- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Monitor hiba topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS ROG Ally
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltirte
aktív tag
Lenyomtam az offline kupát és esett egy Reus. Nem adhatom el ugye, de ha tudnám, akkor 70k-t érne most. Eddigi legjobb játékos a Fifa 14-15 alatt, aki pakkból esett.
[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
válasz dracox #11498 üzenetére
Amondó vagyok, hogy villámáron Bale 700-ért minimum lesz, Neymar kb. 250, mig Ramos akár 100-120 körülre is lemehet.
De azt tudom javasolni, hogy Bale-t és Neymart próbáld meg mindennél jobban megszerezni. Ramos olcsóbb marad náluk, rá később is tudsz gyűjteni esetlegesen.
(#11500) MdewC: Persze, érthető, hiszen feleslegesen szenvedtél gyakorlatilag. Ugyanezt élem át én is rendszeresen, és ezért nem is nagyon akarok játszani világklasszison sem már a géppel.
(#11501) zsoltirte: Grat! Szerintem Reus nagyon állat lett idén is, érdemes köré csapatot épiteni!
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
_adaml21_
őstag
Készül az első BPL csapatom, azokból, akik eddig megvannak, EZT raktam össze.
Várnék javaslatokat a többi posztra (illetve javítást a jelenlegiekre).
Esetleg egy-két drágább játékos is beleférne (mondjuk Sánchez, ő nagy kedvencem Barcásként), de összességében semmiképp nem szánnék a csapatra 100k-nál többet (mert nincs is több, még annyi se nagyon ), és még 1 db cserém sincs...[ Szerkesztve ]
-
drk88
senior tag
Vajon mennyivel lehet jobb IF Lichi ingame IF Caceresnél? Statokban azért veri futhead összehasonlításban viszont árban 100k a különbség..
[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
válasz _adaml21_ #11504 üzenetére
Balszélre nyilván Schürrle a legoptimálisabb, még budgetebb megoldásnak esetleg Varela.
A két CM: Fernandinho és Dembelé. Igazi tankok, nem ügyetlenek és akkor még finoman fogalmaztam.
CB-be Rojo, Mangala, Cahill mindenképpen ajánlottak, szélsővédők rendben.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Nazara
őstag
válasz _adaml21_ #11509 üzenetére
Sztem a már emlitett Sanchez mellett Costa ajánlható, ő az, aki rengeteg embernek bejön, bár kicsit más stilus, mint Sturridge.
Ill. online én Vlaart nem használnám, tényleg túl lomha.
[ Szerkesztve ]
-
_adaml21_
őstag
válasz Nazara #11510 üzenetére
Lehet, hogy lejátszok egy-két meccset így, és megnézem mit tud ez a csapat, hol érzem gyengének.
Sánchezen gondolkozom, de lehet, hogy jó lesz jobbszélen Walcott, vagy megpróbálom Williant.
Ramirest fontolom még meg.Cserepadra segíthetnél esetleg 1-2 olcsóbb alternatívát, 2 középpályás, 1 ST, 1 szélső, meg 1 kapus kéne.
[ Szerkesztve ]
-
Shit Life
senior tag
adamlukacs:
RW egyértelmű Sanchez az über!
LW Schürrle ideális választás olcsó és jó!CM ha belefér Ramires fáradhatatlan, gyors
CM Dembelé is elég ügyes és még Fernandino ügyi ő is és olyan bombákat lő hogy jaj
ezek a CM-ek védekezésben és támadásban is hasznosak!CB-be Vlaar-t a kukába és mehet Cahill beton, Rojo
Ezek olcsó de minőségi játékosok!drk88:
IF Caceres köröket ver IF Licsti-re, szvsz egyértelmű az uruguayi a befutó
[ Szerkesztve ]
Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
Shit Life
senior tag
válasz _adaml21_ #11511 üzenetére
Majd meglátod hogy Walcott-ot még a szögletzászló is elnyomja olyan gyenge és távolról is nudli!
Sanchez meg egy igazi pitbull és nehéz bombázó!Csere javaslatok:
ST Remy hasonló mint Sturridge
Szélső: Willian és Young
CM: Paulinho és A. Herrara
KAP: Cech[ Szerkesztve ]
-
^Boss
őstag
mint a valószínűleg legelmebetegebb angolmániás a fórumon (szinte csak velük játszom):
Sanchez a legjobb, Remy helyett Sturridge kezdhetne. Schürrle is jó, nagyobb előrelépés csak Hazard lenne.
kp: Gerrard-ot felejtsd el, Ramirest rakd be, és válassz egy CAM-es felállást (433(4)), ahol Remy a CAM, Fernandinho meg Ramires meg a 2 CM.
védelem: Clichy szerintem jobb a balra, Rojo, Mangala megfontolandó, akár párban. többi OKszvsz
más: Agüero-t mindenki fikázta
namost, nálam eddig sem volt rossz, írtam is, hogy 1.5 meccsenként betalál átlagosan. Finisher volt rajta, most dobott 2 Huntert a csomagbuli, így megkapta azt
azóta: 3 meccs, 9 gól (mester5-ös, és két dupla)
mindhárom meccset nyertem is, 3-1-1-el állok a div4-ben, újra van remény a div3-ra, ha nem kapok csúnya ellenszelet, mint az egyetlen vereségnél, ahol 2-0-s félidő után (nekem) a semmiből olyan gólokat kaptam a
SIF Clichy-TOTY Silva-Luiz-IFAurier vezette védelmemmel együtt (+IF Mandanda), hogy le is kell írjam:
1. gólja: beívelés, Mandanda jön, övé kell legyen, de nem, elesik a semmiben ugrás közben, ezzel Tevez üreskapora lőhetett gólt.
2. gólja: betekeri kb a 16-os vonalára, ahol Cavani 16méterről fejel gólt (!)
3. gólja: 90. perc, becsúszok, szabályos szerelés (visszanéztem), tizi..mellesleg SIF Lacazette is brutál, 5 meccs, 4 góllal kezdett a kicsike nálam eddig, míg SIF Griezmann 3 assist ugyanezen idő alatt, 1 góllal megfejelve.
a francia csapat most egyébként: TOTY Silvas csapat sok IF-fel
tervek: IF Pogba, IF Matuidi, csak majd kell hogy visszaszökjenek az árak, mert jelenleg 4k-m van -
_adaml21_
őstag
Sancho, Ramires, Clichy pipa.
Piszok jó üzleteket lehet kötni éjjel szvsz
Clichy 1600
Ramires anchor 40contract 26 000
Sanchez hawk 27contract - 28 750Holnap próbálgatom majd őket, de esetleg CAM be valami odaillő?
Rooneyra gondoltam, talán még épp beleférne. Vagy valaki jobb? -
ali75
aktív tag
válasz vegitossj7 #11482 üzenetére
Tisztelet! Miért fog eltűnni a játékból?
-
Nazara
őstag
"mint a valószínűleg legelmebetegebb angolmániás a fórumon (szinte csak velük játszom):"
Ehh, kikérem magamnak. Die hard Premiership fan vagyok, engem aztán hidegen hagy a bohóc meg a bundásliga, a kátenáccsó őshazájától és a csigazabáló francia abszolutisták szagától pedig egyenesen kiráz a hideg. Ide nekem az angol hegemóniát!
(#11518) adamlukacs : Rúni mehet CAM-ba, sokkal jobban jársz vele, mint Rémy-vel. Persze ha csak futkosni kell, akkor inkább az utóbbi. Ha pedig kicsit szereted az agilisebb, skiller játékosokat, akkor mindenképpen Cabella a te embered.
(#11516) Shit Life: Arra nem is gondoltál, hogy én olvasok a te gondolataidban, és lopom az ötleteid, majd itt a sajátomként kérkedek velük?
Nagy nap ez a mai, megtudtam, hogy kedvenc Szerbinátorom szerepel a hét csapatában. Pont jókor, hiszen a TOTY miatt rengeteg lesz belőle, és köszönhetően az 53 Pace-nek, a hétvégén tuti, hogy discard price-ért tudom majd elhozni.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltirte
aktív tag
válasz Nazara #11503 üzenetére
Van köré csapatom és már megvolt a tag csak eladtam, hogy most majd olcsón visszaveszem, ami mondhatni összejött. Bár sajna nem az igazi, mert csatár és balhátvéd gondokkal küzdök, ugyanis azok marha drágák a bundásba. Most akciósba 100k lenne Lewa és Alaba együtt és még a többi poszton is volna mit fejleszteni, hogy olyan szinten legyen, mint a Serie A csapatom.
(#11523) dracox
Remélem más ára is csökken a hétvégén, mert van 1-2, akit jó lenne tescos áron behúzni.[ Szerkesztve ]
-
Shit Life
senior tag
-
MdewC
nagyúr
válasz Shit Life #11525 üzenetére
Offline meccs, megállít, alakzat menüpont, formáció szerkesztése: 1. Játékos utasítások, 2. Pozi változtatás.
Szvsz csak rontani lehet a jól beválton, viszont kipróbáltam 1-2 játékos utasítást és azt kell, h mondjam, dobott a játékomon. Meg kell ugyan néha állítanom meccs közben, de szerencsére nem zavar. PS3
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Nazara
őstag
válasz dracox #11523 üzenetére
Ha nem tévedek, a kolléga Xboxon játszik, nem PC-s 70K-ról van tehát szó sajnos.
(#11524) zsoltirte: Balhátvédnek tudom őt ajánlani, konzolon abszolút elérhető áron van.
(#11522) MdewC:
(#11525) Shit Life: Reméltem is.
-
Shit Life
senior tag
Szerintetek melyik hibriddel küldjem harcba SIF Lacát ?
-
LedyGyuszi
addikt
Már egy hete azon töröm a fejem, hogy melóhelyen hogyan tudnék piacozni, mivel itt a legtöbb website le van tiltva...És akkor lám, megtaláltam az androidos appot...
XONE: LedyGyusziHU
-
Garsza
veterán
Helló! Most PC -n lent vannak az árak vagy lessz ennél olcsóbb is. Mert TOTY Tevez meg Pogba elég drágák ahoz képest mint kb 2 hónapja láttam.
-
Garsza
veterán
válasz dracox #11540 üzenetére
Értem. Mondjuk egy TOTY Vidalt sikerült most beszereznem 266k az elég jó ár szerintemm. De Pogba és Tevez elég drágák szerintem.
Az lehetséges hogy Pogbat lehet lesz kapni 400k alatt? Mert most 500k ért megy de emlékszek régen volt 400k alatt is.4-3-1-2 ben TOTY Vidal Sima Pogba és Marchisio 3 közül melyiket érdemesebb középen játszatni?
[ Szerkesztve ]
-
Shit Life
senior tag
válasz Rypejakten #11546 üzenetére
Miért? Kifejtenéd bővebben?
Nálam a CF is ugyan olyan gólerős mint bármelyik ST, ugyan annyiszor hozom helyzetbe mint ha
ST lenne, azzal a különbséggel hogy jobban kiveszi a részét a táamadás építésből!
A CF-nek is ugyan úgy számít a pace és phy és a 4*skill és dribbling.Ez a felállás amiben régóta játszom és ez jön be a legjobban.
-
dvtkfan
senior tag
yaya-toure-nál mi lehet az az ár, amiért már érdemes lenne lecsapni? 220K? vagy még fog lejjebb menni?
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- Monitor hiba topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest