- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
válasz Zimmi91 #30797 üzenetére
Annyit tudok mondani, hogy Sarabiát meg ne vedd, a weekly miatt raktam be, de képtelen gólt lőni, és még gólpasszt is alig ad. HL lap, 89es de érzésre nem jobb mint egy alsó szintű gold kártya.
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
zolika7373
csendes tag
Sziasztok.
A következő történt ma, hátha valakinek volt már hasonló esete:
DR, ellenfel kezd, hazaadja kapusnak, az öngól, majd kilép.
1-0 gyozelem, megkaptam a pontokat is.
Ez vajh mi lehetett?
Glicccss?
Vagy egy csajszi bosszút állt a pasiján aki éjjel-nappal fifázik? 😜 -
akooos
veterán
válasz zolika7373 #30803 üzenetére
Vagy csak le akar bukni egy másik divízióba
-
s0p0q0r
aktív tag
Srácok!
Pizzi, Bruno Fernandes és Alex Telles közül szerintetek ki kap tots kártyát? Esetleg mind a 3?zolika7373:
egyik sem. valamelyik objektív miatt lejjebb akar esni pár diviziót, hogy könnyebben teljesítse.
[ Szerkesztve ]
-
Tajték
senior tag
Mit gondoltok SIF Mbappé áráról? Miután nyitható lesz a TIF beesik 800k alá? Most 830k
-
DallasKorben
csendes tag
Ronaldot eladám nekem annyira nem adja meta mint másnak 58 meccsen csak kb. 30 meg 20 gól passz a többi támadóm jobban muzsikál.
-
Fifaisshit
őstag
Gyerekek hagyjuk a bajnoksagot ?
Mert a tobb mint 200meccsbol le lett jatszva kb 30-40max ..... majndem egy honap alatt ....
Ketlem hogy a kovetkezo ket hetben le lenne jatszva ......Csak akkor ne raboljuk egymas idejet.......amit eddig sem kellett volna ......
Az biztos hogy ez volt az utolso amit en leszerveztem ilyen formaban......
[ Szerkesztve ]
-
v-man
őstag
válasz Tajték #30813 üzenetére
Xboxon már most esett egy kétszázat vasárnap óta, csak tegnap óta is kb 80ezret!
Futbin grafikája alapján vasárnapig egész áprilisban 850-900 között volt, most 680-ért van kint amit nem visznek el 50 perce, licittel meg 670-ig mentek fel az árak. Szerintem még holnap lesz a mélypont, aztán lehet rosszul spekulálok, 600 körül venném, bár ne legyen rá szükség, mert inkább pickeljem a TIFetXO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
Fifaisshit
őstag
Vagyok egy 8ig ha valaki jatszana a bajnoksagot
-
Kristof_94
nagyúr
Akkor holnap egy Mbappe jöhet...
-
dracox
addikt
válasz Fifaisshit #30817 üzenetére
Korábbi szériákban is voltak bajnokság próbálkozások itt a topikban, de sajnos a vége felé egyre inkább elmaradt az érdekeltség. (pedig jó topic építő dolog szvsz)
-
-
dejvid8
őstag
Fél 8-tól én is vagyok bajnokságra.
Tessék nyomni emberek, ha már ilyen szépen meg lett ismét szervezve!
[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Mrguba
őstag
Sracok a BASE ikon az az osszes ikonnak a leggyengebb valtozata?
Amit a swapbol kapunk majd? -
thebigK
addikt
válasz DallasKorben #30814 üzenetére
Nakata helyere Petit vissza es CAMnak Eusebio
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
ApaFarkas
csendes tag
Sziasztok láttam hogy 90 -es mbapénak esset az ára érdemes eladni érte 92-es linekkert vagy nem ..? benzema és griezmann közé raknám
-
Szigma70
addikt
Az az Eriksen nem szar
Annak az új Bappénak az árából inkább egy baby Eusebio, vicccccc
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
KaksziLajos
senior tag
válasz sz_abika #30771 üzenetére
Már korábban is meg akartam csinálni, aztán valahogy mindig elmaradt. Pedig az arany és az UCL lapja már együtt bőven 1000 meccs felett jár. Egyszerűen nem találtam jobbat arra a posztra, Gullitra meg nincs pénzem. Sem Petit, sem Blanc nem jött be, Makelele, Gattuso szintúgy nem. Allan kenterbe vert nálam mindenkit.
Az ok, amiért megpróbáltam párszor lecserélni, hogy sok gólom ment el rajta, és ezzel együtt talán győzelmek is...
Sokszor kerül helyzetbe, tényleg,visszavont CDM-hez képest nagyon sokszor és hát nem a legügyesebb a kapu előtt. Mivel más nem jött be, talán az SBC lapja jó lesz, annak jobb a befejezése, és mivel a DEF alapból is elég bitang rajta, lehet dobok majd rá egy HAWK-ot.(B)Yodamest(/B)
Hihetetlen, de nálam Allan nagyon jól fejel mezőnyben. Kirugásokat, ívelt labdákat méretéhez képest nagy százalékban fejel el.[ Szerkesztve ]
-
Santana01
aktív tag
Skacok,R.Sanches egy 60k! értékű lap statisztikája CM-ként: 30 meccs-6gól-8assist.
90-es Pogba csak álmodott ilyen statisztikáról.
-
Kristof_94
nagyúr
A BPL év játékosa díj mikor derül ki?
-
Stylerr
addikt
válasz Kristof_94 #30841 üzenetére
Mintha valahol láttam volna, hogy holnap.
Ugye mindenképp TOTS előtt jön, és a TOTS is közel van már. -
poolzee
tag
-
Readonly2
tag
Szia,
Én tolnám a bajnokságot de sajnos ilyen este 7 után tudok játszani . Olyankor pedig azok aktívak akikkel már lejátszottam a meccseket.
-
Hazli17
aktív tag
Nehogy abbahagyjuk! Nekem már csak pár meccsem van. A többiekkel nem tudom mi van :/, gondolok itt főként
gorje és arpo04 kollégákra.Szrrintem nagyon jó, hogy megszervezted! Remélem nem veszik el a kedved és akár egy szűkebb, aktívabb brigáddal lehet esetleg még párat nyomni!
Egy tabellát esetleg majd tudsz feldobni?
Este pedig játsszunk!Digestive kollégának ajánlva: imádom amikor így kezdődik egy meccs...
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
Na tegnap próbaként összeraktam egy egyszerű kis BPL csapatot, sajnos csak 1 online friendly-re volt velük időm, de elég emlékezetes volt már az a meccs is, így nézett ki a team:
Fa egyszerű 4-4-2 taktika, totál non meta játék jellemezte a stílusomat. Tipikus régimódi, szélen elfutok, beadom jellegű angol foci. Ellenfél meg full metát tolt, 4-1-2-1-2 szűkben tologatom a labdát, majd timed finesse kapásból a kapu 30 méteres körzetéből bárhonnan, ami insta gól. Na ez a két stílus találkozott, a srác nagyon jól is játszott, minden timed lövése gól lett amit kapura ollózott, nyomta ezt a fos el tornádót is, meg az Iniesta invicible frame undormányt, hányok ezektől.... VISZONT! látszott, hogy olyat amit én csinálok még idén nem látott, max anno a fifa 16-ban és erre nem volt felkészülve! Amit csak beadtam, az kb insta gól volt, Auba és Ricsike érkeztek a hosszú oldalakon és mindent befejeltek, Kane és Lukaku is ha középre ment a labda. Szóval ilyen atom elcseszett egy meccs volt, én az ő játékával nem nagyon tudtam mit kezdeni ő meg az enyémmel, így végül 6-4-lett a végeredmény ide! Talán akörül dőlt el a meccs, amikor a 88-as Rashfordja, amivel a 4 gólt lőtte, gondolom elfáradt és lecserélte, na onnantól már nem is lőtt gólt többet csak kapott. Am beteg az a Rashford... Szóval jah 6 fejes góllal nyertem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest