- Philips LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
21 Jump Street - 7/10
euro, hunEgész jó volt A poén arány jobb volt a trailerben, de azért volt még tartalék a filmben. Nyilván ez is a fiatalabb réteget célzó film, sok értelem nem volt benne, de ereszd el a hajamnak fasza volt. Nekem nagyon bejött. A szinkron fos volt.
The Dark Knight
1080p@IMAX, eng dtsEz az abszolút 10/10. Nagyon brutál volt így sokadszorra is. Ilyen minőségben még én sem láttam, lepadlóztam. Ledger eszméletlen. Kívülről tudom a filmet, de nem tudom megunni. Alig várom a Rises-t, most nagyon kiéheztem rá.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Archanon
őstag
válasz littlelion21 #47200 üzenetére
Kérdezni se merem, hogy a The Phantom of the Opera-t láttad-e már.
Nyomorultak.. film.. színházban láttam még régebben, emlékeim szerint tetszett. A könyvet mondjuk nem olvastam, ahhoz képest biztos sok a változás. Kíváncsi vagyok a megfilmesítés eredményére, rossz nem lehet. A király beszéde után Tom Hooper csak nem nyúl bele a levesbe.
Apropó... a '98-as filmváltozatot látta-e valaki? Jóféle?
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Peethy
őstag
A múlt héten megnéztem a Bombák földjén-t, érdeklődöm, hogy csak nekem tűnik összefüggéstelen, történet nélküli filmnek az egész? Van benne úgy 8-10 epizód, amik külön-külön nagyon profin meg vannak csinálva, de összerakva nem igazán szól semmiről a film. Mondjuk legalább realisztikus, kivéve a mesterlövészes jelenetet, ahol miután erősítést kérnek, órák múlva sem jön senki...
-
Archanon
őstag
válasz littlelion21 #47208 üzenetére
Pedig ez szinte teljesen hű Webber eredetijéhez (más kérdés, hogy ő is több könyvből pakolta össze), mintha csak színházban nézném. Ugyan nem vagyok belefanatizálódva, mint nővérem (pár éve tartott 86. megnézésnél - noooormális?! -, de azóta már nem is tartom számon), de szerintem nagyon jó lett. A leendő Leonidas is jól nyomja.
Filmvásznon mondjuk én is kevés musical-t láttam (talán kevés is van)... Sweeney Todd... más nem is rémlik a fantomon kívül.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
rt06
veterán
válasz Archanon #47209 üzenetére
ha mar musical, mindenkinekt, aki picit is szereti a mufajt (es nagyon a kretensegeket), tudom ajanlani a dr horrible's sing along blog cimu 3 reszes minisorozatot
amugy remlik, hogy pl hair is van film formajaban
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Archanon
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz littlelion21 #47212 üzenetére
jaja...
tegnap néztem meg és brutálisan jó a film... kellően pörgős, sztori is megvan, karakterek hozták a "formájukat", látványra meg megint nincs panasz... poénok is helyükön vannak... várom a br-megjelenést, mert ez tuti vétel... ott a helye a polcon 10/9 ...látom imdb-n is beállt 8.9-re, ami totál helyénvaló
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
BITBOYS
addikt
Kis leírás a Cabin in the Woods-hoz, illetve The Cabin in the Woods Trailer 2012 HD
-
darál0w
Jómunkásember
The Avengers
ütős. eyecandy, poénok ültek, sőt durrantak.
alig várom itthon HD-ban meglessem.
9/10
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
adalbert1
veterán
válasz TESCO-Zsömle #47197 üzenetére
Lehet hogy velem van a probléma, de a legtöbb karakter számomra remekül működik egy képregény lapjain (mostanában olvasgatom újra a régi magyar megjelenéseket, rengeteg még így 20 évvel később is tetszik), viszont a filmvásznon már sokkal kevésbé. Mondjuk minél több filmet készítenek, valószínűleg annál több élvezhető is lesz belőlük.
A The Avangersre mondjuk kíváncsi vagyok (igaz szerintem Thort és Amerika Kapitányt is elég bénán adták vissza a vásznon), de az új Batman film sokkal jobban érdekel. -
mondomén
őstag
Megjött a Red Tails.
Mostanában nem sokat hallatott magáról, de ideért. Akár még jó is lehet, bár a trailerben néhol sántít az a CGI. -
Archanon
őstag
Azumi / Azumi 2: Death or Love
hunsubNyo végre kivégeztem a második részét is, ami ugye az első filmnek közvetlen folytatása. Az első film igencsak kemény, teli halállal, kegyetlenséggel. Már az első 10-15 percben is kb. leesett az állam... Aztán kicsit elnyújtódik a film - bár lehet azért tűnt úgy, mert rendezőit néztem -, a végére bedurvul. A második részben kevesebb volt a dráma, sokkal természetesebben történtek a dolgok, illetve kicsit talán unalmasabb is volt. A sztori nagyjából lezárult, folytatást szerintem nem igényel.
Karakterek... nos... őmm... izé... Utólag kiderült számomra, hogy egy mangát (képregényt) vett alapul a film, némelyik párbaj nagyon mangaszagú is lett. Az őrült főgonosz pedig inkább vicces figura volt, mint ijesztő. Azumi karaktere még úgy egész jó volna, viszont a "színésznőt" nem bírtam elviselni, aki játszotta... valami wtf mód gagyi volt. Fapofával, paplanszájjal, majdnem mindenféle mimikát mellőzve végigsodorta magát a sztorin, tehát színészi tehetség kb. a nullához közelített. (Eredeti nyelven néztem, szal még hallottam is, hogy gyenguszka.) A harcjelenetek odáig jók voltak, amíg nem raktak bele valami bődületes mangás baromságot, ami mangában/animében jól néz ki, de élőszereplős filmben inkább idétlenül hat. Pl.: vágást követően 3 méter hatósugarú zuhanyrózsával spriccelődik a vér a mukiból. Vagy: fej levág, egy ideig helyén marad, alatta megfordul a teste (vagy már mi volt), vigyorog, azt leesik, és miután már lepottyant a feje, még ordít egy jót. Ezen akkorát röhögtem... Meg még egyéb "effektek", pl. egy sima levegőbeszúrásnak is olyan hangja volt, mintha iszappal placsmagolnának, vagy nem tudom... Érdekes. Nem tudok rá mást mondani.
Aztán előfordult még pár bug/baki, ami az oda nemfigyelés eredménye. Ruhabakik: egyik pillanatban véres, következőben meg már az Ariel mosópor is közrejátszott. Néha előbb jelent meg a véres vágás az elhaló embereken, mint ahogy a katana érte őket.
Mindennek ellenére én jól elszórakoztam a filmen, a fenti érdekességek meg ha nem is sokat, egy kicsit azért levontak az élvezeti értékből. Ilyenek nélkül mondjuk bőven meglett volna a film, vagy legalább jól csinálták volna meg. Történetben tetszett, a drámai jelenetek különösen feldobják.
Első rész: [6/10]
Második: [5/10]_____________________
Hua Mulan hundub
No, hát igen, a mandarin nyelvhez nem vagyok hozzászokva... próbáltam autentikusan nézni, de a nyelv zavarósága miatt nem bírtam a filmre figyelni. Ehehe, még hogy a magyarok énekelnek beszéd közben. Tehát egyelőre maradt a magyar hang, később - mivel a film olyan - viszont mindenképp megbarátkozok a kínaival is (bár nagyon nem tetszik a nyelv, és rohadtul idegen számomra), mert azért a magyar szinkronnak is megvoltak a maga problémái. Pl. a Gladiátor effektus: többezres tömeg ordibálása helyett kb. 10-en vinnyognak. Egyébiránt a szereplőket a lehetőségekhez képest jól leszinkronizálták, még ha nem is egy Gyűrűk ura, vagy Beverly Hills-i zsaru minőségben.
Aki látta a Disney-féle feldolgozást, az nyilván ismeri a legenda alapsztoriját. A császár hadba hívja a harcképes férfiakat, Mulan apja viszont beteg, emiatt Mulan szépen meglóg a fater szerelésében, és nő létére beáll katonának. Innentől kezdve azonban sokban elüt a rajzfilm "mézes-mázos" történetétől, ez... ez... A harcjelenetek brutálisan vannak koreografálva (már amikor nem csak jeleneteket vagdostak egymás után), a kamera szép stabil, látni lehet szinte minden mozzanatot, és az se semmi, hogy megmozgattak csak az egyik oldalt vagy négyezer statisztát.. Persze nem kell 300-féle slow motionre gondolni, vagy LotR féle hipermonumentális Rohir lovasrohamra, de pl. az Alexander-féle csata közbeni kamerarángatást simán lekörözi. Történetben ütős, olykor már szinte könnyeket fakasztó, a befejezés pedig mindenképpen dicséretet érdemel. Végre nem valami amerikai maszlag... Oh, és jó a zenéje is.
Persze nyilván mindenki felteszi a kérdést: hogy a fenébe nem jön rá senki, hogy NŐ??! Vagy arrafelé ennyire természetes a feminin hímnemű, hogy gyakorta tévesztik össze egymás nemét? Ehh... lényegtelen.
Kevés keleti filmet láttam eddigi életemben, de ez feltétlenül bekerült a - jelenlegi - kedvenceim közé, és megy az "Ajánlott" plecsni.
[8/10]
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
válasz Archanon #46306 üzenetére
Az Anasztázia nem is Disney...? Szép, pedig évekig meg voltam róla győződve, hogy az. A hasonló rajzstílus, és a musical elemek bezavartak...
-
blackydan
senior tag
Ördög (2010)
Nagyon bejött a film, öröm látni miszerint alacsony költségvetésből is jó dolgokat tudnak kihozni.
Ami külön tetszett az az operatőri munka, ráadásul a forgatókönyv sem volt rossz... nem tudtam megtippelni, hogy ki állhat a gyilkosságok mögött, így a vége is ütős volt.Nyugodt szívvel az értékelésem: 8/10
-
F34R
nagyúr
válasz darál0w #47223 üzenetére
comic vine-n láttam én is régebben , ha nála van a 6 kő amit a kesztyűjén hord legyőzhetetlen.
valaki írta hogy Hulk legyőzhetetlen , ha kifárad visszaváltozik emberré ill. erős nyugtató lövedékkel nem jön elő egy darabig ekkor simán kivégezhető.
ha eltávolítanák Bruce-t akkor lenne elpusztíthatatlan.[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
válasz #54715584 #47232 üzenetére
Igen, tévesen, azt "javítottam" utólag. Nem olyan rég néztem a Disney listát, aztán nem volt ott... kicsit jobban utánanéztem, aztán jött a meglepődés.
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! ravasz az agy és a két füstölgő puskacső, blöff ehhez hasonló filmeket tudnátok mondani ? Inkább régebbieket ! Köszönöm
Elesni nem szégyen, de a földön maradni gyalázat!
-
janos666
nagyúr
Az IMDb főoldalának címsorában hetek óta ott fityeg a Dark Knight Rises trailer linkje, én pedig még mindig azt hiszem, hogy Riddick sétálgat ott.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #47242 üzenetére
Gonosz vagy
-
littlelion21
addikt
The Avengers
Hááát....no comment, ez valami qrvajó volt.
A végső zúzáskor úgy vigyorogtam mint egy hülyegyerek, hogy: még, még, még...- 2 nap alatt 80 embert ölt meg.
- Adoptáltuk.- Fury hogy látja egyszerre mindkét monitort?
- Odafordul.Az azért elgondolkodtató hogy ezen többet röhögtem (amellett hogy ahol kellett, ott komoly volt), mint a vegytiszta vígjátéknak forgatott Hall Pass, Bridesmaids, Horrible Bosses c. okádék foshalmokon összesen.
90%
-
lorcsi
veterán
válasz Psychonaut #47237 üzenetére
erről jut eszembe..jöhetne már a folytatása
eladó: vadi új soundcore motion+
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz littlelion21 #47244 üzenetére
Na egyre többen vagyunk akiknek tetszik.
"- Fury hogy látja egyszerre mindkét monitort?
- Odafordul."'Ezen visítottam én is.
Live-Die-Respawn
-
darál0w
Jómunkásember
válasz littlelion21 #47244 üzenetére
ott poén hegyekre számít az ember és várja is, így lehet nem üt akkorát, mint egy ilyen filmben...itt meg egy aprobb poén is jobban sülhet el. bár tény, hogy tényleg oriási poénok voltak.
nálam a Hulk-Loki "harc" ütötte a legnagyobbat.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
littlelion21
addikt
válasz darál0w #47247 üzenetére
Szvsz ebben jók voltak a poénok, a többiben meg nem, ennyi a titok.
A Hulk - Loki harctól kb. könnyeztem a röhögéstől.
Stark Thor-nak:
- Jó anyád tudja hogy a ruháit hordod?De Stark szinte összes beszólása idézhető.
Nálunk is röhögött az egész mozi, azaz én meg a másik 2 srác
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest