- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Megvettem a játékot, most indítottam először, egy kis segítséget szeretnék kérni a kezdetekkel kapcsolatban. A karrier úgy kezdődik, hogy van egy parcella földem, amelyen már aratni való búza is található. Ezt learatom, berakom a pótkocsiba a terményt, eddig tiszta. Az már nem világos, hogy mégis mit kellene csinálni a földön visszamaradt szénával. Bálázót szerezni esélytelen ugye pénz híján. Akkor most hagyjam ott a földön?
A betakarított gabonát hol lehet eladni?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
KubanitoS
veterán
válasz puhoska76 #4604 üzenetére
Köszi a kiigazítást. Értem én, hogy ott kell eladni, ahol a legtöbbet adják érte, de mivel a térkép enyhén szólva kevés infót tartalmaz, pláne egy kezdő számára, ezért egy helyet sem sikerült még találni, ebben kérnék egy kis segítséget.
A különféle gépekről esetleg van valamiféle információ, hogy mégis mire valók?
-
GrooveHero
addikt
válasz KubanitoS #4605 üzenetére
Ha az alap mapon játszol, akkor ez fog neked kelleni. Nem tudom angolul mennyire tudsz:
Igazából nem kell hozzá atomfizikusnak lenni, elég egyszerű a képlet. A learaott földön ott marad a szalma. Mivel még nincs pénzed, ezért van kultivátorod, a kék színű az alapból asszem. Utána kötöd a trakinak, és újra megműveled a talajt. Ültethetsz bele búzát, árpát, repcét. Ezek az alap dolgok, ezeket tudod ültetni az alap már meglévő ültetővel is. O betűvel tudsz változtatni magot. A vetőt előbb fel kell tölteni ott, ahol zsákokat látsz egymásra rakva. Nagy segítség lehet még az is, hogy a zöld tartályokban van valamennyi cucc mindegyik fajtából. Csak alá álsz egy pótkocsis trakival, belehullik, és mindegyiket viszed, ahol a legdrágább. Az árak változnak, lesz majd néha olyan is, hogy hirtelen nagy árat kínálnak egy termékért, kb 12 órán keresztül, de valamelyiknél csak 6. Ekkor elég jó magas az ár, érdemes mindegyik fajtából beraktározni és amikor ez van, akkor gyorsan eladni. Vannak küldetések is, amiket érdemes csinálni, de mindegyikhez raklapvillával ellátott traki kell, ami még nem olcsó az elején, így érdemes arra is gyűjtögetni. A másik az meg kaszálás, az van már 3 ezerért ilyen kis fűnyíró traktor, amire fel lehet ülni. Jó az, csak elég lassú. A küldetésekre idő van, ha gyorsabban csinálod meg kapsz bónusz pénzt is. Huh, lássuk csak mi van még. Sajnos az elején a kevés pénz miatt tényleg csak azt tudod csinálni, hogy eladod a zöld tárolókban lévő cuccot és ültetsz, aratsz és ezt még sokszor
Amúgy nem kell minden géppel magadnak dolgoznod. Csak odaállítod a kombjánt, vagy a kultiválóst a föld széléhez és nyomsz egy H betűt, ilyenkor automatikusan vesz fel egy munkást, aki csinálja helyetted, de természetesen a pénzed fogy, mert a rabszolgaságot már eltöröltékNa kezdésnek ennyi, ha van kérdésed vmivel kapcsolatban, ami vmilyen témát közvetlenül érint, vagy valami nem világos, akkor írj csak nyugodtan, segítek, segítünk itt, ha tudunk.
Hja igen, majd elfelejtettem. Érdemes venni permetezőt is, mert ha használod, akkor jobb lesz a termésátlag,értsd: többet tudzs learatni, töb lesz a zséMég valami: Ha megy az angol, akkor ezt ajánlom, vagy hasonlót:
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Giot
addikt
válasz KubanitoS #4603 üzenetére
Üdv!
A farmodon van egy telefonfülke. Odaballagsz és "telefonálsz" az ad alapinformációkat, amolyan súgó a játékhoz.
A másik. Ahova telepítetted a játékot, abban a könyvtárban lesz egy PDF (FarmingSimulator2013_HU.pdf) ez pedig a játék kézikönyve, szintén sok sok infóval. Ha most telepítetted érdemes egyből 2.0-ra tapaszolni. Innen tölthető: [link]
Elsőre ennyi. Jó kis játék sok sok moddal. Kicsit böngészhetsz is köztük pld az egyik legnagyobb modtár::[link].
Jó játékot! -
-
Sittes73
csendes tag
válasz Zsolt... #4611 üzenetére
Hello!
Ha először használod a Ropát akkor párhuzamosan állj mellé. A lényeg hogy a pót felett mindig látszódjon a zöld százalék jel. Van mikor a Ropával fel kell menni egy kicsit a takarmányra akkor kezdi csak felszedni.
Ha kitapasztaltad onnantól már menni fog.
Én 3-4 hónapja használom és nem volt vele problémám. -
KubanitoS
veterán
Köszönöm szépen a segítségeteket!
-
apach
senior tag
Hali!
Nos emberek, amolyan Jó hír félével jöttem. )
Sikerült egy JD8530 dualos 2011 módot átírnom 13-ra. Egy pici de nem gázos hibája azért van, ha röviden nyomunk F vagyis világítást, akkor nem kapcsol fel, de ha kicsit hosszabban van nyomva tartva, akkor láthatón világítani kezd és úgy is marad, munka lámpái vannak, 1 elől és 1 hátul. emellett Logban annyi a baja, hogy Warningot ír a 1 kép fájl hiány miatt, de megpróbálom minjárt beletenni valahonnan.Utána akit érdekel, megosztom Ok? Mint látható, Dual felnis, és persze, kapcsolható a Num gombokkal, külön külön az elsőt és hátsót. Induláskor kicsit gyorsabban gyorsul. de nekem szuper így is.
Hoztam is egy képet róla.
Tehát, akinek kell, írjon és felteszem hogy leszedhesse.
Megpróbálok egy kicsit jobbat is áttenni. És persze több félét. Sajna nem mindegyik jó, így van ami levesbe megy sajna, még van egy ilyenem, mindjárt megpróbálom azt is áttenni. kicsit jobb elvileg a gép a jelenleginél.[ Szerkesztve ]
Van egy mondás, ami így szól: Google a barátod! Vagyis, használd, mielőtt kérdezel!
-
-Dokika-
csendes tag
Sziasztok farmer társak
én 2 napja vettem meg elektronikusan a játékot (tudom nem kéne ide írnom, de le akarom írni, és kb 2-3 hete kezdtem vele játszani törten) de olyan jó hogy megkellet vennem. Steam key-t vettem titániumosat.
Feltettem vagy 400 módot és sok belöle nagyon jó, most lekorlátoztam őket kb 120ra (viszont reality móddal) az nagyon bejön nekem, bár most kezdtem vele új mappot...
a tört magyar volt viszont a steames angol...
Szerintetek van valamilyen esély a steameset magyarrá tenni ? (probálkoztam a törtet felrakni átmásolni a fájlokat, a tört kód helyett az eredetit használni (akkor eredeti )) viszont a titánium nincs meg magyarul... és nem is nagyon láttam csak külön leszedni :\ ma még valamit megprobálok hátha..
Amúgy nagyon jók vagytok! Ha valakit érdekelne együtt tolnám a real módot (plusz 1-2 jó módot) multiban... Akit érdekel írjon PM-t vagy vegyen fel steamen dokika90
[ Szerkesztve ]
A döntés a tiéd ! ―Ď®КΪ—
-
apach
senior tag
válasz zsolesz0803 #4618 üzenetére
nemsokára felteszem akkor valahova, csak még 1-2 beállítást csinálok eddig előtte. kb 6 körül leszek majd.
aztán adok linket.Van egy mondás, ami így szól: Google a barátod! Vagyis, használd, mielőtt kérdezel!
-
KubanitoS
veterán
Máris egy kérdés.
Miként lehet kezelni az emelővillás rakodó? Azt írja a progi, hogy egérrel, de én csak azt tudtam elérni, hogy előre és hátra működtessem az emelőt, a fel-le irány nem akar menni.
-
GrooveHero
addikt
Üdv. Nagyméretű földekkel rendelkező mapot keresek, lehetőleg olyat, ami nem bugos. A multifruit nem izgat, jók az alap sima dolgok is.
Köszi előre isWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
puhoska76
tag
válasz GrooveHero #4627 üzenetére
http://www.farmingsimulator-mods.info/load/maps/big_maps/43[link]
Ezek jó nagy mappok nagy földekkel.
-
GrooveHero
addikt
válasz puhoska76 #4628 üzenetére
Köszi, körülnézek köztük. Remélem ezek is olyanok, mint az eredeti:meg kell vásárolni a földeket.
Apropó még egy kérdés: A földeket még most is (2013-as verzió) össze lehet kötni szántással? Hogy jelenik ez meg a PDA-n? Mármint a számozásra gondolok.
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
puhoska76
tag
válasz GrooveHero #4629 üzenetére
Kizárt dolog mert nem tudom Mostanság nem szántogatok de ha minden igaz akkor a számozás az meg marad hiába szántod össze...Megvásárolni minden pályán meg kell én úgy tudom az más kérdés hogy vannak olyan mappok ahol az vásárlás ikon egy helyre van rakva és ott lehet meg venni nem kell a szántó közepére evickélni hogy meg vedd.Ha brutál mappot szeretnél akkor Big Europa mappot ajánlom bitang nagy de a földek ára se kutya,viszont oda kevés az alap géppark oda már kellenek a nagy és erős cumók.
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz puhoska76 #4630 üzenetére
Szia, köszi az infót Akkor még egy gyors kérdés, aztán dolgozok is valamit, ha már melóhelyen vagyok
Tehát a kérdésem az lenne, hogy a Krone BigX 1000 után pontosan milyen trailer lehet kötni? Próbáltam két-három fajtát is, egyik sem ment mögé.[ Szerkesztve ]
-
puhoska76
tag
válasz GrooveHero #4631 üzenetére
Sorry ezt nem tudom és nem használom
-
vaslab75
újonc
válasz GrooveHero #4631 üzenetére
Szép napot mindenkinek ! Minden tiszteletem a fórum tagjainak mert sok mindent tanultam tőletek, így hát illik hogy én is tudásommal másoknak segítsek.
ezt a csatlakozót töltsd le és a bigx hátsó felére csatlakoztatva akármilyen trélert hozza akaszthatsz . -
zsolesz0803
tag
Sziasztok egy kérdésem lenne ha mapon ilyen [link] gyapjúpaletta van erről is le kell szedni a raklapokat és elszállítani vagy innen el tudom adni valahogy és nem kell vinni sehová?
-
Jocohun
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Most szeretnék átváltani Win7 -ről Win8 ra és a kérdésem az lenne hogy win8 on elindul e a Farmer Simulator 2013. Azt hallottam hogy a win8 on még nem sok játék fut. Köszönöm
-
GrooveHero
addikt
válasz chevyfan #4637 üzenetére
Pár hsz-szel korábban volt erről szó. Próbáld meg azt, hogy azt a sárga batár nagy dögöt (nem jut eszembe a rendes neve ) kicsit küldd fel a siló rakásra. Tehát hogy a beszedő rész kicsit rajta legyen a kupacon.
Így e:
[ Szerkesztve ]
-
apach
senior tag
Nah, nemsokára hozom a JD-t kb 2-3 óra. most csak fellestem.
Van egy mondás, ami így szól: Google a barátod! Vagyis, használd, mielőtt kérdezel!
-
GrooveHero
addikt
HA már itt vagy, akkor egy gyors kérdés hozzád is:Megoldható a 2011-es map 2013-ban való használata? Avagy a 2011-es map átalakítása 2013-as verzióra?
[ Szerkesztve ]
-
tembopapa
tag
válasz GrooveHero #4629 üzenetére
Szia,össze lehet a földeket szántani de sztem nem buli,én már nem játszom csalásokkal!
AMD Phenom 9550 Quad-Core, 3,2GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 1050
-
chevyfan
tag
válasz GrooveHero #4638 üzenetére
nem megy sajnos...
amelyik képen mutatod, ott látszik, hogy a fej szedi a szecskát (ha jól tudom), nekem semmi sem látszik
[ Szerkesztve ]
-
icsigo
újonc
helo! megszeretném kérdezni hogy van -e olyan mod hogy a munkás bálázzon is?
-
apach
senior tag
válasz GrooveHero #4640 üzenetére
Épp ezen vagyok. Majd leírom először Wordbe a menetét, aztán maximum emailen átküldöm, vagy felteszem azt is valahova. A terraint stb stb stb kell áttenni egy üres mapra, érdemes Multiképes és Multi gyümis mapra tenni, emellett olyara, amin az állatok placca megvan és nem lett kitörölve, mert akkor csak át kell helyezni oda, ahova akarjuk. Ennek is megvan a Magyar leírása. Az úthálózat átrakása viszont, az egyik leg húzósabb, mert én Pl 2 napig tököltem vele, mire áttettem a teszt mapra az egyik 2011 s kedvenc mapom úthálózatát, most meg, egy Multiplayer képes Óriás silót szeretnék majd áttenni. Ha nem találok valami már kész, 13 as mapban, ahonnan kiszedhetnék.
-
GrooveHero
addikt
válasz tembopapa #4641 üzenetére
Miért, ez csalásnak számít? Én nem gondolom annak. Bár...végülis ha belegondolok...van benne valami. Mmintha régebben olvastam volna még anno a 2011 fórumában, meg egyszer még véletlenül meg is csináltam, hogy a föld előtt leengedtem az ekét és azt is hozzászántotta. Akkor ez kimarad. Én amúgy is nagyon ellenzem a csalást, ezért minden modnak megnézem az árát, meg a teljesítményét is.
Mint pölö a youtube-os videóban, ahol a sréc homlokrakodóval hordta a silót a biogáz erőműbe, és 25m3-es kanala volt a gépnek. Na most a világ legnagyobb homlokrakodójának 40 köbös kanala van, de az egy hatalmas nagy monstrum, nem egy ilyen sima kis utcai gép. Szóval ahogy csak tudom kerülöm a csalást.apach Szuper, köszi. Örülök, hogy foglalkozol egy kicsit a témával. Apropó, ha már pályaszerkesztés. Van pölö arra lehetőség, hogy a gyári Hagenstadt vagy mi a neve mapba beleszerkesszek? Mert pl a legnagyobb bajom nekem a heggyel van, mindig keresztül kell rajta mennem, hogy lerövidítsem az utat, pláne ha küldetés van, mert ott idő megy, és nem mindegy mennyi bónuszt kapok. Csak annyit kellene tenni, hogy a hegységet kitörölni, vagy kivágni belőle egy darabot és utat vinni a kivágott helyen. Ez szerinted megoldható?
[ Szerkesztve ]
-
apach
senior tag
válasz GrooveHero #4645 üzenetére
A gyári mapon nem tudsz, amit nem te tettél bele. Viszont, ahova a játékot telepítetted, ott ott van a másolata ami totál egyezik. Abba bele tudsz szerkeszteni. De érdemes a 5.0.3 editorral. Nekem is az van, csak 64 bites. Viszont, nem igen egyszerű.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Ukrajnai háború
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1650 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC v7 , i7 9700E , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- nJoy Code 2000 (UPLI-LI200CO-AZ01B)
- Intel DZ77BH-55K + Intel Core I7 2600K + I.o Shield félkonfiguráció eladó /Garancia/
- Lonpoo LP-42X Aktív Hangfal BT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest