-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
elod22
senior tag
Nekem ajándék csomagból esett egy sima IF, de valahogy nem adja annyira, eladni meg nem lehet.
Más: Tegnap este látom, hogy van valalami bronz kupa, gondoltam megpróbálom.
1. meccs: 24. percben vezetek már 2-0 -ra, ellenfelem a kapumig sem jutott. rage quit
2. meccs: kb. az előző meccs menete, 41. percben a 3. gólomra jött is az újabb rage quit
Elődöntő: itt is hatalmas dominancia részemről, de jár a taps az ellenfélnek, mert végigtolta, pedig 6-0-ra vezettem a végén
Döntő: már féltem előre, mert ilyenkor szoktam elbénázni, de valahogy összejött. Egy szoros meccsen sikerült 2-1-re győznöm, így első próbálkozásra meglett a bronz kupa.A csapatom: [link] (a két húzóember Reid - 8meccsen 12 gól/3 gp - és Forster-Caskey - 8 meccsen 5 gól/5 gp)
-
zsoltirte
aktív tag
válasz Nazara #12546 üzenetére
Nazara (#12546)
Nekem csak az a bajom az IF lapokkal, hogy gyakran már a nyitás hetén is nagyon drága az akit megérné megvenni. Pár hét után meg kb az elérhetetlen szintet verdesik. IF vagy SIF Lacazette kellene egy próbára legalább, de az előbbi 160k, az utóbbi meg 350k zseton... (Xbox360)MdewC
Sima Lacazette-t próbáltad CAM poziba? Vélemény? De úgy kérdem, hogy nekem nem szupersprinter99pace csatárom van elől.[ Szerkesztve ]
-
tigomigocika
senior tag
Na valami elindult
div6 max ponttal behuzva.
Zsetonok is jönnek szépen a szerződésekből illetve a különféle consum lapokból...
250-800 közt adogatom a lapokal elfeleeeXBOX LIVE: rolandinho007
-
Shit Life
senior tag
Olyan érdekes hogy most toltam 2 kupameccset és egyik sem laggol, gyönyörűen futott a div-ben meg az összes ordít a laggtól!
Ez miért van?
Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
dracox
addikt
Ennek az Enzo Pereznek a valenciás lapja nem igazán akar elszaporodni a piacon
-
-
Zsohi
őstag
válasz elod22 #12552 üzenetére
Nálam Santi a jolly joker.
Amire nekem szükségem van, hogy eredményes legyek a játékban minden meg van benne.A labdát mindig elsőre át tudja venni, a gyors kontratámadásoknál, pedig nem az van, hogy 15 méterrel a támadó mellé passzolja a lasztit, így kukázva is az akciót. A technikai tudása abszolúte meg van, 5*/4* ami egy igazi áldás ebben az évben és nem mellesleg sokkal több gólt rúgok vele, mint a 4-5x drágább Touré-val.https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
Shit Life
senior tag
Nazara:
Valamikor tök jó a játék máskor meg:
Most lehet hogy új csapatot kéne építsek vagy csak szét kéne k....am a játékot de teljesen meg van baxódna!
Mindenki mögé passzol mindenkinek , senki nem akar előre menni csak állnak mint a fax! Mindenkitől elpattan a labda és elmegy előtte bugosan meg áááá
Ja plusz 10ből 6 meccs laggol na ez aztán a játékélmény gratula EA hogy ro... meg!!![ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
válasz tigomigocika #12563 üzenetére
PC-n toljuk, zöld állapotjelzés nélkül én is kinyomom, de legtöbbször nem számit semmit....
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Shit Life
senior tag
válasz tigomigocika #12563 üzenetére
Jaja PC és úgy ahogy Nazara kolléga mondja hiába zöld a jelzés ugyan úgy kajakra laggol és sokszor rányomom sárgán vagy pirosan és gyönyörűen fut! Na ezt adja össze valaki! Én összeadom: ez is egy nagy kamu mint rengeteg minden a játékban, csak ott van habira placebóra a parasztoknak!
Sorolhatnám hogy mennyi funkció van csak dísznek a játékban.......
-
dracox
addikt
Végre sikerült a hiányzó láncszemet megszereznem a BBVA keretembe.........S.Ramos 369k-ért Pepe vagy Miranda szoruljon a kispadra??
[ Szerkesztve ]
-
Blashe
aktív tag
Valaki tudna ajánlani egy TOTY Silva csapatot ? Lehet hybrid is , sőt talán jobb is lenne ha az lenne.
-
Blashe
aktív tag
válasz Rypejakten #12569 üzenetére
durván 700k
-
MdewC
nagyúr
válasz evibly #12545 üzenetére
Csak Serie A jöhet szóba a védőkre?
Mert akkor akik jók, csak nem rikta aranyak: Jesus, Manolas és Yanga. Mind a 3 nagyon szuper, sztem Jesus és Yanga alapból jobb, mint Castán.
Ha esetleg más liga is szóba jöhet, akkor Silvát lenne érdemes beépíteni. Ha belefér.
zsoltirte: szupersprinter99
Igen próbáltam, nagyon rendben volt nálam, egyedül azért cserélgetem le a fekete verziókra, mert a sima egy picit hamar elfárad, mondjuk a fekete verziók se bírják sokkal tovább, de mindenképp cserélni kell a 60. perc környékén. Ez az 1 hátránya van, amúgy sztem próbáld ki nyugodtan. (+3 PHY és PASS elfér rajta ott azon a poszton.)
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Shit Life
senior tag
Azt hiszem hanyagolnom kell egy időre ezt a szart mert túlságosan rágörcsöltem!
Elfelejtettem védekezni, mondjuk úgy nem is könnyű hogy ha a jobb analóg saját életet él és oda vált ahová akar és az LB pedig egyenesen katasztrófa!
Elfelejtettem támadni, mondjuk úgy elég nehéz ha egy lövőcsel után képtelenség rövidpasszt adni mert hiába nyomom épp hogy elpasszolja a g...be, csak hébe hóba sikerül!
Na most egy piocit abba hagyom!
-
MdewC
nagyúr
Közben Francesco003 kollégának köszönhetően, meg vmi madár Dzsoninak sikerült még épp időben eladni IF Pogbát, 499K-ért (251K-ért vettem), pedig volt a piacon 430K alatt azonnaliban. Remélhetőleg a SIF legalja 600K alatt lesz és akkor megérheti a csere.
Robeszka5: Nyilván a Juve kötödés miatt nem mondanék ilyet, de ebbe a csapatba akkor már inkább Guarin, Vidal helyett és akkor Cuadrado 10 chem lesz.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Garsza
veterán
nem most kéne megjelenni a TOTW -nek?
Mert Web App ban még semmi jelét nem látom. -
Shit Life
senior tag
Arra gondoltam hogy eladom IF Rooney-t mert CM posztra sztem luxus oda a sima is elég, most 800k az ára és van most 500k-m az összesen 1,3m!
Tegyek még egy próbát Zlatan-al csak most nem CF ként hanem ST ként?
Vagy esetleg ötletek?
-
Shit Life
senior tag
Bocs a dupláért nem fértem bele!
Az előző HSZ-hez elfelejtettem hogy van egy SIF Laca-m is feleslegbe aki most kb 370k-t kóstál így a kassza 1,6m körül lenne!
Rypejakten:
Nekem is az volta az érzésem vele amikor próbáltam sima idényekben Cf-ként, de lehet hogy ST-be 4-3-3-ba jobban muzsikálna? Dilemma
[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
-
Rypejakten
addikt
válasz Shit Life #12585 üzenetére
szerintem ha 4-3-2-1-be köréraknál egy hibridet, és tömnéd labdákkal, akkor jól muzsikálna, mert ellenben a 4-3-3-as felállásokkal, közelebb vannak hozzá a játékosok, akik el tudnak vinni embert, vagy tudnak területet kreálni neki, aztán ő meg ugye átlő minden rést, és befejezi még a halott helyzeteket is.
-
Stylerr
addikt
válasz Rypejakten #12587 üzenetére
Viszont így nem tudna játszani a beadás-fejesekre, ami Ibrának nagy előnye.
-
Shit Life
senior tag
Köszönöm szépen nektek!
Stylerr:
Én is attól félek hogy nem az én stílusom, mert én a mozgékony támadókat szeretem, félek hogy túl böszme lesz! De a beadás fejes nálam nem játszik, inkább lábbal oldom meg a dolgokat!
Rypejakten:
Viszont a 4-3-2-1-es felállást is próbáltam már és nem jött be, de igaz csak 1-2 meccs erejéig ami nem mérvadó, lehet hogy hozzá lehetne szokni!
Ez elgondolkodtató két jó RF és LF-el megtámogatni hátha úgy okés lenne a pali!Itt csak az a kérdés hogy az én passzolgatós stílusomhoz illene vajon ez a felállás?
A linkelt csapat nem rossz csak az a KP egy kicsit eléggé komótos átszaladnának rajta
[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
válasz Shit Life #12590 üzenetére
ami azt illeti, nekem sem jött be, bár pont azért, mert szarul passzolok, és mivel ez a felállás szűkíti a teret, ezért passzbubusoknak jól jöhet, én béna voltam hozzá, nekem kell még a tér és a hely az érvényesüléshez.
szerintem megér egy próbát, ha még most veszel, még nyereséggel el tudsz adni később, ha nem jönne be.
Schweini meg egy tank, rajta azért nem szaladnak át.
[ Szerkesztve ]
-
Shit Life
senior tag
válasz Rypejakten #12591 üzenetére
Úgy gondolod hogy Ibra ára még menni fog fel?
-
Shit Life
senior tag
Mondjuk ebbe egy Ibra? [link]
-
Shit Life
senior tag
válasz Rypejakten #12595 üzenetére
Bakter lehet igazad van!
Na jó az lesz hogy kipróbálom ezt a felállást a Bundes csapatommal Lewa-Reus-Robben és meglátom tudok e így játszani vagy netán hozzászokni mert ha nem akkor Ibra bukó!
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
Mondja már meg nekem valaki hogy mit kell ahhoz csinálni hogy valami normális játékost packból.
Én már kb 2 500 000 elköltöttem packokra és még soha nem nyitottam több 100k érő játékost. -
Garsza
veterán
válasz Rypejakten #12598 üzenetére
de enyire több millát rákölt az ember és nem tud esni semmi. Én nem hiszem hogy nincs valahogy manipulálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.