- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Hobby elektronika
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azog the Orc
őstag
Ez milyen komoly?
-
Azog the Orc
őstag
Véletlen kiraktam Messi-t a listára 650 kezdő és 950 azonnalival, a compare helyett a listre csúszott a nyíl
Ha valaki megvenni azonnalival utána vissza venném, az nagy segítség lenne, mert el fogják vinni olcsón licittel!
S.O.S 1 órás a licit
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
válasz Azog the Orc #22702 üzenetére
Ha lenne annyi zsetonom mar nem lenne
Kozben: valahogy bentmaradtam div2ben, meg a feljutas is meglehet. Az utolso meccsemen maradt bennem egykis tuske, amit talan a 20. Percben ala is irtam volna. Ugyania ekkor mar 2-0ra ment az ellenfel, ugy, hogy chiellinit kiallitottak, mert osszehozott egy 11est (mellecsuszott az embernek ), viszont emberkeim hosiesen visszahoztak 2-2re, majd 90+ban megindultam doumbiaval 1v1ben, de elqrtam...nembaj. Nem lehetek telhetetlen. Kozben ez a csapatom is megszerezte elso gyozelmet, nem rossz“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
LendvaiFeri1
addikt
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
MdewC
nagyúr
Off: Aki nem látta az új Mad Max-et, az azonnal menjen a moziba!
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
thebigK
addikt
Aaaaaaaa kollega akar hiszed akar nem, az asszonnyal egesz nap ezen ment a balhe mert o arra nem kivancsi
..most a plazaba ulunk de nem arra esett a valasztas :@@@@@@megiscsak a noknel van az osszes p1na, neha engedni kell“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
LedyGyuszi
addikt
végre az online bronz kupa behúzva...4 döntőben csak összejött...
mondjuk az elődöntő elég érdekes volt...rögtön az elején piros lapot kaptam, majd 2 nokedli góllal ment az ellen...nem játszott rosszul a srác, csak elég szépen laggolt a játék...második félidőben a 88.percben 2:2, végül ezen annyira besérült, hogy besétált labdástul a kapusával a kapuba... 3:2 ide...
nem értettem, mert 10 emberrel is kontrolláltam a meccset, helyzetei nem is voltak...
döntő végre lagg mentes volt, így sima 6:3...
mind1, lényeg, hogy holnap jöhet az arany kupa!!![ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
Nazara
őstag
válasz Azog the Orc #22702 üzenetére
Mennyi a legolcsóbb Messi a piacon most egyébként? Levitték 1M alá?
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Stylerr
addikt
Nálatok működik a Futhead? Nálam teljesen lehalt tegnap este óta.
-
Nazara
őstag
válasz Azog the Orc #22711 üzenetére
Hmm, hmm, nem TOTS lapok lesznek ebből, hanem Messi vétel.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Stylerr
addikt
Hmm, egyik böngészőben sem működik, érdekes. Neked mi oldotta meg Azog?
-
Stylerr
addikt
válasz Juventus FC #22717 üzenetére
Telefonon sem jön be az oldal.
Azog: Mobilnettel/Wifivel sem tölti be telefonon sem, pedig eddig ott is működött.. Szerintem itt nem nálam van a hiba.[ Szerkesztve ]
-
Azog the Orc
őstag
Most nézem TOTS Verratti statjait, ember ez beteg, ki kell próbálnom, ideális CM a 433(5)-höz, sőt....
-
MdewC
nagyúr
válasz thebigK #22706 üzenetére
Valamiért érthető a dolog. Szerencsére a feleségemmel bármit meg lehet nézni, még akár horrort is, szóval ezzel se volt gond, sőt a poén az volt, hogy a film letépte az arcunkat, annyira bejött mind a 2őnknek... (Legközelebb meg mond meg az asszonynak, hogy van benne női karakter és tiszta romantika az egész... Mint , ahogy Bucketb0b is mondja.)
Ázze közben néztem, hogy kék Marci már -200K, hamar levitték az árát...
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
-
Azog the Orc
őstag
válasz LedyGyuszi #22726 üzenetére
Nekem bevált Schweini CDM-ben
-
LedyGyuszi
addikt
-
MdewC
nagyúr
válasz Francesco003 #22729 üzenetére
Sztem simán összehozhatod.
Én már beérem 1-2 olcsóbb tots lappal is, ha tudsz, csapj le nekem egy tots Dybalára.
-
Azog the Orc
őstag
-----
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
Én befejeztem ezt a szart ma kb 10 mecsből 1 döntetlenre futottam az is 2:0 vezetésről lett 2:2 az ellennek 2 lövése volt 3 perc alatt. Egyszerűen egy idegölő fa...ág az egész. Le is törlöm a a játékot. nekem ebből elegem van. Estére elmegyek megnézni inkább a Mad Maxet.
-
Stylerr
addikt
válasz Juventus FC #22721 üzenetére
Melyik szolgáltatónál vagy? Én Telekomos vagyok.
-
evibly
senior tag
válasz Garsza #22732 üzenetére
Hasonlót tapasztaltam tegnap est én is - két forgatókönyv volt:
1. Totál szopás, laggolás, ami mellett az ellenfél fullos, 90-hez közeli ratinggel bíró csapattal jött és nagy szenvedés után, de rendszerint kikaptam.
2. Fölény, gólok, az ellenfél kilép és és sem vereség, sem győzelem, mintha nem is játszottam volna le semmit.Hát, anyátokat, azt.
Egyre inkább arra hajlok, h megveszem a törökökhöz TOTS Ba-t és Erkint, mindeni mást eladok, velük meg funolgatok, oszt csók...
Más: az in game statok között a Marking pontosan mit jelent?
-
Azog the Orc
őstag
Na végül a pancser módon eladott Messi-ből lett két új csapat, plusz a meglévő 2 is egy kis renováláson esett át!
1. csapat: érkezett Bale, Modric, Carvajal, Suarez
2. csapat: érkezett Yaya T., Sanchez
3. új csapat: tesztelésre vár, SIF Raffael tuti bitang, az IF is az volt
4. új csapat: tesztelésre vár, főleg TOTS Verratti-ra vagyok nagyon kíváncsi
Vélemények?
[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
válasz evibly #22735 üzenetére
Marking - emberfogás:
Védekezésnél milyen figyelmesen követi a védőd a támadót - ha alacsony az érték, előfordul, hogy mire jön a beadás, a csatár már árkon-bokron túl van, mig egy T. Silva pl. folyton ott liheg a nyakán.
-
MdewC
nagyúr
válasz thebigK #22733 üzenetére
Na jó, legyen 2...
Am most kicsit én is Mad lettem, offline silver kupa, ezüst csapattal mentem Liverpool és B04 ellen, semmi extra. 14 kapufát rúgtam 6 meccs alatt, ennyiszer kellett újra kezdenem, pedig sokkal jobban toltam, mégis elcsalta offline...
[ Szerkesztve ]
-
_adaml21_
őstag
válasz Azog the Orc #22736 üzenetére
Nem raksz be inkabb kepeket a csapatokrol?
Sajna a futhead elerhetetlen sokunknal... -
Hp Canon
tag
A co-op seasons-t lehet játszani 1 ps4 gépen? Tehát egymás mellett ülünk, ott hívom be a havert és úgy multizunk?
-
Stylerr
addikt
válasz Azog the Orc #22741 üzenetére
Gündogan nálad hogy bírja? Nálam egy meccs alatt -8 fitness, pedig nagyon jó KP lenne, csak ne fáradna annyira.
-
-
Stylerr
addikt
válasz Azog the Orc #22743 üzenetére
Én is ugyanígy csinálom. Jó lenne belőle egy IF lap (TOTS esélytelen), aztán kapna egy kis stamina upgradet.
-
elod22
senior tag
Nagy örömünkre szerdán érkezni fog IF Walcott csatár poszton és a TOTS miatt még olcsó is lesz
Csodás párost fognak alkotni SIF Gaboni Viperával[ Szerkesztve ]
-
Azog the Orc
őstag
Egy Reus bomba jelentkezik: [link]
más:
Ez a De Bruyne - Mkhitaryan - SIF Raffael trió nagyon nagy "joga bonito" középen
[ Szerkesztve ]
-
Classius
aktív tag
Megnyertem az online gold tournamentet de semmi érdemlegeset nem adott a csomagban kétszer indultam, a múlt alkalommal pénteken a döntőben kiestem, mérgelődtem, a csomag miatt, hogy nem kaptam meg, de ezekszerint a pénzzért sokkal inkább megéri mint sem a csomag tartalomért...
“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
LedyGyuszi
addikt
imádom, amikor a 167centis Maikon Leite lefejeli Okore-mat...
XONE: LedyGyusziHU
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Autós topik
- LEGO klub
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- PlayStation 5 Pro teszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- További aktív témák...
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest