- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Házimozi haladó szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz puhoska76 #4548 üzenetére
hogy érted, hogy vigyem el? hova? pár géppel elálltam de a szabad helyek száma ugyanannyi (a bolt képernyőn, amit kiír bal fent- remélem egyre gondolunk ).
vettem egy másik homlokrakodót, ez sokkal jobb. eddig a legolcsóbb volt, az kínlódás. így sokkal könnyebb a bálapakolás, de még így sem egyszerű.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Giot
addikt
Üdv!
Arról van valami infó hogy a hígtrágyát mikor kell kijuttatni a földre? Értem ezalatt hogy úgy, mint a valóságban? [link]
Vagyis a szűz földre, és utána kell tárcsázni vetni és egyéb?[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Ömm...egy láma kérdés: Kukorica ültetőt csak én nem találok a játékban?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Giot
addikt
-
GrooveHero
addikt
Köszi. És a játékban van alapból? Mert aratni lehet, de ültetni is kelle valahogy..de végignézegettem az ültetőket és mindegyik csak búza, árpa, repce, meg fű ültetésre való. Oké, volt még krumpli meg cukorrépa...na de hol van a kuki?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
nx86
csendes tag
Hali valaki tudna nekem abban segíteni hogy hogyan lehet megnyitni a DLC-ket mert a Titanium dlc-ben szeretnék egy két változtatást eszközölni.
-
xFreex
aktív tag
válasz GrooveHero #4555 üzenetére
Ha jól megnézed, akkor látod, hogy a cukorrépa vető egyben kukorica is. Vagyis nálam írja hozzá azt is.
- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...
-
xFreex
aktív tag
válasz GrooveHero #4558 üzenetére
Értem. Ok! A lényeg, hogy már megy.
Bocs hogy kétszer írtam, vakegér fejemmel nem láttam hogy az első priviben ment.
- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...
-
GrooveHero
addikt
Semmi gond.
azért akarom egyébként kipróbálni a kukót, mert silózok egyet, megnézem hogy hozz a lóvét. Taposásra milyen gépet ajánlatok. Ok, hogy nehezet, de pontosabban?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
zsolesz0803
tag
válasz GrooveHero #4560 üzenetére
Heló tapossad a szecskát egy ilyennel [link] és a kész silót bele is tudod rakni vele a biogázba vagy bárhová !
-
Giot
addikt
válasz GrooveHero #4560 üzenetére
Van valami komolyabb trakid? Én pld a 8360-as JD-met használom taposásra is. Akasztottam az elejére 1T a hátuljára 2T súlyt.
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok tudja valaki hogy hogy lehet egy ilyen víztornyot a farmomra tenni?[link] esetleg be lehet e tenni a kihelyezhető tárgyak közé valahogy vagy csak editorral lehet? Köszi a választ előre is !
-
Pirkadat
csendes tag
válasz zsolesz0803 #4546 üzenetére
Sziasztok.
Valamit elsőnek nagyon elnéztem, mert munkással tényleg nem fogy a műtrágya.
-
Zsolt...
tag
Volt itt szó CLAAS 780 TT-ről, ezt jól összelehet koszolni! [link] Én is ezt használom! (többek közt)
-
tembopapa
tag
Sziasztok Gazdák!
Mi az a folt ami néha jelentkezik a táblákon pedig egyszerre vetettem,műveltem az egész földet és van egy folt néha ami később érik,később reagál mindenre? Van-e megoldás ellene pl.pihentetni kéne a táblát? Kérlek segítsetek! Köszi előre is!
AMD Phenom 9550 Quad-Core, 3,2GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 1050
-
zsolesz0803
tag
válasz Pirkadat #4569 üzenetére
Heló megkeresed a pótkocsi xml fájlban ezt a sort [link] b és a fölső sort átírod magadnak amennyire szeretnéd az jelenti a pótkocsi ürtartalmát, az alatta lévő sor az pedig hogy milyen gyorsan vagy éppen lassan ürítse ki a pótkocsit ha akarod azt is átírhatod én azt nem szoktam, az pedig úgy működik hogy a 0. után irsz még egy vagy több 0-át akkor értelem szerűen lassabban fogja kiüríteni ! Valamiért nem jelenik meg a link mindegy ezt a sort keresd meg <capacity>200000</capacity>
[ Szerkesztve ]
-
Pirkadat
csendes tag
válasz zsolesz0803 #4571 üzenetére
Köszi. -
Zsolt...
tag
válasz tembopapa #4570 üzenetére
Akkor szokott ilyen történni ha, vetés közben időgyorsításra van kapcsolva!
Pl: Mondjuk elkezded vetni a földedet és valamiért nyomsz 1időszpidet, majd leveszed azt, de a vetés folytatódik tovább, így ami nem volt gyorsítva az később is érik 1ugyanazon területen. (remélem érthető volt)Giot-nak: Ejnye,, pedig pont a koszolódás a lényeg!
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Létezik olyan homlok rakodó, aminek a kanala elég nagy űrtartalmú (értsd: a valóságban is annyi) és nem csuklik középen, hanem első kerék kormányzású? Silózáshoz kellene.
zsolesz0803 modját, amit linkelt kipróbáltam, de az árat és a kapacitást is át kellett írnom, mert a 980H-nak csak max. 6,1m3-es kanala van és nem 25, ahogy a mod-ban van. Na meg az 50.000 $ se sok érte, át is írtam egyből 250.000 $-ra, a kapacitást meg 5m3-re. Van esetleg valós életben is létező olyan nagy gép, aminek mondjuk van pölö 10 köbös kanala? Nem gond, az árat majd hozzá lövöm, de legalább megdolgozom érte. Így nem annyira csalás szagú a dolog
[ Szerkesztve ]
-
Sittes73
csendes tag
válasz GrooveHero #4574 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
-
gabitó
tag
válasz zsolesz0803 #4571 üzenetére
Leírhatnád melyik az a sor amivel a pót üritési sebességét lehet modosítani.
Windows 7 Ultimate 32-bit Pentium Dual-Core CPU E5400 2,70GHz, 4,0G BRAM, NVIDIA GeForce GT 640
-
Sittes73
csendes tag
válasz GrooveHero #4576 üzenetére
Hello !
Már jó ideje használom eddig nem volt vele problémám.A kezelése 5 perc altt betanulható.
60 vagy 80 ezres pótot használok az ürítésre.Rátolatok a vályúra és lehet is már üríteni.[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Sittes73 #4578 üzenetére
Köszi. Nekem egy kicsit másképp néz ki:
ebbe is lehet önteni? A másik meg az, hogy gondolom csak speckó pótba lehet önteni, simába nem, mi?
Bár mintha a tied is sima lenne. Akkor az a gond, hogy a tolólapos traki nem tudja elég magasra emelni a tolólapot és nem tudja beleönteni?
[ Szerkesztve ]
-
Sittes73
csendes tag
válasz GrooveHero #4580 üzenetére
Amelyik póttal szállítható a takarmány azzal bele is lehet önteni a vályúba.
-
vacs
veterán
válasz GrooveHero #4580 üzenetére
Ezzel a póttal mindent lehet szállítani, és a homlokrakodós traki is meg tudja pakolni, mert nem túl magas.
Az autómata keverőállomást használjátok, videó ?
Bárhova helyezhető a térképen, és a Krampe BBS 900 póttal lehet tölteni, és elszállítani is a takarmányt.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
GrooveHero
addikt
válasz Sittes73 #4581 üzenetére
Érdekes, mondjuk nekem egy kicsit más fajta van, egy ilyen 24000 literes, de ahogy a képen is látható....nem engedi beleönteni
-
zsolesz0803
tag
Heló leirhatnád hogy hogy lehet beletenni modot a kihelyezhető dolgok közé mert én próbáltam egy ilyen malacistálót [link] betenni de sehogy sem sikerül vagy egyáltalán ezt hová kell tenni? Nem a mods mappába? Esetleg editorral vagy hogy lehet ezeket rátenni a mapra? Próbáltam már több kihelyezhető dolgot betölteni kicsomagolva is és simán betéve is de sehogy nem jelenik meg! Köszi a segítséget előre is!
-
vacs
veterán
válasz zsolesz0803 #4584 üzenetére
Amit én linkeltem autómata keverőállomást, azt a modok közé kell tenni.
A te malac istállódat editorral kell a map-ba rakni.(^)(>.<)(^)
-
Sittes73
csendes tag
válasz GrooveHero #4583 üzenetére
Hello!
Kipróbáltam azt a pótot amit használsz. Nos, az a pót nem tudja a takarmányt szállítani. Ezért nem sikerült a kanalas trakival beleönteni a takarmányt.
A vályú amúgy rendesen működik. Kipróbáltam a póttal csak repce volt benne.[ Szerkesztve ]
-
apach
senior tag
válasz zsolesz0803 #4563 üzenetére
passz, így nem tudom csak ha letöltöm, de ha a zipjében nincs modDesc XML fájl, akkor elvileg Editorral lehet csak.
Van egy mondás, ami így szól: Google a barátod! Vagyis, használd, mielőtt kérdezel!
-
GrooveHero
addikt
válasz Sittes73 #4587 üzenetére
Köszi. Vettem egy CAT-et, beállítottam a kanál űrtartalmat 5m3-re, így azért elég korrekt. Továbbra sem tudom megtölteni a pótot silóanyaggal. Sem kisebbet, sem nagyobbat. Hol lehet a hiba? Vagy direkt ilyen forage szállítót kell venni hozzá?
még valami: ha a magyar patch-et teszem fel, akkor magyar lesz a játék? Most angol.
[ Szerkesztve ]
-
Sittes73
csendes tag
válasz GrooveHero #4590 üzenetére
Az alapjátékban nincs olyan pót amibe bele lehet tölteni a takarmányt.
Amit "vacs" ajánlot az tökéletes. #4582-es hozzászólás.A patchra a válasz nem.
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Sittes73 #4591 üzenetére
Ez a megoldás működik, bár nem könnyű, mert a tolólapos nem mindegy hova ürít. Sokszor hullik valahpva félre, ami el is veszik.
Szóval maradok a te általad lefényképezett mod-nál, a Ropa NawaRo-Maus-nál. Jóank tűnik, majd holnap megnézem milyen.
[ Szerkesztve ]
-
drunkyboy
aktív tag
válasz GrooveHero #4592 üzenetére
Ha nehezen megy a kanállal az ürítés a pótba a magassága miatt, akkor egy rakodó rámpa segíthet a dolgon.
Valamint van már Agroliner SRB35B pót, ami viszi a silót is.
Bár én is inkább a Ropa Maus-t használom, annál jól lehet "gépészkedni" .
-
szabol1
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki tippet adni miért kell néha újra crackelni a játékot? A mod betöltés miatt esetleg? -
apach
senior tag
válasz szabol1 #4595 üzenetére
hy
ilyet még egyszer NE lássunk, mert hamis játékkal játszol, és azért MINDEN fórumban tiltás járhat pl!! ha olvastad a szabályt, akkor tudnod kéne, hogy a Warez tilos! vagyis tört játékkal SENKI ne kérdezgessen, mert nagy valószínűséggel a törés miatt van az adott hiba! majd ha megvetted 2000 ft ért az eredetit, akkor kérdezhetsz!
akinek kell link ahonnan megveheti, az írjon és adok, de az 576 kbyte üzletekben is megvehető több városban az országban, és neten is rendelhető pár száz forintos szállítási díj mellett, de megéri!
mellesleg az 576 boltokban törzs kártya is van, amire pontok adódnak minden náluk megvett cucc után, és ahány pont összejön a kártyán, annyi % kedvezménnyel vehető meg egy másik játék vagy bármi más akár! nekem pl 40 pontom van.[ Szerkesztve ]
Van egy mondás, ami így szól: Google a barátod! Vagyis, használd, mielőtt kérdezel!
-
vacs
veterán
"nagy valószínűséggel a törés miatt van az adott hiba"
Ez a kijelentés azért erős túlzás!
Több esetben olvastam olyanról, hogy akik rögtön a megjelenés napján megvettek egy pc-s játékot, azok nem tudtak vele az első hivatalos javításig játszani, mert olyan "komoly" másolás elleni védelem volt a játékban, hogy nem lehetett aktiválni.
Pár nap alatt feltörték ezt a "komoly" védelmet, és aki letöltötte, annak tökéletesen működött, míg aki megvásárolta, az csak kb egy héttel később tudott játszani!!Tehát egy profi módon feltört játék használhatóság szempontjából semmiben sem rosszabb mint az eredeti (leszámítva, hogy nincs multi, illetve a tény, hogy illegális a letöltés).
Ettől függetlenül nem támogatom az warez-t, tehát az illegális letöltést!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- További aktív témák...
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1650 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC v7 , i7 9700E , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- nJoy Code 2000 (UPLI-LI200CO-AZ01B)
- Intel DZ77BH-55K + Intel Core I7 2600K + I.o Shield félkonfiguráció eladó /Garancia/
- Lonpoo LP-42X Aktív Hangfal BT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest