- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Ja és tök véletlenül csináltam egy jó tradet. Megvettem OTW Nainggolant 230K-ért, majd rá kb 2-3 órára felugrott az ára 300K-ra, mert vágott egy őrületesen nagy gólt az egyik bajnoki meccsen. Azóta már megy vissza az ára szóval még jókor eladtam
-
sz_abika
addikt
válasz A guru #31301 üzenetére
88as Mbappe van, Auba sehogyse fér a kezdőbe, Seria/Ligue1/Ibra/Ikonok miatt nagyon szenzitv a rendszer.
Perpill 14swap miatt Douglas Costa es CR7 lett volna a terv.
Yoda: Prime Nedved megvan, de mostmar a kispad helyett csak fitnesz csere miatt jon me 3 meccsente annyira nem erzem jonak... Igazabol sehol nem jott be pedig jatszok en 41212,4231,4222t, szóval mindent is
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
Tajték
senior tag
Megcsináltam 93-as Eriksent és összepakoltam egy ilyen csapatot:
Full chemen indul mindenki.
Most edzés délután teszt, nagyon kiváncsi vagyok a fiúkra. -
thebigK
addikt
válasz Tajték #31308 üzenetére
Kellemes az az Eriksen, en is megcsinaltam
Cdm/cm ~500K ertekben? Baby Blanc? Vagy ne legyen ikon es jojjon vissza Kante olcson? Esetleg mas? Prime Veron is tetszik, de o dragabb. BPL csapathoz menne, plusz tamadokent Reus.
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Yodamest
veterán
Itt a baszó bundes csapat:
https://www.futbin.com/19/squad-builder/view/7196149
Full chemen kezd mindenki. -
akooos
veterán
Srácok valaki kirakta ezt az Adurizt? Fejesekhez egész jó lehet és valamiért úgy érzem, hogy TOTS idején lesznek elbaszott weekly objectivek, amihez kellhet Vélemény?
-
gabigyerek
senior tag
-
akooos
veterán
válasz gabigyerek #31318 üzenetére
Ez igen, szerintem mától elkezdem én is durván tolni az SBC-ket és elrakom az angol TOTS-ra a csaomagokat. Egy héten összejön SBC nélkül kb 12 csomag, MM-el 17, van most kb 200k coinom arra, hogy liga sbc-ket csináljak, amihez nincs elég játékosom.
-
akooos
veterán
válasz LedyGyuszi #31322 üzenetére
201 darab, ha jól láttam korábban Majd dobd be a streamet, kiszurkoljuk a teljes bundes TOTS-t
-
sz_abika
addikt
válasz Fifaisshit #31309 üzenetére
Arra a pozira OP Delpiero be van vésve, max a TOTS pick tehet róla hogy kikeruljon onnan
PSN: xszabikax
-
evibly
senior tag
válasz Yodamest #31313 üzenetére
Jó kis bagázs, bár az a brazil páros mégiscsak szúrja a szemem
Tudom, elég durva (így lassan májusban), de most érzem, hogy talán-talán én is megtaláltam a megfelelő felállást és csapatot a 4-2-2-2 személyében. Agyaltam sokat ikon, vagy más liga behúzásával, megfordult Roni is egy rövid ideig, de aztán valahogy mégis visszatértem a Bundes mániához
Most ezzel a csapattal teljes megrökönyödésemre feljutottam DIV 2-be, és működik az egész. Megvan a szélső fíling a CAM-ok személyében, ebben a felállásban végre Kruse is termeli a gólokat, és a cserepadról is van kit behozni. Sokáig 442-vel mentem, de akkor meg a CAM szerep hiányzott valahogy, és a szélsőket csak nehezen tudtam bevonni a játékba.
Ezen a csapaton már csak a TOTS időszakban fogok változtatni, bár a Pavard-Upamecano páros egy ideje érdekel. Előbbiről mi a vélemény?
-
LedyGyuszi
addikt
-
Yodamest
veterán
válasz evibly #31326 üzenetére
Az se rossz team, nekem a 4-2-3-1 vált be most nagyon, azzal is lett meg a gold1. De végül is nagyon hasonló ehhez, annyi a különbség, hogy ott az egyik ST az CAM.
A Poulsent tudod, hogy 88-asra fel kell fejleszteni Kruset meg mindenkinél látom, de nem értem, hogy fér be a csapatba, amikor pl. 88-as fejlődő Jovic sokkal jobb lap, de még Rebic is egy engine lappal.
Pavard meg nagyon jó, ne tévesszen meg, hogy nem 90+ a pace, semmi baj nincs vele, odaér ahova odakell, atomjó beadásai vannak, mindent megold és mindent elfejel.
[ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
Srácok, amikor azt írjátok, hogy full chemen kezd mindenki... Mikor állítjátok át a csapatot normális felállásba?
Illetve ez biztosan nem változtatja meg a chemet?
We are only Stardust...
-
evibly
senior tag
válasz LedyGyuszi #31327 üzenetére
Plusz egész hihetetlen, hogy még mindig közel 300 ezerbe kerül, és elsősorban ez tartott vissza tőle, hogy megvegyem.
Azt mondod, hogy CB Witsel adja? Az OTW lapja egyébként sem igazán fér be, a Sanchez-Gori páros üti veri a középpályát...lehet, h megpróbálkozok vele.
Da Costa tényleg szuper lap, de jó lenne oda is egy olyan szélső védő, mint Alaba, akiben biztos lehetek, h ha odakerül, akkor beveri
(#31328) Yodamest
Poulsen: inkább megvárom a TOTS lapot, aztán meglátjuk...
Kruse: tudod, hogy van ez, ha egyszer megcsináltam azt a rohadt SBC-t, működjön má'! meg azért passzolás terén Kruse elég bitang (Joviccsal össze sem hasonlítható, de Rebiccsel sem), és most ebből a poziból osztja is őket szépen, ha meg 16 körülről rátekeri, az bezony bemegy.
Eddig egyetlen felállásban sem volt jó (most meg igen), még bőven kísérletezés zajlik, talán Rebicet is ki fogom ott próbálni - az a jó, hogy a Bundesligában (mondjuk az LB pozit kivéve), azért végre van értelmes választék.
[ Szerkesztve ]
-
-
evibly
senior tag
válasz LedyGyuszi #31331 üzenetére
Próbáltam, esküszöm, többször is - de azt az agressziót, sebességet nálam Delaney nem tudta egyszer sem, amit a portugál. Totál beteg az a lap, és ha már cserélném, akkor talán-talán Goretzkával.
Costa nálam is nagyon jó fejjel - vagy ő, vagy Tah fejelnek gólt szögletből - na jó, meg Poulsen
Igen, Caligiuri elég esélyes, Dortmund ellen is volt pár szép pillanata, borítékolom az IF lapot
(#31333) Yodamest
Na, akkor CB Witsel a közös metszet, rápróbálok, köszi srácok!
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Durva, hogy Sterling SBC-je drágább mint Van Dijké...
-
Mrdevil
addikt
Na, dilemma, ide jött az untrade ikon pakkból egy 88-as Best, úgy hogy már használok egy 90-est, amit anno 970-ért vettem, gondoltam nyitok most valami hulladékot amit szívfájdalom nélkül bedobhatok pl a Figo SBC-be, de nem. A baj az, hogy elég sokat buknék ha eladnám a 90-est, és pl használnám a 88-ast, hmmm, nem tudom mi legyen. Apró gondok.....
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Tajték #31332 üzenetére
Jaaaaaaaa.
Én meg azt hittem, hogy lepausáljátok és úgy cserélitek meg a játékosokat. Pedig úgy tényleg rém egyszerű ahogy mondod.
Na majd kipróbálom, mert megvettem Poulsen-t én is gyorsba, ha már ilyen kurvajó a lapja és csak 1 napig nyitható még. Csak hát... nem német az a baj, úgyhogy most a chemek miatt agyalni kell, Timo-t nem akarom szélsőre rakni, mert annyira nem jó passzban.
Reus-t vissza szeretném majd hozni, csak Poulsen miatt most eladtam, meg az sbc-s Delaney-t is be akarom a csapatba tuszkolni.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
thebigK
addikt
Miert lepked ki mindenki mezvalasztas elott ha idegenbe sorsolja a gep? Ez vmi youtuber faszsag?
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Yodamest #31341 üzenetére
Igen, ilyesmi lesz a megoldás. Már belefájdul a fejem néha az agyalásba.
- - - - -
Más:
Régebben kérdeztem, de senkinek nincs meg ez az iteme?
FUT Club Name Change
https://www.youtube.com/watch?v=x2q1k0I8Lq4Random, rendszer által generált nevet kaptam és szeretném megváltoztatni.
Akinek megvan és odagiftelné, megtenné, hogy rám ír. Köszi.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Sickboy25
addikt
A kapust, hogy hívom előre szögletnél? Eddig nem jöttem rá...
Csokipuding8: nah azoktól a pályáktól rosszul vagyok, azt se látom, hol a labda a napfényes részen... és az én szemem is jó...
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
-
ApaFarkas
csendes tag
sziasztok pc-n tolom a fifát ( csak azért irom hogy az ottani piaci értékek miatt ) keresek st pozra valakit, olyan 1,2 M coinig , ki lenne oda jo ..? eddig 2 ami szimpatikus csak nemtudom melyik , 93 lineker vagy 91 maradona .. hátha van itt valaki akinek megvan valamelyik hogy mi a véleménye róla
-
blizzrd
aktív tag
Sziasztok!
LaLiga csapatba Bale helyett van ajánlott ember RM/RW pozicióra? Mert a szentem gyenge mint a harmat :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest