-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
losilee1337
aktív tag
-
LedyGyuszi
addikt
válasz losilee1337 #12103 üzenetére
mint kiderült lejárt a 14napos próba...
vettem gyors tagságot és így már működik is...
győzelemmel debütáltam az online világban!
egyébként a próba idő alatt a havi ingyen játékot sem tudod elindítani...[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
^Boss
őstag
szerintetek most SIF Sanchezen kívül melyik lap az, amelyikbe érdemes befektetni, mert annyira padlón van az ára?
-
losilee1337
aktív tag
-
Nazara
őstag
Amúgy ha valakit érdekel:
TOTY David Luiz rövid véleményem 10 meccs alapján.
A statjai nem hazudnak, valóban gyors, képes felvenni a legtöbb támadóval a versenyt, mellette T. Silvát néha kifejezetten lassúnak éreztem, ráadásul elég ereje és agressziója van ahhoz, hogy elnyomjon bárkit.
Földön tehát verhetetlen, ha közel vagy az ellenfélhez és megnyomod a tackle-t, akkor ő szerelni fog 10/10 alkalommal.
A H/M workrate nem a legideálisabb, de nekem a magas védelmi vonal miatt nem igazán volt vele gondom, összesen egyetlen alkalommal mozdult ki ok nélkül a falból, de rögtön észleltem a veszélyt, és Ferrel visszazártam a helyére.
Viszont egy hatalmas probléma van vele: A levegőben nagyon gyenge. Chiellini, Kompany csak két név, akik minden alkalommal megfogják verni, de nekem sikerült fej-fej mellől Ramiresnek is gólt fejelnie, mig Luizka csak bámult (pedig tavaly milyen OP fejese volt...)
Szóval szerintem egy Chiellini 1K-ért bőven jobb választás mint ez a hajas brazil, az más kérdés, hogy aki nem olasz csapatot akar épiteni, kire teszi le a voksát (pl: Jérome Boateng, Benatia, Sergio Ramos, Thiago Silva, Mangala mindannyian jó alternativák)
Ha bekkelni szeretnétek, és kontrára játszani, akkor sem ajánlom, mert néha ki fog lépni a falból, és akkor végetek van.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
MdewC
nagyúr
Újabb 2 db 100K-s pakk 24 órára.
Azért nem írom le, hogy mit gondolok erről a tetves pénzsóvár balfax brigárdól részletesebben, mert kitiltanának a fórumról.
ENNYIT A KERESKEDÉSRŐL A K any.dat. ea
............
Így kell seggbeqúrni, aki kereskedni akar. Köszi ea, jól esett.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
LedyGyuszi
addikt
válasz losilee1337 #12108 üzenetére
ígyúgy!
mondjuk eléggé meglepődtem, mert én 2-3 hete gyűjtögettem a zsetonomat, hogy összetudjak tenni egy normálisabb csapatot (83-as rating felett nincs is játékosom), ezért nem is mertem felmenni ONLINE, erre rögtön az első meccsemen div10-ben egy fullos világválogatottal kerültem szembe(85alatt nem volt játékosa)...XONE: LedyGyusziHU
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Az én véleményem az, hogy mindenki állítson fel magának a tudásának megfelelő elérhető célokat. Abban az esetben ha elérte a célokat, lazuljon le és tegyen magasról a hendire. Az én célom az volt a sima szezonban, hogy minden trófeát legalább egyszer begyűjtsek. Ez szerencsére már sikerült így nem eszem a hendi miatt magamat. Pénteken és tegnap agyba-főbe sz..atott a gép. Holle anyó megrázta a dunyháját, csak úgy röpködtek a kapott gólok. Estére átfordult a dolog, azóta 10 meccs 10 győzelem zsinórban, összesen kaptam 3 gólt és nyertem 2 kupát. Ha kezd eldurvulni a hendi azonnal abba kell hagyni, mert nincs értelme tovább nyomni. Én is estem ki 1. osztályból 3-ba mert erőltettem a dolgot. Ha nagyon szívat a gép és már tuti bukó a meccs a következőket tolom:
1. A kapusommal szólózva megpróbálok gólt lőni
2. Nyomom a cseleket, a skilleket, tartom a labdát(ettől idegesek lesznek ill. kiderük h nem is jó az ellenfél annyira csak a gép húzza)
3. Kapufázok a kapussal(ezt csak extrém esetben.Saját kapum előtt beadás gombbal megpróbálom a felső lécet eltalálniNe hagyja senki h egy tetves játék eluralkodjon rajta!!!
Nazara: Szerintem ne add fel!!
[ Szerkesztve ]
-
^Boss
őstag
TOTY Silva ára jól leesett, mennyire fog várhatóan ez felmenni, ha már nem lesz nyitható? a befektetésből eddig hatalmas bukta lett 😞
Rexcsek: én ha nagyon csal a játék, kb hasonlóan regálok. régebben idegből rúgtam az öngólokat, 10-15-öt akár (jó szar is a gólkülönbségem több győzelemmel, mint vereséggel ), meg ugye rage quit..
mostanában egész egyszerűen ha 10p alatt valaki rúg 3-4 gólt, amit én még a leggyengébb ellenfél ellen sem nagyon tudok összehozni, handy hiányában, akkor lerakom a controllert, aztán had játszon, leszarom mennyit rúg.[ Szerkesztve ]
-
ali75
aktív tag
Tisztelet! Olvasom itt a sok hsz.-t,és én is így vagyok a handis igazságtalan játékkal! Nekem is egy ideig nagyon jól megy,aztán minden labdarúgást nem ismerő embertől vereséget szenvedek!Azt mondom én is hogy nagyon gáz a játék! Nekem is mindegy néha hogy Reus vagy Sanchez a támadóm mert lefutja pl.egy névtelen,stat alapján sokkal lassabb védő!Teljesen mindegy milyen arany csapattal (BBVA,SERIE A,Bundes ...stb)játszom engem is szivat a gép! Kb.egy hónapja elkezdtem Silver csapatokat építgetni hogy játszom azokkal mivel még azokat nem próbáltam! Most 3 Silver csapatom van és mondhatom hogy tök jó velük nyomúlni! Én szerintem élvezetesebb velük a játék mint egy full arany IF játékosokkal tele csapattal! (Próbáltam azt is de velük nem ment úgy) Érdemes egy jó Silver csapatot kipróbálni! Próbáltam fpatrik17 Top Hybrid csapatát ( mivel minden játékos adott volt) és azt kell mondanom hogy sokkal élvezetesebb velük mint bármelyik sztár csapattal!!! Elől az Arroyo,Arizala,Brizuela hármas az gyilkos! Hátul pedig Zuniga,aki minden meccsen 8,5átlagot hoz,és Koulibaly aki pedig egy ÁLLAT!!! Szerintem mindenkinek érdemes egy próbát tenni egy ilyen Silver csapattal!!!
Nazara kollégának pedig! Ne add fel,mert csak jó meglátásaid vannak a játékkal kapcsolatban,kár lenne ha eltűnnél a fórumról!!!
Bocsi telóról voltam! -
^Boss
őstag
szintén, Nazara kollégára vonatkozóan, pár tanács, mert én tényleg anno 1.5 hónapig hasonló cipőben jártam, div2 22ponttal győzelem, feljutás, div1, 1 pontra voltam a megnyerésétől, majd egyenes út div3-ba, ahol div4-div3 közötti akció következett hetekig.
észrevételeim:
ha nagyon nyom az ellen, aki addig semmit nem tudott, cserélj, ez sokszor elveszi a handit tőle
egy nap max 3 meccs
2 egymást követő vereség után ez lehet 2 is
nem kell mindennap játszani
elvárás nélkül kell játszani
rage quit helyett hagyd ott, addigis lenyugszol, és lásd köv
szerintem a meccs közben kilépőket jobban basztatja az EA a handivel, amióta nem lépek ki, maxon van a modifierem is, több a zsozsó, és azóta enged jobban játszani a játék...egyébként én az EA helyében jutalmaznám, ha pl 50 egymást követő meccsen nem lépett volna ki valaki, egy csomaggal, vagy egy 10K körüli coinnal. ezzel egyrészt a coinhuntereket elgondolkodtatnák, másrészt az a +150/200 körüli coin, amit a modifier maxolása hoz ilyen téren, nem igazán motiváló, bár sok meccs sokra megy, de mégis..
[ Szerkesztve ]
-
losilee1337
aktív tag
válasz LedyGyuszi #12111 üzenetére
Igen nálam is ez volt csak 85-86 csapatokat kaptam vagy 2napig div7be.
Psn id: HungaryLosi
-
Stylerr
addikt
Handi témához... Én Div2-3ban voltam, aztán 1-2 hete visszaestem Div7be, ahonnan visszajöttem Div4be.
-
evibly
senior tag
Én nagyon óvatosan játszottam mostanában, inkább megvettem olcsón a kedvenc török ligás IF lapjaimat bazi olcsón (Felipe Melo, Yilmaz vagy 3szor, majd eladom), Sow, stb.
Nyitogattam pár pakkot, amiből a legjobb nekem is IF Isco volt, egy 100k-s csomaggal próbálkoztam, amiből Chiellini volt a legerősebb darab, szóval gondolhatjátok.
Viszont tegnap éjjel megint neki mentem a TOTY kupának, amit csodák csodájára sikerült behúzni. Mindezt a Serie A teammel sikerült, amibe leigazoltam beteg alacsony áron (16k) Pogbát (egy állat, tényleg), behúztam hozzá Marcit valami 800 coinért, és sétagaloppban megnyertem a kupát velük hamis 9-ces felállásban (Giovinco+Palacio középen). Az érte kapott pakkban egy 80-as lap (Rui Patricio) volt a legjobb
-
Francesco003
aktív tag
Árak miatt no stressz.Totyk, ifek visszamennek majd az tuti 1hónap és kétszer ennyi lesz mindegyik.A sima játékosokra meg nem nagyon hat ki a 100k pakk (a jobbakra persze 50top player)Türelem ...én se örülök ,hogy 670ért megvettem Toty david Luist erre ma Thiago S vennék ennyiért........
[ Szerkesztve ]
-
Pacos
tag
Ha pozitív próbálok lenni akkor azt mondom a helyzetkihasználásom a legnagyobb gondom. De nincs rá magyarázat. Az ellenfelem kb. a jön, lő, gól technikával dolgozik. Én megyek, játszom!, kidolgozom a helyzetet, ziccer...mellé, kapusba, anyjába, f@szomba. Helyzetkihasználásom többnyire 25% körüli, az ellenfeleimé 75-80%. És akkor ezek még a jobb meccseim, mert ilyenkor még reménykedik az ember hogy jól játszottam csak a helyzetek kimaradtak! Ugyanakkor -ez a valóságban is így van-, hogy idővel már egyre jobban elbizonytalanodik az ember és már a 108%-os helyzetben sem biztos, miközben az ellenfél gyak. helyzet nélkül betalál.
Aztán mikor bekapcsol az "EA sucking-system" akkor már elveszi a kedvem végképp, bár akkor is eleinte azért legalább kiegyenlített meccseket játszom, csak már kevés a helyzetem, de akkor is az ellenfél 5 lövésből 4 gól én 4-ből max.1.
...
Aztán mikor teljesen lealáz az EA akkor én is átváltok rohadt genyó állatra. Megdolgoztatom az ellenfeleimet(90% hülye szlávokat) Múltkor 2 meccset sikerült lejátszanom 1 óra alatt... Egyiken 52-53 öngólt lőttem és középkezdésnél megvárattam real-timeban a sípszót...[ Szerkesztve ]
Amikor szétszedtem még működött!
-
ferni
őstag
-
Pacos
tag
na ne mondd! azon pl. mit gyakorolsz hogy üres kapu? Vmi 23 gombos kombó kell? Arról nem beszélve hogy bárhogy lövök sehogy nem jó(kivéve néha mikor igen). Közben látom hogy a nigger jön egy bika egyenest lő és gól.
Ezt fokozva van amikor direkt nem úgy lő ahogy nyomom, azaz kicsit nyomok 130km/h -t lő, vagy fordítva, 4 csík power akkor meg egy 3 éves gyerek erejével gurul a labda. Most be is ugrott, volt egy meccs vmelyik nap. 1 m-re a kaputól a játékosom 40m magasra fellőtte a labdát!!! Egy pöccre.(fél csík) Szerintem az ellenfelem is nézte hogy hol a labda?! Ráesett a hálóra 5mp-el későbbAmikor szétszedtem még működött!
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Tanácsokat szeretnék kérni! Szóval, én ugye a múltkor kihúztam TOTY Ronaldot. Ezidáig az inform Ronaldot használtam, ami ugye csatár! Viszont a mostani balszárny vagy esetleg balközép, ami kissé megkavarja a csapatomat, mert így át kellene álnom pl. 4-3-3 felállásra, amihez ugye középső középpályások kellenek, tehát neymart es bale-t ki kell vennem, de középre be tudom tenni TOTY kroost es iniesta-t! A spanyol jelenleg támadó kp! Jelenleg egy inform Ronaldo van a piacon 15 Milla ra a licit, szóval annyit tuti megkapok érte! Szerintetek megtartsam? Igazság szerint csak az "érzelmi" értéke miatt vacillálok rajta!
Ui: nehány posztommal ezelőtt belinkeltem a spanyol csapatomat, ha azt is megnéznétek az sokat segítene!
-
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #12128 üzenetére
Itt a BBVA keret
-
MdewC
nagyúr
válasz Francesco003 #12119 üzenetére
Jogos, kár lenne idegeskedni... Az a baj, hogy 1 hónap, ahogy mondod... Ahelyett, hogy már most kereshettünk volna, ha az ea nem ennyire pénzéhes és ahelyett, hogy a játékot BUG mentesítené, vagy HANDI mentessé tenné, nagyobb hangsúlyt helyez a profitra és a pakkokra. Szánalmas.
Egyszer lehetne kereskedni normálisan, nem inkább "beteszek még egy adag pakkot", mert látom viszik mint a cukrot...
Tele a hócipő velük, nagyon berágtam...
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Stylerr
addikt
SIF Messi?! Mesterhármas, illetve ismét megdöntött egy rekordot.
-
Nazara
őstag
válasz Shit Life #12130 üzenetére
Sehonnan. Esetleg lehet tippelni, olyanok akik egész idényben kiemelkedőek voltak, kaptak egy-két IF-et. Pl sztem De Gea kapni fog UP-ot, Diego Costán, Agüerón sem lepődnék meg.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #12128 üzenetére
Segítsetek legyszi!
-
Shit Life
senior tag
válasz Kristof_94 #12138 üzenetére
Azt a TOTS Ronit egész nyugodtan játszathatod csatárban gyengébb chem-el úgy is bitang és így legalább bent marad a csapatban Neymar is és megtarthatod a felállásod is! IF Ronit pedig add el sztem!
losilee1337: BUMM
[ Szerkesztve ]
Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
losilee1337
aktív tag
Ezzel minden vidal rajongonak kedveskednék az estére
http://xboxclips.com/ipistok/6d496ce4-e2fc-4cb3-bcfd-c517c4832368
Psn id: HungaryLosi
-
Shit Life
senior tag
válasz Kristof_94 #12141 üzenetére
15 milla az szép summa Vegyél belőle IF vagy TOTS Messit ha nem tudsz akkor IF Neymart
-
Stylerr
addikt
-
^Boss
őstag
Sif Sanchez RW poszton mekkora max chemet kaphat? Mennyivel rontja ez a jatekat?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Shit Life #12142 üzenetére
Nem az a gond, hogy nem tudok, inkabb az, h az összesen van már 15 millás licit
Egyébként az jobb lenne a mostani keretemnél, ha 4-3-3-ban lenne balszárny TOTY Ronaldo, közepén Messi, jobbszarny Bale(?) . Középső középpályás meg TOTY iniesta, TOTY kroos, meg még valaki!?
-
losilee1337
aktív tag
Ezek küzül kit javasoltok?
Emanuelson
Armero
ZunigaPsn id: HungaryLosi
-
dracox
addikt
Srácok vélemények Sturridge-ről? Rémy játszik eddig a fitness csapatomban, de kedvet kaptam egy Sturridge-hez...esetleg egy diego Costához. vélemények?
-
Shit Life
senior tag
válasz Kristof_94 #12145 üzenetére
Ki kell várni amíg nem lesz sűrűbben kell nézegetni előbb utóbblesz vagy tots vagy if
^Boss:
7-es chem a max én RW-ben használom, semmit sem ront a játékán mert azt hiszem 5-nél már az alap statokon fut és ugye az is bitang nála de 7-es az bőven elég ott már kap plusszokat is4
losilee1337: Holebas a legjobb ezt MdewC kolléga is megerősítheti. nekem is Ő ajánlotta!
dracox: Ha már tegnap betáraztunk belőle
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.