- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
p0ty
aktív tag
lehet itt a fifa vége felé már "kiírta" valahova az EA hogy mindenki csaljon nyugodtan PC-n úgy se dobják le
sorozatban már a 3. meccsem mikor elkezdődik a meccs 5 perc alatt lövök 1 gólt mert alig mozognak a játékosai és kilép kiírja hogy elveszítettem a kapcsolatot utána meg hogy your match is under review
nevetséges
se a játékot nem tudják megcsinálni se a csalókat kiszűrni
de van hogy meg se várják hogy elkezdődjön a meccs
ma pl magyar játékos is eljátszotta ezt velem.. -
p0ty
aktív tag
1 órát buktam mert ha hazaiban ha vendégben mentem be
volt hogy 4 ikonnal de ugyan úgy 5. percben kilép
írtam EA-s chaten egyik emberrel azt mondta hogy nyugodjak meg nem kapok ez miatt loset
írtam neki hogy nincs ezzel baj de miért nem bannolják az ilyet? vagy akármi most jó 1 óra alatt 3 meccset letud pörgetni az ember ha nem lép ki senki de eltelt 1 óra és ugyan ott tartok se több win se több lose semmi.. -
Kristof_94
nagyúr
Az olasz gólos kihívásnál nyerni is kell vagy elég a gól?
-
K.J
senior tag
Teljesen együttérzek, megértelek, de valószínűleg márcsak azért sem bannolnak embereket, mert ők is egy bevételi forrás. Teljesen más, amikor egy eSportolót raknak ki, mert tudják, hogy visszatér. Egy hétköznapi balfasz, aki csak a csalásokra épít, az úgyis befejezi a játékot, ha kiteszik. Sosem fognak semmit tenni ellene. Ilyenek és kész. Tele nyávoghatják az emberek a twittert, redditet, bármit, mindig csak a látszatot fogják fenntartani, hogy tettek valamit, holott csak valami hülyeséggel elterelik a figyelmet.
Az időveszteség mellett még közrejátszhat, hogy wl esetén ezzel a csalással csak csökken a játszható meccseid száma, ami nem elhanyagolható.
Természetesen nem azt mondom, hogy mindenki le fog csalni, de nagy rá az esély, miszerint több tisztességtelen emberrel akadsz össze, aki bármilyen módon megpróbál hátráltatni.Én már csak nagyon ritkán játszom online.
-
Bohus84
tag
válasz Kristof_94 #30605 üzenetére
Elég a gól, nem kell nyerni.
-
ThuG4LifE
senior tag
Na en a tegnapi 10/2 utan ma eddig 10/7, nezek nba-t aztan utana meg megprobalkozom, tuti a 10ik meccsen lesz meg a silver 1.
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
Pietrosz
addikt
Seasonsban csak annyira szar a játékmenet, hogy az ellen már egy lesgol miatt is ragelt, mentem volna inkább kocsmazni...
-
Mrguba
őstag
válasz Kristof_94 #30610 üzenetére
Kivancsi vagyok milyen ICONT nyitunk..mar aki azt valasztja.....
amilyen szerencsem van tuti olyan aki nem kell
Es eladhatatlan ugye? -
Lori82
senior tag
Na most b@szott szét az ideg.3 hónap után elbuktam a gold kettőt a WL-ben. Nem valami minőségi a fülesem,de elég jól bírta,hogy elég rendesen földhöz vágtam. Elszakadt a cérna ,egész 7végén szarul ment a játék.Nem értem én ezt, egyre jobb a csapatom és egyre szarabbul megy
-
Edgar2621
őstag
Van esetleg valami Info hogy mikor jön a totw sbc? Lassan most már jöhetne, mert az ehavi swap cardokat bele szeretném tenni valakibe(ez jól hangzik így )
XO: Gollami26
-
Lori82
senior tag
Sziasztok,egyre több ellenfél csinálja azt,hogy kihozza az ötös sarkára a kapust szögletnél.Így nagyon könnyen elüti vagy megfogja a beadást.Van ez ellen valami ellenszer?
-
KaksziLajos
senior tag
Kellene 2 győzelem a silver 1-hez, ennyi időt tudtam rászánni a hétvégén. Erre most nem csatlakozik a szerverekhez...
[ Szerkesztve ]
-
K.J
senior tag
válasz KaksziLajos #30616 üzenetére
Biztos Föld napját tartanak
-
Mrdevil
addikt
Jaja, nincs szeró, ezek tuti locsolkodnak.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Digestive
veterán
Nyugi! Nekem bronz2re futotta!
-
Bohus84
tag
PC-n az egész Origin halott.
-
Bohus84
tag
válasz Kristof_94 #30610 üzenetére
Pontosan.
23/04/2019 2 days
01 60 Player to be announced
Squad Building Challenge22/04/2019 7 days
01 60 RB: Boris Rotenberg, Lokomotiv Moskva
Squad Battles
You need to reach Silver 3 tier -
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz Zimmi91 #30623 üzenetére
En meg az olasz golokkal meg kell kuzdjek, fix skill pont hullas lesz, mint a kolumbiai goloknal.
Gyorsan csak sikerult behuzni a silver 1et, egy jo 5/1-el. Szenvedes volt.[ Szerkesztve ]
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
Zimmi91
addikt
válasz ThuG4LifE #30624 üzenetére
Ohh azzal én is szenvedtem az elején, szombat este nagyon mocsár volt a foci, ott 3 meccs lose, de aztán vasárnap meg 4 meccs win, Belotti jött ST-be, meg Jorginho CM-be és amint meglett a gól cseréltem is vissza a rendes embereket
" Just remember Manchester is RED! "
-
v-man
őstag
Ea status zöld, Xbox live szintén hibátlant mutat, már azt hittem nálam van hiba akkor, de itt látom hogy nem.
Áldott ünnepet mindenkinek! 😀XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
Zimmi91
addikt
Nálam a webapp beenged már.
" Just remember Manchester is RED! "
-
Readonly2
tag
válasz ThuG4LifE #30624 üzenetére
Scream Balotellit vegyetek meg hozzá. Nekem 5 meccs alatt hozta a 4 gólt . Ibra helyett egyetlen olaszként a csapatban. Ment is vissza a piacra azonnal , 100ezerert vettem 108 azonnaliban vittek 5 perc alatt.(xbox) így nem is buktam rajta
Deadeye kell ra , passing meg lövés sebesség maxon van.[ Szerkesztve ]
-
vatafakk
aktív tag
Olasz weekly objectivera elég ha megcsináljátok a loan Inzaghi SBC-t, nekem 4 meccs alatt sikerült és a csapatot sem kell megbontani ha ikont tesztek a kezdőbe.
-
sz_abika
addikt
-
Readonly2
tag
Valaki bajnokság ma este?
-
chop
őstag
-
szabyka95
őstag
válasz Expendable #30641 üzenetére
Sehogy, nem fifara termett
-
ThuG4LifE
senior tag
Uj TOTT challenge csak szerintem viccesen “draga”?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest