- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz zsolesz0803 #4099 üzenetére
az első a jó mert ott kiírják azt is, hogy multiplayerben lehet e a módot használni. a többi nem jó. csak ha muszáj, akkor szedek olyanról le.
Van egy mondás, ami így szól: Google a barátod! Vagyis, használd, mielőtt kérdezel!
-
quad35
csendes tag
Köszönöm a gyors választ.
-
drunkyboy
aktív tag
Eddig nekem nem volt gondom a vetéssel, mindig felbéreltem egy munkást és nem fogyott a vetőmag. De mostanában munkással is és ha saját magam végzem is fogy nagyon. Egy közepes méretű földön egy jó sor után kifogy az Amazone EDX 6000 és mehetek tölteni. Régebben ha magam vetettem is, nyugodtan kitartott két-három földön legalább. Pedig mindig ezt a vetőgépet használtam. Lehet ezt is valami mod okozza? Erre esetleg van mod, vagy cheat vagy valami megoldás?
-
Kenzan_Hun
csendes tag
Sziasztok, találtam egy tök jo kis trakit. csak anyira fel van spécizve hogy a képernyö bal felét teljesen ki takarja a gombok listája. kérdésem hogy azt a listát nem lehet valahogy el tüntetni hogy ne mutasa a gomb ki osztását a gépnek?
-
puhoska76
tag
válasz Kenzan_Hun #4109 üzenetére
F1
-
tembopapa
tag
Sziasztok gazdák!
Az alap FS2013-as pályán szerintetek mennyi az optimális tyúklétszám, vmi rémlik hogy 52 tojás lenne a maximum? Köszi a segítséget!
AMD Phenom 9550 Quad-Core, 3,2GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 1050
-
apach
senior tag
válasz tembopapa #4112 üzenetére
Hali, passz nem tudom. De van egy mód, amivel 500 tojás lehet ha jól tudom. modhosteren megvolt, vagy legalább is, úgy emlékszem, hogy ott láttam. Viszont, nem tudom, mert még csak most lett meg nekem a játék a múlt hét hétvégén.
Megjegyzés mindenki felé .:
576 boltban volt 5 darab Székesfehérváron aztán muterral félretetettem egyet, hogy mire hazautazom legyen. azért, lestem is, hogy 5 darab is volt egyszerre, mert a 2011-t alig tudtam megszerezni, pláne a platinumos kiadását. Viszont, a 11 verzióból, van 2 sima eredeti, és 1 platinumos eredetim. össz áruk volt annyi mint egymaga a 13 verzió. :S no de nem ez volt a kérdés. viszont, aki gondolja, majd mulétiznék valakivel. 1 tag már írt nekem privátban, a szerver valószínű én leszek, és így aki gondolja, beszálhatna majd. időpontot nem tudok mondani egyenlőre, mert az eddig letöltött 13-as módokat tesztelem hogy eltüntessem a hibásakat a gépemről, plusz újra szeretném a gépem teljesen frissre telepíteni előtte. egyszóval, ezeken dolgozom egyenlőre.
Még annyit. NEM beszélgetek csak pár infót írtam.
Van egy mondás, ami így szól: Google a barátod! Vagyis, használd, mielőtt kérdezel!
-
quad35
csendes tag
Sziasztok! Megint kéne egy kis segítség.Figurákat keresek. Nekem volt a gépemen de amikor vírust kaptam úgy azok is le lettek törölve.Ha tudna valaki segíteni azt megköszönném.Én nem találtam sehol.
-
imyourfriend
őstag
Üdv, egy mapot hogy kell bemásoljak a játékba? Van itt egy vehicles és egy map könyvtár meg mellette másik file-ok is. A mappás fájlokat bemásolom az adott mappába és a mellette levőket meg a főkönyvtárba? Köszönöm a segítséget előre is!
-
imyourfriend
őstag
válasz imyourfriend #4115 üzenetére
Megtaláltam már, felhasználók bla bla bla /mods mappába kell tölteni. Elnézést a buta kérdésért.
-
quad35
csendes tag
Azon is kerestem. De nincs!
-
apach
senior tag
nehogymá ne tudd bakker. egyből levágtam mit akar. különféle ember (munkás) figurákat lehet betenni editorral a mapokra, ezeket csomagokba is lehet letölteni.
ezekre gondol:
Pl. Ezt így találtam hogy a google keresőbe ezt írtam: FS2013 figuren. ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
xerses83
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, mert egy kicsit tanácstalan vagyok.
Letöltöttem a MIG Made In Germany Region Celle v 0.8-as változatát.
Kicsomagoltam, betettem a mappába, ezzel semmi gond. A játék indítása után nem sokkal vettem észre, hogy az időt hiába gyorsítom, nem fejlődnek a növények. 5 percet vártam 120x-os gyorsításon és semmi változás. Esetleg találkoztatok már ilyennel? Vagy játszottatok ezen a térképen?
Ha igen mi lehet a megoldás szerintetek? -
xerses83
csendes tag
Köszi a tippet de ez sem segített. Elfelejtettem írni, hogy a fejlődést is gyorsra állítottam.
A modhosteren van leírás a térképről, csak németül és a szókincsem kissé hiányos
Annyit értettem, hogy talán valamit át kell írni magában a térképben. De ez még kevés sajna.. -
-
zsolesz0803
tag
válasz puhoska76 #4129 üzenetére
puhoska76 nekem is van egy olyan map ahol alig terem valamit a növény,pedig műtrágyázom és semmi,körbe kell aratni az egész farmot hogy megteljen a kombájn! Ezért lenne egy olyan kérdésem a többiek felé is hogy valahol át lehet e írni hogy mennyit teremjen a föld, és ha igen akkor hol? Köszönöm a választ előre is !
-
gergo84
aktív tag
hali, lelkes farmozó lettem én is viszont nem tudom, miért nem működik nálam pár mod!? az elhelyezhető silo, és hígtrágya gyárat szeretném működésre bírni. jelenleg nem megy. miért nem? eredeti játékkal, és 1,4es patch-el játszok. az ursus addon is fenn van még... kösz a helpet. erről lenne szó: [link]
-
apach
senior tag
válasz gergo84 #4133 üzenetére
A Fordal vontatott locsoló, ami a vidid végén van, sosem volt, és nem is lesz olyan, hogy azzal vidd leadni a hígtrágyát!!!!!! EZ a baj csak!!
Vagyis, a hígtrágya "permetező" nek semmi baja, csak nem úgy használtad, ahogy kell!.
Használd pl EZT: [link]
nekem megvan, és hibátlan volt a tesztelés után a log fájlban teljesen! ilyesmiket keress.Ezt pedig, szintén tudod vontatni, viszont kint kell hagyni a földek mellett, vagy legalább is addig, amíg a hígtrágyát locsolod az adott földön. Ugyanis, elvileg az előző linkes trélerrel lehet tölteni bele ha kifogy, aztán a videódban levő locsolóval fel tudod venni, és ki tudod locsolni.
[link]
Multiplayeres mindkettő!Ezzel szintén lehet szállítani és ebből lehet pl leadni ott, ahol akartad a videódban is a locsolóval.
[link]
van ehhez hasonló is pl, amivel locsolni is ki tudod a földeken a hígtrágyát, és nem kell áttöltened stb stb és úgy ki locsolnod.Még annyit. a Google chrommal jobban jársz ha arról keresgélsz, mert be lehet állítani pl, hogy felajánlja az adott oldal fordítását, sőt, azt is be lehet akár, hogy egy adott nyelvet fordítson csak le, pl a szlovákot.
Jah és még annyi, hogy. NEM mindegyiket teszteltem, csak a legelsőt! Ha tesztelni akarod/akarja bárki egy adot módot, akkor egy Új pályán tegye, mentés NÉLKÜL. Hogy szabad maradjon az adott mentés hely!
[ Szerkesztve ]
-
gergo84
aktív tag
eddig nekem még semmi eredmény. pedig ugyan arra a helyre tettem, ahogy a videoban. már több félével is próbáltam szállítani, de egyik sem reagált
-
gergo84
aktív tag
a legutolsó link alatt található tréler működik, csak valamiért begyorsul a traktor amivel vontatom. annyira sok hibásan működő mod van. már nagyon sokat átnéztem
-
gergo84
aktív tag
feldobhatnál majd egy listát azokról, amik tényleg jól működnek
-
Giot
addikt
Októberben új hivatalos kieg: [link]
A Case kombikat nagyon várom!
[ Szerkesztve ]
-
gergo84
aktív tag
ők nagyon jókat készítenek [link]
-
apach
senior tag
válasz gergo84 #4139 üzenetére
Én dobjak fel listát majd??
Most szedek leg egy Fuhrmann V4 pótot, kíváncsi vagyok h hibátlan lesz e a logban. mert a Brantner 4 tengelyes és amit eddig Fuhrmann pótot amit találtam mindegyik elég sok hibával volt logban.Most másoknak is írom ezt: Akinek kell a Giants Editor 5 verziójának legfrissebb verziója, az írjon nekem és valahogy tovább adom. 32 és 64 bites verzióban is megvan nekem már, nem rég szedtem le épp.
[ Szerkesztve ]
-
apach
senior tag
No. a tesztelt fuhrmann pótnál ennyi van csak logban:
C:/Users/szemiramisz/Documents/My Games/FarmingSimulator2013/mods/FuhrmannV4/Fuhrmann_FF.i3d (10.47mb in 375.52 ms)
Physics: wheel_front_left_col failed. Scale not allowed for compound child objects.
Physics: wheel_front_left_col failed. Scale not allowed for compound child objects.
Physics: wheel_front_left_col failed. Scale not allowed for compound child objects.INNEN tudjátok leszedni:
Játék közben hibátlanul futott, igaz egy a gyári 7250-s Deutz picit gyengécskén húzta 2 póttal ment nagyjából 27 Km/h val. Tesztelhetné azért még valaki rajtam kívül, persze EREDETI játékkal minimum, de az 1.4 patch nem baj ha fentvan már. Am az 1.4 ben a korábbi patchek is benne vannak??? mert csak az 1.4-t találom, korábbi patcheket nem.
[ Szerkesztve ]
-
quad35
csendes tag
Hogy lehet,hogy a modhosterben a uploaded letöltés mindig azt írja ki, hogy várjak non másodpercet??Már idegesít!!!
-
zsolesz7
csendes tag
Sziasztok! miért van az hogy be illesztek egy épületet tökéletesen látszanak a színek. Játékban már fehéren jelenik meg! Mi lehet a probléma? köszönöm !
-
apach
senior tag
Adnék én neked 2 modpakkot, ami 1 pakk, 2 részbe osztva, sehol máshol nem található meg modhosteren kívül, mert hogy én pl mindig megnézem, hogy nem e található meg máshol. ez egy Új és már tesztelt nagy pakk, teherkocsik, kamion és pótok hozzájuk. 1 pakkba vannak a kocsik, 1 másikban meg az összes pótjuk. ezért 1 a 2 pakk. jah és ezek nem az egyedüli ilyen módok, mert az elmúlt 2 napban többet is találtam ami máshol nem található meg. emellett, ha a zipes szöveget keresed meg, akkor tuti hogy csak az uploadról lehet leszedni, az pedig, tuti hogy 13-as verziós.
[ Szerkesztve ]
-
Kiss70
tag
Sziasztok!
Valaki segítsen legyen szíves.Kellene nekem egy igazi multifruitos pótkocsi.
Nem találok normális multifruitos pótkocsit.Hagyma répa meg valami buza féleségek de nincs pót amivel tudom szállítani.
Meg jelenleg a grazyland mappon játszom és ott vizet hol tudok fel venni?
Valaki esetleg tudja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ukrajnai háború
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1650 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC v7 , i7 9700E , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- nJoy Code 2000 (UPLI-LI200CO-AZ01B)
- Intel DZ77BH-55K + Intel Core I7 2600K + I.o Shield félkonfiguráció eladó /Garancia/
- Lonpoo LP-42X Aktív Hangfal BT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest