Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomp

    félisten

    válasz Bozek #3593 üzenetére

    Amúgy egy példa: ha az autóból kiveszi a gyártó a kábeleket, te pedig veszel egy rádiót, ami nem működik ez miatt, akkor ki a hibás?

    Rossz a példád! Van egy autó. Legyen BMW Y3
    Az Y3 2020 első félévében x és y kábelt rakott az autóba. Az x kábel a tavalyi Y3-as modellből maradt még benne. Nyártól viszont már csak y kábel van benne. A rádió gyártója viszont továbbra is úgy hirdeti a rádiót, hogy tökéletesen használható az Y3 2020-as modellben. Nos! Nem egészen! Csak a nyárig legyártott modellhez használható mert a rádió gyártója csak az x csatlakozást rakta rá. Az új y-t nem mert nem akart vele foglalkozni.

    Na itt is ez van! A Simple-t úgy adják, hogy teljes mértékben kompatibilis android 10-el. Pedig ha kivesszük az android 10-ből az android 10 előtti kódsort máris bugzik az app. Oké nem véletlenül hagyta benne a Google a régit is az alap androidban de a gyártó dönthet arról, hogy kiveszi mivel az a régi verziókra volt. Szóval nem androidra van optimalizálva hanem gyártói rendszerre. Itt lehet a legjobban látni valóban miként is optimalizálnak.
    Ismerősöm hobbiból készített saját NFC-s appot a munkájához. Megnézte az android 10 NFC támogatását és felkészítette hozzá a saját appját. Hibamentesen megy. 1nap alatt megoldotta...még szeptemberben...

    Nekem a legnagyobb bajom az a rendszeres terminál hibaüzenetek voltak. Mintha hibás tokeneket is kapott volna az app. Munkatársam még mindig szenved vele Galaxy S10-nél. Neki is terminál hibákat dob a Simple...

Új hozzászólás Aktív témák