanaz a főenemy elvileg. Más kérdés, hogy szerintem nem bízzák a véletlenre, és jó filmet próbálnak csinálni.
-
darál0w
Jómunkásember
ez így jo lehetne moziban.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
blackydan
senior tag
válasz littlelion21 #47422 üzenetére
Jaajjj neeeee!!! Antal Nimród rendezi az új predátor filmet Budapesten? Akkor ezt megint beszívtuk
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz Jhonny06 #47426 üzenetére
No offense, de írásokat törölni tényleg f*sság Már én is anyáztam jó párszor, mert át lett húzva jobb oldalt, vagy csak simán eltűnt, és később nem találtam. Többek között a te írásaid között is volt már ilyen. Na de ez überOFF, ennyi voltam.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Töröltem mert már volt.
(#47429) littlelion21
Affene.
Na szóval Pókmanus új része már most jobban tetszik mint a régi trilógia. A késes poén nagyon állat volt.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Ehheeeee
Milyen gyors most mindenkinek a kis keze...Egyébként meg érdekes látni a fórum evolúcióját.
Régebben indult, ahogy indult, nagy volt a lelkesedés, stb.
Aztán jött néhány összeveszés a filmeken.
Aztán megszülettek a listás topicok, weboldalak.
Aztán jöttek azok a hsz-ek, hogy a film szar volt, de juj, volt benne mell meg punci és az mennyire jó volt.
Aztán részemről egy bő év fórum hanyagolás.
Majd most 2 kritika között van 3 anyázás meg sok OFF.Ami meg Jhonny06-ot illeti sztem: elmondta a véleményét egyfajta stílusban, amit páran magukra vettek, és azóta is folyik a szájkarate. Nem írt semmi sértőt, nem személyeskedett, mégis jönnek a kiskakasok és próbálják a
szemétdombonfórumon bizonyítani, hogy már pedig neki nagyobb van.Szóval lehet itt értelmesen vitázni, ha filmekről van szó, még meg is értem, de essünk már túl ezen, hogy ki mit mond. Mindenkinek van véleménye. Aki mimózalelkű, az ne olvassa el.
Aki meg azt érzi, hogy közölni valója van, ne dühből ragadjon klaviatúrát.
De elsősorban szeretnék némi intelligenciát felfedezni a sorok között.A topic indulása óta itt vagyok, de mostanában úgy érzem, kár volt ide visszatérni, mert nagyot esett a színvonal, és csak a szélsőségeket látom. Így inkább én is csendben maradok, mert néha kedvem sincsen már írni ide vagy csak offolni tudnék.
Köszönöm a figyelmet.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz #54715584 #47433 üzenetére
Ez az "esett a színvonal" szöveg pont olyan, mint az éltetben bárhol: a felettünk lévő generáció szerint a mi időnkben esett a színvonal, szerintünk a mostani fiatal generációnál, ők meg akkor fogják ugyanezt érezni, mikor elkezdenek megvénülni, mint most mi.
Egyszerűsítettem, de remélem érthető
-
-
hoffman_
nagyúr
koxx többször beírt az esetek között, de csak érdemben. meg ugye 2 állandó VIP-nk is van. szerintem felesleges bármihez nyúlni, megtették volna, egyszerűen csak kerülni kell az off gomb használatat(és nyilván ehhez igazítani a tartalmat).
[ Szerkesztve ]
-
blackydan
senior tag
Kis termés unalmamban:
Scott Pilgrim a világ ellen
Omgwut? Hát erre a filmre szerintem nincs is kifejezés... Egyaránt kavarogtak bennem retro érzések, álmélkodó sokkolódás, pár hangos felnevetés, amit nem tudom, hogy a film viccei váltottak ki, vagy filmbeli hülyeségek. Ami biztos: ritka érdekes egy movie vagy szereted vagy nem, ami a legjobb: ezt még én sem tudom. Egyenlőre kitágult pupillákkal nézek ki a fejemből várva arra, hogy megnyugodott érzékszerveimmel egy bizonyos pontot karcoljak a fórumra
Egye fene: 8/10
Úgysem fogom tudni megindokolni később se a döntésemet.
-
törölt tag
-
mephi666
nagyúr
válasz darál0w #47420 üzenetére
mondjuk hulk-ból most nézem újra a 2. részt, de szerintem az első jobb még a bugyutaságai ellenére is...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
rt06
veterán
válasz blackydan #47438 üzenetére
amennyire tudom, ez is kepregenyfeldolgozas - ez talan megvilagit par dolgot a filmmel kapcsolatban
en legalabbis, mikor nekialltam nezni, nem tudtam semmit az egeszrol, es kb a film feleig azt sem tudtam, hogy ez most komoly-eviszont nem (csak) ettol jo, hanem attol ahogyan megvalositjak a dolgokat
nekem szemely szerint nagyon bejott a film, tobb helyen hangosan nevettem rajta en is
ez pl egyik kedvenc jelenetem
plusz nekem a zenek is bejottekPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Már Trailer nézésekor tudtam hogy nagy állatság lesz a film.
A zenék meg tényleg jók.Live-Die-Respawn
-
-
Archanon
őstag
Lehet, hogy ez is volt már... de... Csak erős idegzetűeknek! (Mondjuk olyanoknak, akik csípik a Happy Tree Friends-et...)
The Steven Seagal Show ep 1; ep 2.
Kikészültem.
-
pohár
félisten
válasz Viszlát #47448 üzenetére
jóhogy
ez a The Girl With The Tattoo egész jó kis film, most jártam a tetoválós résznél, jól küldi a picsa
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Filmvilág
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Háztartási gépek
- Kupon kunyeráló
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest