- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz Digestive #30447 üzenetére
Tudom, hogy valami jönne vissza pakkokból is, de a szerencsémet ismerve max 150K. Az sbc ára és a piaci ár pedig már most szinte ugyanaz, utóbbi pedig gondolom lefelé mozog. Lehet az sbc-t elengedem.
ST posztra: 95Pelé vagy 93 Eusebio ez itt a nagy kérdés. Közben körvonalazódik a CM/CDM poszt is... Prime Petit szinte ugyanaz, mint 91 Vieira, de vajon megférnének jól egymás mellett vagy okosabb lenne kiegészíteni őt egy kis vérszívó prime Matthaussal?
(Petitről annyit, hogy szerintem = 91 Vieira. Bár utóbbit nem próbáltam, DE, amit stat alapján nyerhetünk Vieirán a +visionnal, és a picit jobb fejeléssel, azért kárpótol Petit a bomba lövéseivel és a kicsit jobb agility/balanceal)
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Hihetetlen, hogy alig fél évvel a következő rész megjelenése előtt még a mostani játékot sem tudják rendesen megcsinálni. Olyan a gameplay, mintha valami bugos béta verzióval tolnám...
-
chop
őstag
válasz Kristof_94 #30455 üzenetére
Az egesz csapatra olyan 800k + Gerrard + Oblak.
Digestive: hat, ez igy nem tul konstruktiv
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Ezt a POTM lapot lehet behúzom. 87-es lap kb. 50k-ért úgy, hogy azért van az embernek pár lap a klubban is, plusz ad 2 kisebb csomagot is.
-
Kristof_94
nagyúr
Collins lapját akkor is megkapom, ha nem játszom végig az SB meccset? Gondoltam lenyomom gyorsan, az első félidőben megvolt 5 gól, utána 45 perc alatt nem sikerült 2...
-
Kristof_94
nagyúr
Azért nem gyenge, még egyszer utoljára(?) megpróbálnak minket kifosztani a TOTS előtt.
[ Szerkesztve ]
-
Readonly2
tag
válasz Kristof_94 #30468 üzenetére
Ez az Aubameyang beteg lap lett..
-
Francesco003
aktív tag
Na akkor otw Ronaldonk kimaxolva😅😅😅
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Francesco003 #30470 üzenetére
Kapott egy laza upgradet, most már 25+ győzelemig meg se álljatok!
-
Bence910905
tag
HL Son most akkor fejlodik vagy nem?🤔
Csak mert otw Ronaldo latom h igen -
Kristof_94
nagyúr
válasz Bence910905 #30472 üzenetére
Elvileg kellene, hogy fejlődjön. Kissé brutális lapja lesz így a TOTS alatt, szerintem kapni fog, nem hagynák ki. Én tavaly kinyitottam a TOTS és a VB lapját is, mindkettővel lehetett veretni rendesen... Idén nem tudom milyen, de valamelyiket megszerzem.
-
Bence910905
tag
válasz Kristof_94 #30473 üzenetére
Dijjaznam.. en igy is nagyon meg vagyon vele elegedve de nyilvan jol jonne egy kis upgrade (eladhatatlanban nyitottam meg HL idejen)
-
sz_abika
addikt
Pont akkor kell nekem is egy Mbappet nyitni amikor belole nincs speci lap :/
PSN: xszabikax
-
Gaborz1
senior tag
Suárezt repítsd ki jó messzire.
Én is próbaltam és egy trágyadombbal ért fel.
Ha fejelni akarsz, vedd meg Inaki Williams Carniball lapját. Ég és föld a 2 játékos.
Nálam 99 meccsen 88 gól. Igaz én két szélsővel(Prime Nedved és Bale) nyomulok, szóval ő az egyetlen csatár.
Jump 93, gyors mint a szélvész és jól is lő.iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Readonly2
tag
A fejlődő bl/UEFA lapok mikor kapják meg a rating növelést ?
-
dejvid8
őstag
Pár napja eladtam a FUT Birthday Aubameyang-om, mert egész magas volt az ára és éreztem hogy nem fogja sokáig tartani azt. 650K-ért ment el akkor, most 565k-ért megy a piacon. De jól tettem
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Pietrosz
addikt
Az a baj, hogy amíg ilyen [link] gólokat lehet lőni addig úgyis elindítom a játékot, hiába egy fostenger néha
-
MdewC
nagyúr
Aurier mikor kapja meg az uppot? Köszi!
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Zimmi91
addikt
13 meccsből 3 win, ilyen rosszul még sose ment, ezután a hétvége után megint hagyom a WL-t, olyan késésem van, hogy az már fáj, meg a mocsár foci az enyhe kifejezés
" Just remember Manchester is RED! "
-
toxicjew
addikt
Veletek nincs olyan, hogy amíg játszotok olyan, mintha másik dimenzióban lennétek? Komolyan amikor abbahagyom, utána pár perccel már mintha nem is én lettem volna, visszatérek a normál önmagamhoz
-
dejvid8
őstag
Valószínűleg ma hajnalban,de holnap délelőttre tuti meglesz az UP.
Én is vettem egyet 270K-ért, akárhogy nézem ez 89-esként még bitangabb lap lesz, és még arra is van elég nagy esély hogy 90-es lesz. Lejjebb kétlem hogy megy az ára.
[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Sany@83
lelkes újonc
Sziasztok érdeklődnék szeretnék hogy melyik játékos maradjon Varane 86 lapja vagy Nacho 87 lapja? Köszi a segítséget
és még Umtiti 89 lapja van meg[ Szerkesztve ]
-
lóci14
csendes újonc
-
Kristof_94
nagyúr
Redditen most olvastam egy tippet, hogy a heti futswap lapoknál az olasz gólszerzős kihíváshoz érdemes Inzaghi kölcsön lapját használni, így nem kell venni a piacról lapot! Nem rossz, legalább a chemmel sem kell bajlódni.
-
v-man
őstag
válasz Kristof_94 #30498 üzenetére
Remélem Baggio megoldja nekem 😊
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs