-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
válasz LendvaiFeri1 #21496 üzenetére
Ezzel a Park the bus játékkal? Öcsém nézd már meg a statisztikákat. Teljesen kiegyenlített meccs volt. Sőt a Juvenak több helyzete volt és többször találták el a kaput. És labdabirtoklásban sem volt olyan nagy különbség.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
(#21495) dvtkfan
A Barcának se lesz olyan könnyű. -
Gebriel
veterán
válasz LendvaiFeri1 #21496 üzenetére
Ott van az a "ha".
Viszont kifejtened ezt a "park the bus"-t, hogy mit jelent? -
Garsza
veterán
válasz LendvaiFeri1 #21503 üzenetére
És most ezzel mit akarsz mutatni? Úgy nem lehet védekezni hogy az emberek fent maradnak az ellenfél 16-sán ha a labda a saját 16 -suknál jár. meg attól hogy volt ilyen szituáció mèg nem így nézett ki az egész meccs. Meg amúgy is egy Real ellen nem lehet észvesztve rohanni előre, mert akkor szanaszét kontrázták volna őket.
Ja és itt nem nagy a mellény csak az emberek akik a Juvenak szurkolnak büszkék rá hogy a csapat ott van ahol van és nem játszott alárendelt szerepet a címvédővel szemben.
És igen benne van, hogy nem jut tovább a Juve de ha neagy isten így történik, akkor is emelt fővel búcsúzhat majd ezek után. De mint írták előttem még mindég kétesélyes a továbjutás.És a lényege az egésznek hogy az emberek töbsége alapján lesajnált Juve 90perc után továbjutásra ál.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A viccet félretéve szerintem egy hatalmas és küzdelmes mérkőzés várható, és nem lesz akkora a fölény otthon. Ebben a mostani csapatban meglátásom szerint nincs benne a címvédés.
(#21506) Garsza -
Garsza
veterán
-
Gebriel
veterán
válasz LendvaiFeri1 #21509 üzenetére
Mit kell neznem a kepen? Nem ertem..
Hogy 9-en vedekeznek amikor tamad a Real?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz LendvaiFeri1 #21509 üzenetére
Madridba is busz viszi őket.
-
törölt tag
válasz LendvaiFeri1 #21514 üzenetére
Két busz már nem fér el a pályán.
(Vagy igen) -
törölt tag
válasz LendvaiFeri1 #21516 üzenetére
-
Azog the Orc
őstag
Amikor a Real játszotta ezt évekig a Barca ellen, hogy beálltak egész meccsre és csak kontra, akkor az nem volt baj???
[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
Én is Madridista vagyok és tényleg kiegyenlített volt a meccs. Most a Juventusnak volt nagyobb szerencséje egy góllal ennyi az egész. Bezzeg ha az a Hamesz fejesléc kicsit lejjebb repül 1-1-nél... De a fociban nincs HA.. Sajnos Madrid részről sokan silány teljesítményt nyújtottak. BALE-t már a félidőben cserélni kellett volna Borsóra, mert iszonyat gyenge volt megint. Marcelo helyett Coentrao-t kellett volna kezdetni. Ramos sem volt most százas védekező középpályásnak.stb. Sokan dicsőítik a Real-t, hogy bedarálják a Juve-t otthon,de szerintem elég húzós lesz továbbjutni ezzel a hendivel, de semmi sem lehetetlen. Egy címvédőtől ez alap elvárás. Ha pedig nem jutnak be a döntőbe akkor ismét nem lesz címvédés, mint ahogy eddig sem. Összességében jó meccset láthattunk szerintem. Ui: valahogy éreztem, hogy a sors iróniájaként Morata betalál a Madridi hálóba
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz dracox #21519 üzenetére
Minden elismerésem a tiéd kolléga ÚR!
Ez csak egy 180 perces meccs első félideje volt, amit az olaszok hoztak le egy kicsit szerencsésebben, ugyanakkor szvsz nem érdemtelenül (egyébkén, ahogy mondod, az 1-2 is simán benne volt). Minden csapatnak kijár a tisztelet és még mindig a spanyolok a továbbjutás esélyesei. Legalább te megadod azt a "tiszteletet", hogy még ki se hűlt a meccs és nem kezded el temetni az olaszokat szinte azonnal. Így kell emelt fővel nyilatkoznia egy címvédőnek.
Nekem itt már minden perc ajándék, amit a kedvencektől láthatok, ezt minden szurkolónak meg kéne értenie, mert lehetnek olyan pillanatok, bármelyik csapat életében, amikor sokkal kevesebb sikerélménnyel is be kell tudni érni. Ezt nekem és minden Juventus szurkolónak el lehet hinni.
Még valami. Ez a meccs pedig minden volt, csak park the bus nem, plusz favágó végképp nem. TÖBB mint 15 éve nézek olasz focit, ez a meccs kanyarban sem volt az említettek degradálásokhoz képest. Ugyanakkor a végcél érdekében bizonyos csapatok sokkal alattomosabb dolgokat is be szoktak vetni, hát itt erről szó sem volt. Egyszerűen jó volt a védelem. A kontrák pedig jobban ültek a torinói oldalon. Egyedül a sárgák számát keveslettem néha, de annyi baj legyen, panaszra nincs ok.
Madridban irgalmatlanul kemény lesz, viszont ha színvonal hasonló lesz, akkor mindkét szurkolótábor elégedett lehet.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
dracox
addikt
+1. Köszönöm szépen kolléga! . Engem is az idegesít a legjobban, hogy a madridi szurkolók 90%-a már biztosak a továbbjutásban pedig meccs előtt legtöbben több gólos vendég sikerre számítottak erre jött a pofon. Aztán otthon is nehogy ugyan így járjunk, mint most. Annyi a vigaszunk, hogy a visszavágó a Bernabeuban lesz és van egy nagyon fontos gólunk idegenben. Majd jövő7-en meglátjuk ezeket az opciókat melyik csapat fogja tudni jobban kamatoztatni. A holnapi barca-bayern meccset is sokan már a katalánoknak adták, de a mai nap után én a sérültekkel tűzdelt München sikerén sem lepődnék meg.
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
a kaputól 35m-re szted hogyan kellene védekezni?
XONE: LedyGyusziHU
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz LedyGyuszi #21522 üzenetére
10 emberrel.
[ Szerkesztve ]
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
LedyGyuszi
addikt
-
szakii6
tag
Nehogy már a Juvét szidjátok Hát ez a Real az év leggyengébb meccsét játszotta.Rossz volt nézni őket. Meg kb 10szer jobb játékosaik vannak, jó hogy a gyengébb képességű csapat védkezik
Ja és aki kitalálta a Ramost a középpályára, az a világ legvakabb embere. Már bocsánat..
[ Szerkesztve ]
-
Azog the Orc
őstag
válasz szakii6 #21526 üzenetére
Ezt nem akarjátok komolyan mondani ugye hogy a Realnak jobb játékosai vannak?
(nem vagyok Juve drukker)Marchisio, Vidal, KP fényévekkel jobb mint a Real-é, Pirlo simán hozza Kroos szintjét, sőt....
Tevez a meccsen többet nyújtott akarásban és alázatban, mint az egész Real támadó szekciója
Bonucci, Chiello páros még az öltözőbe sem engedné be a Pepe-Varane duót
Ez kapásból 6 poszt ahol jobb a Juve
Nem beszélve a csapategységről!Akkor hol vannak itt a 10x jobb játékosok? Van egy CR +Bale oszt ennyi, de most ők sem muzsikáltak
Az egységesebb, szervezettebb csapat nyert ennyi!
Elnézést kérek a Real drukkerektől , csak már szemet szúr hogy ezt a Juvét a többség lenézi és láthattuk tegnap az eredményét!!!
-
Azog the Orc
őstag
Srácok!
Megint orbitális árcsökkenések vannak Nézzetek szét!
Hazard, Ribery és hasonlók már 100k alatti max -nál járnak!Akik már rég nem kaphatóak azokat is csökkentették
Tehát most ismét újabb és újabb kihalások várhatóak!
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Azog the Orc #21530 üzenetére
igen, a rohadékok tegnap csökkentettek, nem ma...
XONE: LedyGyusziHU
-
Nazara
őstag
válasz Azog the Orc #21530 üzenetére
No, nézzük azt a Messit.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
MdewC
nagyúr
válasz Azog the Orc #21528 üzenetére
:')
A remény megmaradt és ez a lényeg.
Szerk.: Este pedig jöhet az év egyik legnagyobb meccse, Tiki-Taka vs. Tiki-Taka2. Bármi lehet.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gebriel
veterán
Long shotos userektol kivan a *****
-
Garsza
veterán
-
LedyGyuszi
addikt
-
Azog the Orc
őstag
válasz LedyGyuszi #21538 üzenetére
Én itt egy X-nek örülnék most
-
ferni
őstag
A Real támadórészlegét Benzema fogja össze, a középpályáját meg Modric, láthattuk mi is lett belőle.
Modric amikor tavasszal kiesett szenvedett a Real... végre visszatért erre megint lesérült, ők Kroosszal ketten bárkit lejátszanak a KPn, csak ha az egyik kiesik nincs ki pótolja, se Khedira, se Illarra, se Lucas Silva nem alkalmas, ezért játszik most ott Ramos.
Bale meg már hónapok óta értékelhetetlen szó szerint.
Ezt a meccset a Real cseszte el; azon a 2. Juve gólon azóta röhögök, hogy mit szerencsétlenkedtek ott a Realosok.
És persze Sturaro is élete mentését mutatta be James fejesénél... pedig ha az bemegy....
[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
Nincsenek jobb játékosai? Te melyik valóságban élsz?
(#21535) Azog the Orc: szerintem még jót is tesz nekik, hogy vannak sérült kulcsjátékosok
-
tigomigocika
senior tag
Hali!
Azt hogy a rohadt qrta anyucijába csinálja valaki, hogy megverem kupában 2-1re nagy nehezen és amikor lefujják kilép és nekem adja vereségnek a gép?
XBOX LIVE: rolandinho007
-
-
Azog the Orc
őstag
-
_adaml21_
őstag
válasz Azog the Orc #21545 üzenetére
Pontosan ezt mondom én is, kedves buketb0b!
Én amúgy Bale-el vitatkoznék, számomra rendkívül idegen ebbe a csapatba, teljesen más stílust képvisel, mint amire a Realnak szerintem szüksége van, és ugyanezt mondtam akkor is, amikor a tavalyi szezonban huszon x gólt lőtt.
Angliában tényleg kiemelkedően jó volt, de a Realba nem illik. Eleve már a posztja is kényszerszülemény, ő balhátvédként kezdte, balszélsőnek nőtte ki magát, ott is nyújtott klasszis teljesítményt, ami miatt (elvileg, mert szerintem inkább a reklámérték miatt) megvette a Real. CR-t nyilván nem lehet átpakolni balszélről, így lett Bale jobbszélső, ahol egy erős közepes szintet nyújt véleményem szerint. A csapatból persze nem lehet kihagyni, hiszen 90millióért, vagy mennyiért hozták...
Sokkal jobb, és mások számára is szimpatikusabb csapat lehetne a Real, ha nem erre az ocsmány átigazolási politikára épülne az egész csapat filozófiája. Mert hiszen voltak itt olyan egyéniségek is, mint Raul, akik miatt jó szívvel gondol az ember az akkori Realra. Vagy ha értelmes módon igazoltak sztárt, mint mondjuk Zidanet.[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
válasz Azog the Orc #21545 üzenetére
Pedig én mondom Összességében gyengébb, nem azt mondom, hogy egy Celtic-Real Madrid, de azért a Juve gyengébb és elsősorban annak köszönheti, hogy elverte a Madridot, mert talán a legjobban védekező csapat (nem láttam a meccset és nem is ez alapján ítélném ezt meg, meg nem is arra utalok, hogy szarul játszott a Madrid, hanem összességében az eddigieket tekintve is) és a kisebb csapatok ismérve is, hogy hihetetlenül nagy szívvel teszik oda magukat. Egyénileg elmarad a Juve a Madridtól..
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
"És persze Sturaro is élete mentését mutatta be James fejesénél... pedig ha az bemegy...."
Akkor a meccsen nem is láttam, csak ma reggel a sajtóból. Hihetetlen milyen szerencsés és baromi fontos, mondhatni klasszis mentés volt, ennyin is sok minden múlhat.
Egyébként a Madrid gólhelyzete is egy olasz hibából/elpattant labdából indult meg, ami miatt elcsúszott picit a védekezés. Ezen a szinten ilyen apróságokon múlik minden, összességében jó iramú és nézhető meccs volt. Nagyon várom a vissza vágót.
[ Szerkesztve ]
-
elod22
senior tag
Én nem tudom kik módosítják a price range-eket, de az biztos, hogy nagyon amatőrök. Már legalább 50 játékost kiírtottak a piacról és még azoknak is lejjebb viszik az árát, akik már nincsenek a piacon
Szerintem bárki közülünk elvállalná ezt a melót tized annyi pénzért és sokkal jobb munkát végezne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Külpolitika
- Tanuljunk angolul!
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- PlayStation 5
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest