- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehel01
csendes tag
Tud valaki segíteni hogy tudok bemenni a creation centerbe fifa 14 és játék régen csináltam egy csapatot ott lekene töltenem de most az Ea megváltozott és nem találom a fifafootbal clubbot
-
tibi206
tag
Sziasztok!
Szeretnék építeni egy csapatot SIF insigne és Lacazette/Aubameyang köré építeni kb 180-190k-ból. Én ezt hoztam össze. Tudnátok segíteni,hogy esetleg lehet-e rajt javítani illetve egy hasonló csapat érdekelne Aubameyang-al Lacazette helyett.
Előre is kösz a segítséget! -
stigma
addikt
Re. Sajnos a problémám ismét fennál, de már elkeseredtem mert 100 dolgot kipróbáltam már.
1. próbálkozás => Win 8.1-nél jött elő, hogy nem indult el, majd nem foglalkoztam vele, mert úgyvoltam hogy max újrahúzom a gépet és jólesz, de nem jártam sikerrel.Maga a telepítést az alábbi helyre teszi az Origin:
c:\Program Files (x86)\Origin Games\FIFA 16\Olyat próbáltam hogy:
- fifasetup mappában található fifasetup_default.ini fájt betettem a Dokumentumok\Fifa 16\-ba majd felulírtam az ottani fifasetup.ini fájllla=> ez nem siekrült probléma fennáll.DirectX 12-m van, mert Win10 az oprendszerem, legújabb Nvidia is fennvan, de akárhányszor elindítom kifagy a rendszer sajnos vagy leáll.
- .net 4.5 ös Framework-öm van, illetve frissítettem már 4.6-ra is de nem sok sikerrel sajnos.Bármilyen ésszerű magyarázatot tudtok még adni neked mit is csináljak?
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
addikt
Csak Nabil Fekir egyszer kapjon Informot, na az lesz jó link Lacazette-tel.
-
Stylerr
addikt
4-3-2-1et játszom, SIF Auba a középcsatárom, eddig "Get in Behind" instrukciót raktam rá, de nehezen találom a labdával (27 meccs, 24 gól 1 assist). Ti milyen instrukciót használtok az olyan felállásnál ahol 1 csatárotok van? Tavaly nagyon bejött a "Get in Behind", de idén lehet váltani kell a "Target Man"-ra. Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
-
addikt
válasz Stylerr #6761 üzenetére
Nekem nem jött be a a FIFA 16-ban a "Get in Behind". A "Target Man" pedig már elméletileg sem jöhet be, hiszen az azt jelenti, hogy a csatár visszajön elkérni a labdát, tehát esze ágában sincs kiugrani a hátvédek közül. És hát Aubameyang nem az az osztogatós típus, hanem neki kell kiosztani...
-
Rypejakten
addikt
válasz Stylerr #6761 üzenetére
ez a csapatom, Kalou-n volt get in behind, nem működött, állandóan leshatáron kószált fent, sosem volt megjátszható, mivel a kiugratásos ráfutások nem működnek idén.
volt rajta target man, itt az volt a baj, hogy valahogy mindig a védők sűrűjébe keveredett, sosem volt olyan, hogy ne hárman lettek volna rajta, játsszak bármilyen felállás ellen.aztán visszaraktam mindent normálra - most nem tudom, melyek is ezek, de a lényeg, hogy a 3 pont közül mindenhol a középső, full default - és így, sokkal játszhatóbb lett.
a stílusomból adódóan szeretek mélységből indulni, mert nagyon érzem az ütemváltásokat, meg ugye Kalou is erre tökéletes erre, mert jól passzol és cselez, így nagyon sokat van játékban, minimum 15 passzal zárja a meccseket, ami egy lone striker-hez képest sok.most úgy vannak instrukcióim, hogy a szélsőhátvédeken stay back, illetve Baumgartlingeren is, a többiek mind alapon, és így nagyon patent minden.
amúgy szerintem játszottunk egymás ellen valamikor, egy az egyben ez a csapat jött velem szembe pár napja. eredményre sajna nem emlékszem.
próbálj rá így, hátha jobb lesz.
-
Stylerr
addikt
válasz Rypejakten #6764 üzenetére
@LendvaiFeri: H/L a WR-je.
Nem hiszem, hogy toltuk egymás ellen, mert arra emlékeznék, mert még Originen is fent vagy nekem.
Nekem is pont az a bajom amiket leírtál, hogy vagy lesen van, vagy nem megjátszható, vagy 3an állnak rajta és lefordulásnál szerelik, vagy most pár meccse az van, hogy folyton kihúzódik szélre, és helyet cserél Riberyvel vagy Costával, pedig a stay central rajta van. -
turorudi
aktív tag
Bocs a lúzer kérdésért, de nem akarok likra futni.
Már a 15 sem gördül kellemesen PC-n a 4790k-val úgy, hogy csak a CPU videóképességeit használom. A 16-hoz szeretnék valamilyen videokártyát. Mit ajánlanátok, ami már kellően élvezetes játékmenetet nyújt, nem drága, és esetleg elérhető passzív, vagy halk hűtéssel? Köszönöm -
dracox
addikt
Nekem egy 6850-es Radeon gond nélkül viszi a játékot. Attól függ mennyi a kereted és újat vagy használt VGA-t keresel.
[ Szerkesztve ]
-
turorudi
aktív tag
válasz LendvaiFeri1 #6767 üzenetére
Ez olyan drága, hogy akkor inkább vennék egy konzolt.
-
szakii6
tag
Mikor lesz a TOTY? Csak azért kérdem, mert van eddig 5 komoly pakkom, és nem nyitnám ki őket addig, hanem megvárnám akkor. Meg gyűjtenék még. Tavaly bejött ez a taktika, nyitottam egy 94-es Hazardot
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz szakii6 #6771 üzenetére
A TOTY játékosok január 11-én vagy másnap érkeznek, mivel akkor van az Aranylabda és egyéb díjak átadása is, köztük az év 11 legjobb játékosának kihirdetése is.
A tavalyi Hazard amit húztál nem TOTY, hanem TOTS (Team of the season), amik májustól kezdve érkeznek amikor vége a nagy bajnokságoknak. -
Stylerr
addikt
válasz Rypejakten #6769 üzenetére
Igazából jó, hogy rajta van, mivel tudom, hogy akkor ott lesz Auba. Egyébként a stay central ellenére is van hogy mintha a drift wide lenne rajta, mert annyira szélen van.
-
MdewC
nagyúr
válasz Stylerr #6773 üzenetére
Egyet értek azzal, hogy minden default, az egy csatáros rendszerben, nekem is az jött be. 1 kivétel, hogy a csatárra tedd rá az "agresszív interception-t", a többi pedig default. Így a legjobb, annyi, hogy ebben az opcióban, ha szerelik, akkor néha egyből visszaszerel és 1v1 a kapussal szemben.
Tesztleve.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
szakii6
tag
válasz Kristof_94 #6772 üzenetére
Köszi! Azt tudom hogy TOTS volt Hazard akkor kb 1 hónapot kellene várnom. Hát nehéz lesz. van eddig egy 24es és egy 12es RARE player packom többek között ( draft győzelmek után)
-
MdewC
nagyúr
-
palipi
csendes tag
az utolsó update óta, vagyis a frissítés után, mintha kijavították volna a játék hibáit kissé, így élvezetesebb lett. Most már jobb kedvel játszom én is. persze maradt még pár idegesítő dolog,pl szügeltre fejelek minden beadást, a bíró elég szigoru, sok a ííest, de a lényeg, hogy jobb lett a játék a frissítés óta.
-
MdewC
nagyúr
A botrányos online div indulást sikerült picit orvosolni. 3 zsinór vereség, elsőn egy jó játékostól kaptam ki, a másodikon kifagyott a PS, a harmadikon meg bekaptam egy ultra lagot, meg egy gólt, egészség kímélés céljából kiléptem...
Pihentettem 2 órát, (kis alvás, takarítás, főzés), aztán jött zsinórban 3 win, így legalább a minimális cél, a bent maradás, elérhetőnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Rypejakten #6780 üzenetére
Üdv Uram!
Írtam fentebb is, hogy még csak a 4. De legalább még nem estem ki.
Játszok kupában is, offline is, meg szerencsére PH kollégák ellen is, szóval itt tartok jelenleg. Remélem leszek feljebb is.
[ Szerkesztve ]
-
vegitossj7
addikt
válasz LendvaiFeri1 #6782 üzenetére
Nem, az az lenne, ha egy Tescoban venne PC-t.Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
Rypejakten
addikt
ó, valóban, elmulasztottam, bocsi.
én most jutottam fel div3-ba, és végre mondhatom, hogy ezzel a csapattal - kulcsmomentum - relatíve annyira kevés hibával tudok védekezni, hogy csomó meccset lehozok kapott gól nélkül, max 1 góllal, eddig rengeteg volt a 2-2, 3-2- ide, vagy a sok kapott gólos vereség.
így, hogy élvezem, tetszik a játék, és mivel mellette vizsgákra tanulok, legalább nem enhéz abbahagyni, ha jönne a hendi-hullám.
-
Kristof_94
nagyúr
60-70 ezer forintért már bőven jó videókártyákat lehet kapni!
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz vegitossj7 #6783 üzenetére
A tescoban lehet komplett PC-t venni?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
vegitossj7
addikt
válasz LendvaiFeri1 #6786 üzenetére
A Spar-ba is meg az Auchan-ba is...
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
Kristof_94
nagyúr
Középpályára Fabregas mennyire lenne hatásos?
-
MdewC
nagyúr
válasz Rypejakten #6784 üzenetére
Igaz, ha a tetszik a csapat, meg van kedv, az +20%-ot dob IG.
Ez biztos. Sok sikert a vizsgákhoz, meg a többihez.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz vegitossj7 #6787 üzenetére
Az fasza, legalább ma is tanultunk valamit.
-
dvtkfan
senior tag
Használ valaki xbox one kontrollert? Jelenleg 360-as joy-t használok, de tönkrement az LB gomb, így újjat kell vennem...most nagyon jó áron jutnék one joy-hoz, de valahogy nekem furcsának tűnik...igaz nem is használtam még, ezért érdeklődök, hogy van-e valaki, aki használ közülünk?
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
szakii6
tag
válasz Kristof_94 #6777 üzenetére
Aha online! Kinyitottam őket. A 24db jatékosból Mertesacker volt a legjobb, az összes gyorseladás. A 12esből David Luiz,többi szintén,óriási... Ez a két pack 150 000 zseton lett volna, értékük meg kb 25 000 ...
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz dvtkfan #6791 üzenetére
*újat.
Az egyik spanom nemrég vett, és tökéletesen meg van vele elégedve. Ég és föld a különbség a kettő között. Sztem oneosat vegyél, drága, de valamivel többet is nyújt, mint a 360-as. A többi meg már pénztárca kérdése.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz szakii6 #6792 üzenetére
Most van 20000 coinom, de ha meg elbukom az első fordulóba, főleg online ... akkor meg sajnálnám!
Pedig jó lenne egy 50 v 100k pakk és mondjuk egy jó húzás: Ronaldo, Messi vagy bárki aki százezreket ér! Megvehetném Vardy-t! Vagy tartogathatnám TOTY pakkokra... Az meg röhejes, hogy 6000 Ft értékű pontért nyithatok egy 100k csomagot és lehet, hogy a legjobb játékos egy David Luiz... Persze tőlünk nyugatra ez nem nagy dolog, de a hazai fizetésekhez mérve...[ Szerkesztve ]
-
Sz7Cs
aktív tag
sziasztok !
még mindig nem sikerült a feljutás az első osztályba, de a legalább stabil a helyem a div. 2-be.
az utolsó patch hatására érezhetően sokat javult a játékmenet szerintem.
( xbox one )
csapatom:akinek van kedve ajánlhatna 1-2 op bpl játékost 433(4)-be, az lesz a köv. project .
kb. 400k van rá, IF és más speciális játékost nem vásárlok -
addikt
válasz LendvaiFeri1 #6798 üzenetére
Pedig én elfogult vagyok, mert a kedvenc bajnokságom, a kedvenc csapatom is abban játszik, de nem akarom, hogy ilyen jellegű érzelmek negatívan befolyásolják a FUT-beli sikerességem. Játszottam már pár olyan játékossal, akit a való életben nem szeretek.
De ha a játékban jó és/vagy jó áron van a tudásához képest...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs