- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azog the Orc
őstag
A napiszar meccs is megvolt
IF David Luiz 5 gólt intézett nekem olyan szinten hogy hiába nyomtam a hazaadást leszarta bambán elment kávézni míg Benzema szépen szerelte, hihetetlen, a csávó úgy védekezett mint anyám ziccerek ezreit lőttem de csak döntetlenre futotta 5-5 és mind az 5 gólját pontosan az én góljaim után lőtte mindig következő támadásból, egyet én egyet ő, de helyzetig ne jutott és mégis szerzett 5 gólt, ez igen
más:
Most ezzel kupázgatok EZZEL, funozgatok, szétpasszolom velük a középpályát, bitang a csapat (kiéve D.Luiz-t )
Egyenlőre csak Willen-el vagyok bajban mert H/H és hátul kolbászol és nem ér fel időben a támadáshoz ha netán lehetőség adódik kontrázni!
(#22201) bucketb0b :
Most méé mondod? Tök jó palik esnek belőle, de új nap új remények, sztem ma durran valami komoly! (dehogy )
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
válasz Azog the Orc #22202 üzenetére
25k packbol is ket fele van. En szenely szerint jobban orulnek a masiknak, ami 12 ritka aranylapot tartalmaz. Jatekosom van eleg, a fogyoeszkoz inkabb jol jon
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
-
Azog the Orc
őstag
Kinyitottam a pakkot és egy Salpingidis 75-ös esett
más:
Holtam Goalissimo-t
Az első gól a kedvencem, a második meg szimplán RvP
Az új csapat pörfektRemélem nem untatlak titeket a linkelt gólokkal, ha igen szóljatok és még többet tolok (na jó nem )
[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
válasz Azog the Orc #22206 üzenetére
szép gólok, Salpi pedig egy tank, nagyon szerettem, kedvenc cserecsatárom volt több hétig.
-
Azog the Orc
őstag
válasz Rypejakten #22207 üzenetére
Köszi
A statok alapján tényleg jó lehet, de nem valószínű hogy Salpi-t ki fogom próbálni nem az én stílusom sajnos
-
bucketb0b
őstag
Hát ennek a free packnek sok értelme volt 3 játékossal
-
thebigK
addikt
Kepet es videot mivel erdemes fifabol menteni? Mert a fraps vmiert megmakacsolta magat
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
MdewC
nagyúr
válasz Rypejakten #22195 üzenetére
Lehet, hogy ez a hármas rendben..., viszont 3-an baromi kevesen vannak a 2 posztra egész évben, az biztos. (Ezért írtam, hogy 1 CB-vel...)
(#22206) Azog the Orc: Nagyon király gólok.
(Volt nekem is egy epic meccsem, de ritkán írom ezt , majd megírom a rövid összefoglalót, plusz 1 gólt.)
(#22205) elod22: Az nagyon nagy ponty, az ingyen csalira!
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
MdewC
nagyúr
válasz Rypejakten #22215 üzenetére
Egyik se minőségi csere és pont ez a baj, amit írsz.
Bár nekem igazából mind1, máshol azért elég erősek.
[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
válasz LendvaiFeri1 #22217 üzenetére
Passz kinyitottam nem figyeltem erre, legrosszabb esetben holnap 7ig kinyithatod, ha jönne új pakk amit nem hiszek.
-
thebigK
addikt
Kozben megint visszajutottam div2be es meg van ket meccs. Izgi.
Viszont sanszos, hogy hatterbe szorul a fifa egy kicsit, tenkjuuGTA V Reloaded“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
MdewC
nagyúr
válasz Azog the Orc #22206 üzenetére
Nya, az "epic" game...
Kicsit genyó is voltam, nem bírtam magamban tartani, hogy mákol az ellen mint az állat, így elöljáróban...
Szóval a csapat támadó hármasa, Neymar-Aguero-Robben, nem volt full chem, mind1 is.
Simán indul a meccs, no lag, semmi késés, minden rendben volt, ráadásul este is volt, amit sokkal jobban csípek, mint a nappali meccseket.10. perc, szélről bead, Vidal valamelyik CB helyén hátul levesz mellel , Neymarral meg megtolja az emberemet, a laszti pedig bepattan így Vidal mellkasáról, öngóljeeee!!! (Na mondom ez jól kezdődik.)
Próbálok támadni, lepattanok a védőkről, nem is zárt rosszul, sorban vesztem a lasztikat, támadásainál sikerül szerelnem, de 2-3-szor is visszapattant a laszti hozzá, remek...
25. perc környéke, Robben sprint, lövés, kipattanás, Chiello sokadik fura labdaátvételi kísérlet, sokadik szerelést baxkodom el vele, Neymar a semmiből lecsap, üres kapu és gól. Jeee!
Kénytelen voltam agresszívra feltolni a taktikát...Félidő 2-0 oda, kapura lövés 2/2 ott, 8/valami nálam. Courtois úgy védett, hogy szuperman se hozta volna azt a szintet bekokszolva.
Második félidőben sokkal agresszívebben sikerült támadni, ennek köszönhetően lőttem két kapufát az 50. és az 55. percben, jeee , itt már nem bírtam cérnával, toltam egy "láki mada faka" üzenetet, kaptam is a "fák jú biccset" Szóval megvolt a penge váltás írásban is.
60. perc, eljött az ideje a csodacseréknek.
65. perc, Laca egy szögletből kialakult helyzetben tudta 3.-ra belőni, mert mindegyiket kiszedte a kapus, de nagy nehezen begyötörtem 1-et. Jeee.
70. perc, első értelmes támadása a srácnak, Robbennel megszalad, tilitoli kispassz, felsőbe bevág, na mondom ez is jókor kapja össze magát, mert addig csak a gép tolta, a 3. gólja szép volt.
3-1 oda, taktika agresszívra állítva.
Undormányos módon megfutok a középkezdésből, Vipera megindul, kicsi kényszerítőpasszal leadja a bogyót, közben újra megindul, alávágnak (majdnem nyílt lábszártörés ), előnyszabály, Laca átvesz, L2+R2 labdahúzogatás 20-nál, CB kivált rá, lövőcsel majd megkerül, majd 15-ről izomból pipába. Jeee
Na mondom van még idő, minden szép és jó, annyi, hogy a Vipera lesérült és már nem volt csere...
Pár perc múlva, úgy felrúgta Tévezt a szélen, hogy besárgult az argentin.
Aztán sikerült szerelni a támadásokat amikkel próbált megindulni, tudtam kontrázni, az ellenfél térfelén Pogba megtart, leoszt és akkor jött még mindig totál sérülten nem más, mint:
Omapí-Omapí Oma-Oma OMAPÍ OBEMÁJÁNG ezzel (Karcolta a kapufák találkozását.)
Ezzel lett 3-3, sztem itt sikerült megfogni a meccset, ez volt kb. a 85. percben.
Majd gondolom jött a gondolat, a kakivaltele gatyeszből, hogy mennyire jó taktika lesz kihúzni úgy a meccset, hogy passzolgat hátul az emberünk. Hát szerencsére a mákos pite elfogyott.
90. percben sikerült úgy letámadni, hogy kénytelen volt kapusnak haza adni, Courtois megindult kifelé, Tévez rárontott, de elszúrta, nem passzolta le és azt hitte, hogy a sérült Vipera mellett el tudja tenni, de lecsapott a lasztira!!!
Üres kapu és gól, 4-3. Jeee
Üvöltés és örömködés a végére!!!
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
Ma en is jatszottam egy kellemes, izgalmas, hajtos meccset, azzal lett meg a feljutas div2be.
Meccs elso par perceben hazarddal megszereztem a vezetest, 5 percre ra sanchez fejessel egyenlit a srac. Ujabb 5 perc, costa fejes, 2-1 neki. Meg a felidoben egyenlitek, en is sanchez fejessel (a colos, ugye...)
A masodik felido sem allt masbol, mint skill itt ott, lovesek, kapusbravurok. De a vege fele rvp eldontotte, nem akart kimaradni, o is fejelt egyet. Igenjo meccs volt“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
-
Rypejakten
addikt
Cavani lassan váltja Lacát, meguntam, hogy utóbbi teljesen inkompetens a levegőben. igyekszem egyre többet passzolni a meccseken, a Matador meg eddig jól teljesít, az egyedüli gond vele a lasztikontroll és a fordulékonyság.
kíváncsiságból, összespejzoltam 200k coint, és építettem egy ilyet - link - 5 meccsig végig szívtam, egyszerűen egy pontos passzom nem volt.
aztán cserebere, és ezzel - link - a kerettel minden rendben. valószínű tényleg óvatosan kell bánni az IF-ekkel. uttóbbiba Gourcuff helyett visszaveszem még Grenier-t a stamina miatt, de kb. ennyi, nincs szükségem másra. -
MdewC
nagyúr
válasz Rypejakten #22227 üzenetére
Valóban adom, hogy a sok IF jelenthet néha "hendit". Az a tapasztalatom, hogy 4 db IF-el a keretben és néhány bronz játékossal a cserepadon ezt meg lehet oldani, legalább 100 meccs-en teszteltem ezt a kérdéskört. Laca egyébként baromi jó lehet CAM-ben, ha gondolod, akkor érdemes kipróbálni a SIF verziót ott.
Ha elfogadsz egy javaslatot, akkor sztem ebben a keretben nem fogsz csalódni, cserepadon az alternatívák, költségvetéstől függően. (Laca +3 PASS és PHY és Rémy maestro lap.)
Szóval 4 db IF és a rating 79-81 között tartva jó lehet.
[ Szerkesztve ]
-
tigomigocika
senior tag
ekkora egy szarhalmazt életemben nem láttam mint az idei fifa...
ha nem javítanak , rajta, hogy az ember kb 1 nap alatt elfelejt fifázni és nem enged a gép akkor jövőre a pest fogom megvenni ,mert ez igy egy hig fos ahogy vanXBOX LIVE: rolandinho007
-
PepLogan
tag
sziasztok
xbox kontrollerrel hogyan lehet azt megcsinálni,hogy szögletnél ott legyen a játékosom egyből?
azt tudom hogy kell odahívni,de mit kell nyomni hogy egyből ott legyen?Gigabyte GTX 1080 G1 Gaming 8GB || Intel Core i7 4770||
-
Azog the Orc
őstag
Ez igazi agyfax meccs lehetett, tényleg epic , de a lényeg hogy behúztad és cumizott a makker!
A gól szép , főleg egy fontos pillanatban duplán számít egy ilyen találatmás:
A kontrollerem-et ugye el kéne küldenem gariba, beszéltem a Microsoft-al, garancia papírt elküldtem email-ben le is oké-zták, tegyem dobozba küldjem be, (meg is volt a menete hogyan zajlik) és majd küldik a javítottat vagy a cserét. (közben én vettem egy másikat mert azt mondták 2 hét az átfutás) de:
Most hazaérve a melóból egy kellemes meglepetés fogadott :
Egy csomag hever az asztalomon amit a futár hozott ,már gyanús volt, kinyitom és egy zsír új kontroller nézett rám
Fogalmam sincs hogy miért, de kaptam egy újat nélkül hogy meggyőződtek volna róla hogy valóban hibás az enyém! -
marcess
senior tag
3 új kupa este 7-től. 1 olasz csak (18 ember), egy amcsi 2 csapatból 4-4 játékos kezdő 11ben, a 3. nice, hannover, villa, cagliariból 4-4 ember a 18ban.
-
bucketb0b
őstag
válasz Azog the Orc #22233 üzenetére
Ez nem egyedi.. sokszor nem éri meg megcsinálni a rosszat. "Nekik is" garis így beküldik selejtre majd kapsz egy újat nem szórakoznak piti szarságokkal.. manapság mindent így gyártanak, inkább cserélik, mint javítják, ezért is van ez a tömeggyártás.
Nekem még a régi képcsöves monitoromban egy 100 forintos alkatrész baszódott el amit annyira körülményes volt cserélni, hogy 8ezerbe került a javítása (még 6-8 évvel ezelőtt). Garis volt így semmit nem kellett érte fizetni még ez volt a szerencse amúgy ott basztam volna ki a picsába -
evibly
senior tag
válasz marcess #22234 üzenetére
A Stayin Alive kupát értem (ez az Aston Villa, és társai) , a Cascade-te nem annyira, de legyen. Viszont, hogy minek kellett egy újabb olasz kupát elnyomni, azt nem vágom...
Más: nyilván az összes említett csapat játékosa horror áron a piacon, és Xboxon az van, hogy az amcsi kupa közül az egyik csapat bronz, ezüst játékosai 10-15 ezres max árral vannak kint a marketen. Van valami változás price range ügyben?
-
Azog the Orc
őstag
válasz evibly #22238 üzenetére
Pc-n vicc, hogy egy szaros El Sharaawy már csak kizárólag max áron vehető! Inkább ezt is lekakkantom, nem fogok 100k-ért egy sima alap csapatot építeni
Persze az angolra bekészültem előtte, megvettem mindenkit normál olcsó áron, erre még egy olasz, na ez is tipikus EA
[ Szerkesztve ]
-
evibly
senior tag
válasz Azog the Orc #22239 üzenetére
Jaja, és nyilván nem az olaszból csinálnak profi nehézségű offline kupát, hanem a négy csapatosból, ami egy vagyon, mire összevásárolom. Én maradok az olasznál, azzal el leszek, a többibe való játékosaimat meg eladom, ha tudom, oszt csók...
-
Azog the Orc
őstag
Most arra jöttem rá, hogy hosszútávon nem kifizetődő kupázgatnom mert nem éri meg 2000 coin és meccsenként 400, mert így nem igazán gyarapodik a kassza és csak fogynak a fogyóeszközök!
Tehát kénytelen eszek a div-ben is nyomulni mert ott ha pl csak a bent maradás van meg az is 5-6000, plusz a meccsek!
-
bucketb0b
őstag
-
Azog the Orc
őstag
válasz Azog the Orc #22241 üzenetére
Jó meccs tanulságos : (nem sírás követezik csak egy meccs story )
Kupában összedobott egy HUN sráccal, 4-3-3-ba jött Rvp-vel.
Jól védekezett, jól támadott, jó volt a passzjátéka (ügyes volt) szimpi volt a játéka, több helyzetem volt kicsit domináltam is a meccsen, de benne volt hogy kikapok mert voltak helyzetei. Na mondom végre egy tökös HUN aki intelligensen játszik, ez nem a magyarokra értem általánosságban ,hanem arra akikkel eddig összesorsolt, mert 80%-a droid futógép volt!70.perc 0-0 bárki nyerheti a meccset állapot volt, na mondom ezt felveszem orignen barátba, ez patent meccs, még zúzhatnánk máskor is tervekkel, mikor becseréli Ibarbo-Doumbia-Gervinho és mintha átadta volna a jo-t másnak és elkezdett passz nélkül debil módon a "kedvemben járni" szlalom-sprint, kicsit vissza visszább vettem a védelmet és mivel a védekezése is összeomlott mert eszeveszettül jött letámadni így kipasszolgattam 1-0 majd 5 perc múlva 2-0 erre ragequit
Akkor a barátkérelem füstbe ment, mert hirtelen nem lett szimpi a more
Amíg kulturáltan játszott sokkal veszélyesebb volt
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
ilyen golt kapni....(bocsi a sz@r minosegert)
-
Gebriel
veterán
Hogy kell a kapussal figurázni? 11-esnél.
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
válasz Azog the Orc #22245 üzenetére
Upsz. Mobilrol dobtam fel es gozom sincs hogy tudom modositani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- SkyShowtime
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs