Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Morris

    veterán

    válasz Tengri #2569 üzenetére

    Én elhiszem, hogy jó, de ahhoz meg kell értenem, hogy miért?
    Az OLED olyan hú de sokban nem különbözhet a LED tévéktől felépítésben. Nyilván más technológia, de attól még ugyanolyanok külsőre. A felfogatási pontokkal játszanak a gyártók. Arra sincs magyarázat, hogy az egyik miért 400x300-as a másik meg miért 200x200-as.
    Nem kell isteníteni az oled-et sem. Annak is vannak gymerkebetegségei.
    Annyi a különbség hogy drágább. Szóval még mindig nem értem miért kell az oleddel hímes tojásként bánni. Azért mert drágább?

    Szerintem ez marketing, semmi más. Ha rányomja a gyártó, hogy direkt oledhez készült, akkor az egyszeri oled tulaj azt fogja venni.
    Továbbra sem értem. Miért? Ha ugyanzon felfogatási pontok megtalálhatóak más konkurens gyártó konzolján ugyannnyiért, drágábban vagy olcsóbban, akkor továbbra is tök mindegy ki melyiket veszi.
    Az egyéni preferencia ott teljesedik ki, hogy magának a konzolnak milyen a kialakítása. Fix, két karos kihúzható, minden irányban mozgatható (Stell SHO 3620), egy karos stb.
    Nekem a legszimpatikusabb a 3620-as volt. De mivel 26 kilós a tévém, a 30kg-os súlyhatár eltántorított. Plusz magának a konzolnak a falra való felfogatási pontjai. A 3610 szériának nagyobb a teherbírása és nagyobb felületen lehet a falra rögzíteni ezáltal szétoszlik jobban a terhelés.
    A hálóban egy A+ konzol van. 11k-ba került. Azon egy 50"-os tévé van. Teljesen jó az is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák