- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rypejakten
addikt
srácok, addig toljátok, amíg lehet, mert most mindenkinek nagyon megy, nekem is -minden passz pontos, a játékosok felérnek a támadással, és a kapusom mindent véd. ezzel szemben, két napja totális káosz volt. szóval gyorsan, csapatépítés, és játék, amíg a játék engedi. utána meg karrier mód, seasons, bármi, de semmiképpen sem UT.
Azog: Tachtsidis-nél nincs jobb CDM az olaszoknál, viccen kívül, mindent levédekez a srác, majd próbálj rá, ha unatkoznol.
[ Szerkesztve ]
-
Azog the Orc
őstag
Megvolt az első meccs a SerieA-val, elől hátul durva a csapat, F.Anderson tényleg király, Salah viszont kicsit hát nem is tudom, ha elmegy mellette valaki elesik a menetszéltől.
3-1 lett, Dybala dupla, F.Anderson bitang fejes
-
Azog the Orc
őstag
válasz Rypejakten #4001 üzenetére
Na erre kíváncsi vagyok, amúgy is jövök neked 1-el, mert a 15-ben Baumgartlingert sem próbáltam ki, pedig megígértem
-
lanikai
aktív tag
válasz Rypejakten #4001 üzenetére
ma valóban gyanús a dolog, div3at 1 kapott góllal nyertem
Tévezt beépítettem, 8 meccs után nem rossz, de Palacio számomra sokkal nagyobb meglepetés
nem tudom, megtartsam-e IF Baccát Tévez érkeztével, bár jelenleg csak 6os chemistry van az argentinon, 10. meccs után hátha jobb leszreggel sikerült egy Hazardot nyitni, öröm-boldogság, gondoltam 6-700k-ba simán elmegy (ha már a BPL játékosok árai egy "kicsit" elszálltak), erre 380-90be már kapható :/ mindegy, ennek is örülök, rám fért már némi szerencse
[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
Titeket is kidobott az UT?
-
Azog the Orc
őstag
Ismét lejátszottam egy online kupa döntőt, de ilyen gusztustalan csalást ismét amit bemutatott azt nem lehet überelni!!!!!
A meccs olyan volt mintha EGY TELJESEN MÁS JÁTÉKKAL játszottam volna, mindenki lassú, komótos, úgy fordulnak mint a dömper, minden elpattan természetesen az ellenfélhez!!!
A meccs 0-0 lett, büntetőkkel kaptam ki DE ÚGY hogy mind az 5x a jobb felsőbe rúgta én mind az %X oda vetődtem és MÉGSEM akadt bele egy sem a kapusba, teste alatt, fölött mellett, keze között!!!!!
Az ellenfél verhető volt, de ha nyomorékokkal kell játszanom úgy nem megy!
Komolyan mondom hogy az előző meccs és e között akkora különbség volt hogy el sem tudom mondani!!!
Volt egy pár jó meccsem, meglepően klappolt minden, most jöhet megint a kínlódás, miért van erre szükség, vagy legyen mindig jó vagy mindig szar és kész!
Köszönjük EA hogy MEGINT egy szemét csaló játékot adtál ki
[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
válasz Azog the Orc #4006 üzenetére
Azért az ahogyan kiugrott az ellenfél kapusa Felipe Anderson fejesénél az sem lehetett egy könnyű meccs az ellenfélnek
-
szpal17
őstag
Ma gondoltam folytatom a DIV 2-őt amit 3 győzelem, 1 vereséggel hagytam ott. Ma 3 vereség zsinórban. Ellenfeleim 6 tizit kaptak a meccseken olyan szitukból ami tiszta labdaszerelések voltak. Nekem semmi nem megy be...
Történt valami hét közepe óta? -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Azog the Orc #4006 üzenetére
Ezért kellene házi bajnokságot csinálni, egy 20-30 ember vagy több tuti összejönne és problem solved
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Azog the Orc
őstag
Kinek van Cuadrado-ja? Érdemes megvenni? a WR-je aggaszt, nagyon gáz?
-
KubanitoS
veterán
Sikerült nekem is beszerzni a játékot és arra lettem figyelmes, hogy olyan fura a grafika. Minden jónak tűnik, de az összhatás mintha egy kicsit sötét és mosottas lenne. Egyértelműen érzékelhető és zavaró a dolog, de csak játék közben tűnik fel, a menü illetve a szövegek teljesen jók.
Találkozott már valaki ilyesmivel?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
szpal17
őstag
válasz Azog the Orc #4012 üzenetére
Olyan volt az első 3 meccs, mint egy vízilabda mérkőzés. Csak szabálytalanság és csak ellenem. Minden megmozdulásom.
Az érdekesség, hogy ezután kiszenvedek egy x-t, majd olyan játékmenet változás jött, hogy simán vertem az ellenfelet és így bent maradtam a DIV 2-ben. Minden passzom jó, átvételek működnek. A korábbi ütközéseknek semmi következménye a bírónál.Tényleg izgalmas így játszani.
-
dracox
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #4010 üzenetére
Az a baj a PH bajnoksággal hogy időközben sokan kiszállnak megunják vagy lennének új beszállok de az is előfordul, hogy nem játszák le az adott meccseket időre a szervező pedig szintén megelégeli az egészet emiatt stb... Mondjuk én a tavalyit is addig toltam ameddig abba nem maradt az egész.
-
Azog the Orc
őstag
Éjjen ismét beköszöntek a belassult, szaggatós meccsek, eddig elkerültek, de ma sorozatba csak a trágya van.......... folytatjuk a 16-ot ott ahol a 15-el abbahagytuk
-
bucketb0b
őstag
válasz Azog the Orc #4018 üzenetére
Szerintem hanyagold a játékot egy darabig egyik hszben jönnek a szép gólok, utána meg azt látom, hogy szar az egész. Nagyon sok meccset játszhatsz ha ennyi laggossal találkozol, nálam sima meccsek vannak, bár nem is játszok naponta 50 meccset, max. 5-15
Szerintem úgy nem ildomos leülni fifazni, hogy "akarok játszani" vagy élvezni kell vagy nem, mert utána már a sima meccsek is szarnak tűnnek, nekem is volt jó pár ami másképpen jött át majd mikor visszanéztem felvételből tök más jött át megint, én basztam el a dolgokat stb.
Eddig kb. 100 meccset játszhattam le mindent összevetve online, de 10 alatt van a játszhatatlanul laggos meccs szám, vagy az ami nagyon zavart meccs közben.[ Szerkesztve ]
-
Carvus
senior tag
válasz bucketb0b #4019 üzenetére
Ennyi!! Én se értem miért ekézi magát valaki ennyire...tegnap este játszottam 4 meccset mind megnyertem élveztem, jó volt minden! Gondoltam most folytatom első meccs X utána 3 loss(igazi gyökér ellenfelek ellen, egyik mondjuk jól játszott meg érdemelte), eszem ágába sincs ma már folytatni..fölöslegesen minek idegeljem magam!
Engem egyébként csak egy dolog húzz fel igazán, a lest sokszor olyan későn és olyan feleslegesen fújja le, hogy az valami hihetetlen..előnyszabály szintén zenész! Ezek nem lennének egész élvezetes játék lehetne..
[ Szerkesztve ]
divi#2208
-
bucketb0b
őstag
válasz Azog the Orc #4020 üzenetére
A laggolásra nem csak ma akadtál ki, 15ben is mindennaposak voltak a gólok linkelése majd utána a sírás, hogy szar a játék. Nem fogok belemenni, de szerintem túlzásba viszed
(#4023) vegitossj7: nem olyan éles, mint a 15 szerintem erre gondolt Valamennyire igaza van, de engem nem zavar. Mondjuk a ködös meccsek tömkelege egymás után 7x már zavaró, de amúgy ez nem játékot befolyásoló tényező szerintem.
-
Carvus
senior tag
-
LedyGyuszi
addikt
sajnos rengetegszer fodul elő velem is, hogy szinte 2 különböző játák van...
semmit nem csinálok másképpen, mégis az egyik meccsen jól megy a passzjáték, a másikon meg egy 3méteres passzt nem képes pontosan adni a vele szemben állónak, vagy a 3máteres passzt nem tudja átvenni és felpattan a fejére a labda, stb...XONE: LedyGyusziHU
-
LedyGyuszi
addikt
-
bucketb0b
őstag
válasz vegitossj7 #4023 üzenetére
Én tipikus magyarként megtettem az 1x-et
(#4026) LedyGyuszi: viszont én úgy érzem az éremnek 2 oldala van. Lehet, hogy amikor neked megy az ellenfeled van úgy, hogy kettőt nem bír passzolni érdemben aminek megint 2 oka lehet.
- vagy nem is lehet kivitelezni azt a passzt, mert ez a játék már más, mint a tavalyi
- vagy a "gép nem engedi" szerintem ebből van inkább a kevesebb eset.
de mind a kettőt érdemes észrevenni, hiszen a saját győzelmek is adódhatnak ezekből, hogy a másiknak nem akarnak bejönni a passzok. Teszem hozzá nálam is van ilyen, de akár utólag megnézve vagy belegondolva még jogos is, hogy nem jön/jött be az a passz, mert valóságban is reális lett volna ott a rossz passz. -
pennywise88
csendes tag
Most nagyon durván mennek le az árak PC-n, Sanchezt is már el lehet vinni 170k-ért pedig a hét közepén még 250k alatt nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz bucketb0b #4028 üzenetére
itt most nem olyan passzokról beszélek, hogy háttal passzolok vagy sima passzal akarok eljutni a 70méterre álló társamhoz...mondom 3-5 méteres passzokat mondok, amikor szemben állok a fogadó játékossal és nem bírja lekezelni a labdát...
különbséget tudok tenni aközött, hogy vki lefüleli az átadás vagy alapvetően rosszat passzoltam vagy egyszerűen játékosaim agyban máshol járnak...
[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
Azog the Orc
őstag
válasz bucketb0b #4028 üzenetére
Ne haragudj, de Te álszent vagy komám (no offense)!
Amikor kiakadsz azon hogy 20 ziccerből 4 kapufa, mellé, kapusba a másiknak 1 mégis nyer, az miért nem reális? Hányszor van a valóságban is hogy 1-2 kontrából meccset nyernek 30%-es birtoklással!
A lényege az lenne a dolognak, hogy az ember bekapcsolja a játékot és nem mindig ugyan az köszön vissza (gameplay) nem kis különbségről beszélünk, elég nagy eltérések vannak. Nyilván lehet amikor nekem megy a másiknak nem, engem ez is bosszant, hogy miért nem lehet ugyan az a gameplay mindenkinek.
Pl nekem soha nem volt azzal gondom hogy kidob az UT meccs közben, vagy nem adja meg a győzelmet, vagy vereségnek könyveli az ellen kilépését stb.... engem ezek elkerültek teljesen, attól még elhiszem hogy létező dolog, engem máshogy büntet a játék (lag, belassulás) akkor azok akiknek a DNF gondjaik voltak azok is túlzásba viszik?
Minden tiszteletem a tiéd kolléga, de nem kell mindig az álszent, realista megközelítéssel jönni!
[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
válasz LedyGyuszi #4030 üzenetére
Azért mondom, hogy 2féle dolog van
Az utóbbi ment nálad akkor, de szerintem még mindig elenyésző ezen meccsek száma a többihez képest.(#4031) Azog the Orc: nem vagyok álszent. Az a játék kezdetén volt, mint ahogy rype kolléga(azt hiszem) írta is, hogy majd belejövök. Ez már letisztult a helyzeteimet belövöm tudom mikor mit kell mennyire nyomva lőni, hogy bemenjen. Persze vannak így is bravúros mentések, de elenyésző és nem is nyögöm tele minden nap a fórumot ezzel.
A dnf témára nem tudok mit mondani, hogy valakit szétkapcsol a játék, ez valami hibás beállítás lesz a gépen, driver, net szakad meg valami ami javítható. A másik része, hogy ha a másik kilép és neked is beírja a vereséget szerintem hack ez ellen megint nem tudok mit mondani, ilyen van. Nekem a 15ben volt olyan, hogy az ellenfél 2x kifagyasztotta a játékomat egy buggal és a meccs meg sem történt, ez tény mivel 2x is ugyanazt csinálta mikor ez megtörtént., de az, hogy téged 10 meccsből 8 meccsen lag súlyt meg játszhatatlan játék azt nem hiszem el ne haragudj[ Szerkesztve ]
-
vegitossj7
addikt
-
LedyGyuszi
addikt
válasz bucketb0b #4032 üzenetére
még az sem érdekelne, hogy sok ilyen meccs van, ha olyan statisztikájú játékossal játszok, aki nem tud lekezelni egy labdát vagy nem tud passzolni...de amikor mondjuk egy argentin csapattal szenvedek és nem azért mert olyan qrva jó az ellenfél, akkor agyfaszt kapok...
XONE: LedyGyusziHU
-
bucketb0b
őstag
válasz LedyGyuszi #4034 üzenetére
Engem csak a lassú labdakezelés zavar mostanában, de nagyon, valamikor alig bírok megfordulni a játékossal és egyből el is veszi tőlem egy odalépő védő, de nem tudom mi alapján jön ez elő, de mindegy. Próbálom kerülni ezeket a helyzeteket, hogy még véletlenül se kerüljek ilyenbe, mert kétes lesz mi történik és lehet kontra gólt kapok.
[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
IF Guarín vagy Pogba? Nagyon gondolkozok, hogy kit vegyek meg ebbe a pozícióba.
[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
válasz Rypejakten #4037 üzenetére
Bocsi, szerkesztettem az előző hszem, ott van, hogy hova kellene. A játékstílus pedig, passzolgatós, esetleg néha beindítós játék, néha lövök távolról is.
-
szpal17
őstag
Elkezdtem építeni egy Bundesliga csapatot a Premier Liga helyett. Bírom ahogy a non rare lapokat odaadják 1000 alatt hiába jobb az adott játékos a poszton. Pl. Bal hátvédbe nagyon jó értékei vannak Bernat-nak, akivel tavaly is sokáig játszottam, de mivel nem ritka, ezért odaadják 800-ért A sokkal gyengébb akárki, mivel csillog-villog azért 10000.
LM-be betettem Draxlert...84 Dribble és week foot 5 csillag, skill moves 4 csillag. És még lehetne sorolni... -
Stylerr
addikt
Pc-n 35k-s megapack. Remélem várható áresés. 290k-m van, de nem akarnám mindet elcseszni Pogbára.
-
deszkaúr
tag
5. osztály 4--2-0 sorozat 14 pont
4meccs a feljutásért a 4.be 2 pont kellene
persze 4 vereség zsinórban
szinte esélyed sincs nyerni
ólomgatyák kiosztva, szörnyű irányítás, egy nagy rakás sz... az egész
állíthatsz te akármit, baxik rá a játék
na mára ennyideszka
-
Rypejakten
addikt
nekem volt ma egy 7-es hihetetlenül jó széria, ahol tolt a gép, mint állat, most meg három meccse a szokásos orrba-szájba [...] megy. úgyhogy fitnesscsapat be, ha nagyon akarnék játszani, akkor offline szezon, karrier mód, de inkább kereskedek. holnap délután rápróbálok az online-ra ismét, ha még mindig vállalhatatlan, akkor hagyom, nem fogok fölöslegesen szenvedni.
kár, azt hittem, ez a 16-ban nem jön ennyire durván elő. nem kérem én a gép támogatását, mint ma a hetes szériánál, de a hendit se a nyakamba.
-
Azog the Orc
őstag
válasz Rypejakten #4048 üzenetére
Megjósoltad a pestist
Vagy lehet csak jobban kellett volna koncentrálnunk, lehet a mi hibánk
[ Szerkesztve ]
-
deszkaúr
tag
válasz Rypejakten #4048 üzenetére
így igaz,ha mindig egyenlőek lennének a feltételek
sztem nem panaszkodna senki
na ezt nem érjük meg soha mert ez nem érdeke a játék készítőinek
üzletileg biztos nem
a többi meg nem számít
na erről ennyitdeszka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- PayPal
- iOS alkalmazások
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest