- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcess
senior tag
válasz Rypejakten #6499 üzenetére
Ezzel teljes mértékben egyet értek, ha pace-hez nem ad a chem lap semmit max 350 de inkább kevesebb. 300-ért már van 28-as aranyjátékos szerződés.
-
bucketb0b
őstag
válasz Rypejakten #6497 üzenetére
Viszont a játékos eladás is lutri, a béka segge alatt vannak megint az árak, népszerű játékosokat sem tudok eladni viszonylag olcsón sem (Sterling, Hámsik stb.). A szerződést, népszerű chemp lapot pedig viszik, bár ez hosszadalmas időigényes és szerencse is kell hozzá, de szerintem jobban megéri, mint játékosokkal szórakozni..
-
Rypejakten
addikt
válasz bucketb0b #6502 üzenetére
mass-biddelni kell, kiválasztasz egy játékost, belősz magadnak egy elérni kívánt profitot, majd minden játékost megveszel, aki a belőtt ár alatti áron van hirdetve, majd eladod drágábban > profit.
nyilván ez discard ár körül mozgó játékosokkal, mint Hamsik, nem működik.
-
inter89
csendes tag
LOL, sikerült nyitni egy TOTW Iniestat, és Marlost egy packban.
Most volt 5 percen keresztül nyitva, ritka packok,ami csak arany ritka játékosokat tartalmazott 24 db-ot, és ebből kettő TOTW lett.
Valaki másnak sikerült elkapni valamit?(pc)[ Szerkesztve ]
-
Keller16
aktív tag
válasz LendvaiFeri1 #6511 üzenetére
Mindegy, úgysem játszok már
-
Vampire Bat
aktív tag
Szerintem nem is olcsóbbak a játékosok.
Tegnap IF Insigne 24 k volt,ma 30 k."Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
Stylerr
addikt
válasz Vampire Bat #6513 üzenetére
Ja, nekem is feltűnt.. Délután 4kor, mikor elmentem edzeni Neymar 240k körül mozgott, most 300k felett van. Reméljük a 100k-s packok majd lenyomják az árakat.
-
Kristof_94
nagyúr
Szóval akkor PC-n sem gond a kereskedés? Valaki esetleg írhatna ezzel kapcsolatban levelet, hogy neki mik a tapasztalatai!
Basszus, pont most jöttem haza, amikor Black Friday van és sorra jönnek az offline bajnokságok 10-15 ezer zsetonokért... Most kellett volna zsetont szerezni
Karácsonykor gondolom nem lesznek ilyenek... Bár akkor is itthon leszek, szóval mindegy[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
válasz Kristof_94 #6517 üzenetére
Ha foglalkozol vele akkor napi szinten minimum +10k profit összekaparható
-
elod22
senior tag
Úgy néz ki nem jött meg az emberek nyitogatási vágya. Tegnap gondoltam eladom IF Insigne-t és az árából ma megveszem a SIF változatát. De ez nem fog összejönni, mert tegnap 40K körül mentek, ma pedig majdnem 50K-ért megy. S ami még vicces. hogy most a sima IF-et sincs zsetonom visszavásárolni.
-
-
elod22
senior tag
Kellett nekem blekk frájdéj, most Zservinnyó milyen jól fog mutatni IF Insigne helyén.
-
Kristof_94
nagyúr
Csak én látom úgy, hogy a coin sellerek lassan lehúzhatják a rolót? A legtöbb FIFA videós akiket néha lecsekkolok mind pontokból nyitogatnak, senki sem reklámoz coinos oldalakat. Vagy még mindig megy a dolog?
Mondjuk az kemény, hogy 100-200 ezer pontokkal vannak feltöltve... Abból tényleg lehet nyitni. 100 ezer pont olyan 250-300 ezer forint lehet, ugye? Mondjuk a Twitch biztos sokat hoz...
-
MdewC
nagyúr
-
Stylerr
addikt
Az idei BlackFriday nem a market crashről szólt, hanem az árnövekedésről. Szép volt. Bár visszagondolva egy kicsit várható volt. Tele volt az internet a market crashhel, mindenki tolta a videókat Youtubera, hogy gyorsan el kell adni a játékosokat, aztán BlackFriday packok után visszavenni. Aztán gyorsan mindenki eladta a játékosait előtte.
-
-
dracox
addikt
Nem tudjátok, hogy nem lehet valahogy a játékosok fittness erejét meghosszabítani? 2-3 meccsről pl. 5 meccsre kitolni az erejüket. Vannak azok a fittness edzők azok kb. semmire sem jók? Nem lenne rossz ha azok is úgy működnének, mint az edzők.
-
dracox
addikt
A fitness cserét azt én is alkalmazom csak azt hittem lehet másik megoldás is a fáradékonysaguk meghosszabítására
-
_adaml21_
őstag
válasz bucketb0b #6533 üzenetére
Ráadásul ez a szám még nem minden. Ami szerintem nagyon lényeges, főleg Messi szempontjából, az a kulcspasszok száma/meccs, erre lenne érdemes nézni egy statisztikát.
Luis Enrique érkezésével, valamint a csatártrió összeállásával az egyik új taktikai elem támadásban az, hogy Messi visszahúzódik irányító pozícióba (Xavi helyére), és magára vonva a középpályán védekezők figyelmét, mélységi passzokkal indítja általában Neymart, vagy Jordi Albát. Aztán vagy Neymar kezd valamit a labdával, vagy centerez Suárez felé.
Ez az elem több kulcsfontosságú meccsen is a különbséget jelentette, és ami a legfontosabb, hogy ez a formáció egyszerűen nem létezik Messi nélkül. Illetve hiányában néha próbálkozott vele Neymar, de jóval kisebb sikerrel, amiben közrejátszik az, hogy Munir nem egy Neymar.
Szóval, amellett, hogy ő már csak kb. 2/3-ad arányban támadó, jóval több szerepet vállal a középpályán, még így is a Barca legeredményesebb támadója tudott lenni, ráadásul olyan, a világelitbe tartozó, extraként még csúcsformában is játszó támadók mellett, mint Suarez, vagy Neymar. Slusszpoén: 2 hónappal kevesebbet játszott idén, mint a másik kettő.
-
_adaml21_
őstag
Irigylem az ilyet.... Én tavaly akkor hagytam abba a komolyabb játékot és üzletelést, amikor Neymar és Suárez megvolt. Idén is rájuk vágyom, mert tudom, hogy Messi sosem lesz meg....
Az a középpálya nagy észről tesz tanúbizonyságot Sajnálom szegényt, hogy nem tudja egyszerre használni Neyt meg CR-t... Gondolom Bartra is IF.
Remélem jól elkented a száját!
-
elod22
senior tag
válasz _adaml21_ #6537 üzenetére
Az ilyeneknek ha lenne egy kicsi eszük akkor középpályára beraknáknak Vidal, Pogba, Marchisio, Yaya féléket és rögtön sokkal eredményesebbek lennének. Ilyen középpályán még egy jól összerakott non-rare csapat is úgy átmegy, mint a hóeke. Aztán csodálkoznak, hogy hiába a sok elit játékos, mégsincs eredmény.
-
dracox
addikt
válasz _adaml21_ #6537 üzenetére
Én is ugyanígy vagyok vele. Bár nekem Messi helyett CR-re fáj a fogam.. sajnos csak 2-2 lett a végeredmény de nem igazán tudta a cseleket megcsinálni CR-Neymar duóval. Csak fut előre aztán szevasz.. IF csak Bartra volt a kezdőben. aztán félidőben cserélte be Di Maria-Robben-Neymar duót aztán láttam ott ült a padon Ibrakadabra is..mondom ilyen nincs
-
-
MdewC
nagyúr
HEHE!
Behúztam másodszor is a Movember Cup-ot online, döntőig relatíve sima, döntőben kifogtam egy hasonló csapatot Dybalával, Cuadradoval, meg Reussal a szélen, plusz egy kis lassú játékmenetet... Irányítás nem késett, csak lassan mozogtak a játékosok, de sztem ez mind a két oldalon érezhető volt.
Szerencsére azonban visszanyalt a fagyi, mert az ellenfelem végig arra játszott, hogy csel, be a 16-osra, ott vagy még egy csel és lőni, vagy 11-esre játszani... Utóbbit nem kapott, kétszer szerzett vezetést, mind a kétszer egy kidolgozottabb góllal tudtam egyenlíteni, majd a hosszabbításban a 118. perceben, nekem sikerült kontrából betörnöm a 16-osra és felöklelt, mint a büdös... Tévez meg bekotorta a büntetőt.
Azzal vesztett, amire egész meccsen játszott, de nem túl hatékonyan...
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
addikt
Bökjetek rá, melyik a jobb.
Serie A - Brazil
Ligue 1Illetve mi a véleményetek erről:
Serie A feat. Tevez[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz LendvaiFeri1 #6545 üzenetére
Ja, elég jónak tűnik, csak így ránézésre a statok alapján nincs elég nagy támadóerő. Taison sem egy jó befejezőcsatár típus, Joaozinho meg csak annyira, amennyire egy szélső szokott lenni.
A franciában Lacazette révén van egy nagyon jó csatár, csak ott meg a mögötte lévő csapat nem biztos, hogy annyira jó.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Rypejakten #6547 üzenetére
Nincs még teljesen kialakult játékstílusom, attól függ, milyen játékosokból áll össze a csapat, és milyen a formáció.
Mégis ha valamit ki kéne emelni, az a laposan gyors passzos játék, kiháromszögezem az ellenfelet. Gyorsan támadok és elég látványos passzkombinációkat hozok össze.
-
Rypejakten
addikt
válasz Citroware #6548 üzenetére
magas védelmi vonal, letámadás, vagy mélységi védekezés? szükséged van védekező középpályásra? gyakran lősz a 16-oson kívülről? a passzjátékod középre orientálódik, vagy aktívan használsz szélsőket is, főleg futni és cselezni? szoktál beadni?
ez mind-mind befolyásoló tényező.
-
addikt
válasz Rypejakten #6549 üzenetére
Mélységi védekezés, szükségem van egy védekező középpályásra, szinte soha nem lövök 16-oson kívülről, mindig bejátszom a labdát a 16-oson belülre (mondjuk az utóbbi időben elkezdtem távoli lövéseket is elereszteni, de csak olyan játékossal, aki jól lő távolról, nekem egy ilyen középpályás elég, de még jobb, ha kettő is van), szélsőket mindig használtam aktívan, de ebben a játékban valahogy nem elég hatékonyak, ezért néha használom, néha nem. Elfutok velük szélen, becselezem magam középre valahogy (vagy kipasszolom), aztán vagy megpróbálom befejezni, vagy ha még túl szélen vagyok, akkor gyakran lapos beadással erősen be középre, amire valaki vagy érkezik vagy nem. Vagypedig nem futok el hanem már előtte elkezdem a háromszögezést és akkor nincs lapos erős beadás. Magas beadást szinte soha nem csinálok, fejre sosem játszom, csak szögletnél, amikor feljönnek a hátvédek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest