Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Simple Béta gyors volt. Kijött a "stabil" verzió és megint lassú lett... Hihetetlen...
-
tomp
félisten
válasz szabi__memo #3852 üzenetére
Gondolom ez is a telefon hibája, hogy a béta jól ment de a stabil lassú ugye?
Törlöm az app adatait, hátha. Simple-nél kell a csillagok optimális együttállása is.
Még nem adom fel mert a béta alatt mutatott teljesítménye nagyon tetszett! -
tomp
félisten
válasz szabi__memo #3854 üzenetére
Nálam már frissült. 3.27.0 a "stabil"
-
Scarabeus
aktív tag
Továbbra is hibátlan, S7 Edgehez képest 3x gyorsabb. Stabil Simple, másodperc (az is lehet töredéke) a zöld pipa, és kb. a termináltól már 10 cmre, értsd: S7 Edgenél rá kellett tenni a terminálra a telefont.
[ Szerkesztve ]
"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
vacs
veterán
Még mindig elmehet a posta melegebb éghajlatra...
Érintem a telefont a terminálhoz és semmi, terminál ki írja hogy Try Again, érintem újra, semmi, még jó hogy számítottam erre és a másik kezemben ott volt a bankkártyám!
Pár perccel később sikeresen fizettem telefonnal a szomszédos élelmiszer boltban.
K&H mobilbankot használok és csak a posta nem fogadja el, mindenhol máshol tökéletes az elmúlt 2 és fél évben!
(^)(>.<)(^)
-
SpongyaBob
veterán
Én ugyanígy vagyok csak a lottózókkal. Samsung Pay kifogástalanul működik bárhol, csak a szerencsejáték-nál nem. Érintem az órát, csippan, látszólag rendben is van, de végül minden esetben elutasít. Pedig a terminál szokványos fajta, máshol tudok fizetni ilyen cuccon.
Valószínűleg a Curve-vel lehet baja, mert magát a kártyát érintve sem fogadja el.Cöhh, így kénytelen vagyok mindig elővenni a tárcám
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok.
Ebben esetleg tudnátok segíteni? Sógoromnál áll fenn a jelenség. Beszélt a simple ügyfélszolgálattal, ott azt mondták, hogy elvileg mennie kellene ezzel a telóval.Véleményem szubjektív...
-
rushty
őstag
-
Kbali
nagyúr
válasz SpongyaBob #3867 üzenetére
Kártyatípus szinten lehet tiltani a szerencsejátékot. Az itthoni bankok általában a hitelkártyákon nem engedik.
-
ACE-
addikt
válasz SpongyaBob #3867 üzenetére
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
Execᵀʰᵀˢ
tag
Sziasztok,
[Ez] lehet, hogy hoz valami fejleményt a mobilos fizetéssel kapcsolatban is. -
tomp
félisten
válasz K Norbi #3876 üzenetére
Közben tesztelgettem a verziókat.
A 3.27.0-nak az akksi optimalizáció kavar be. Ha intelligensen van vagy optimalizáción akkor fixen lassú. Ha kikapcsolom az appnál az akkumulátor optimalizációt akkor kb az első 2 érintés újra gyors. Utána így is belassul.
3.26.1-el mind1 milyen akksi beállításon van az app. Gyors.
Nem értem. Pedig ez alap android feature.
Na mindegy. Visszatértem GPay-re. Ez turbó gyors.
Remélem a következő Simple béta újra gyors lesz... -
st6969
őstag
"Visszatértem GPay-re. Ez turbó gyors."
1-2 hete vettem észre, mintha a GPay sem lenne az a nagyon gyors, mint korábban. Félreértés ne essék, tökéletes így, ahogy most van.
De korábban nagyon gyakran volt az, hogy már akkor sípolt, mikor még csak odafelé közelítettem. Emiatt sokszor úgy érzékelte, mintha gyorsan mozgattam volna a telefont (ezt ki is írta), így meg kellett ismételnem a fizetést. -
-
eastsider
nagyúr
nekem 11-en csinálja azt a g pay, hogy nem ismeri fel a terminal, újra kell indítani a telefont és akkor megint megy tökéletesen...
10-en nem volt ez
[ Szerkesztve ]
-
Boky
csendes tag
Sziasztok,
abban szeretnék segítséget kérni, hogy a Revolut (Mastercard) kártyámat szeretném beállítani, hogy androidos telóval tudjak fizetni vele.
Az OTP Simplehöz hozzá tudnom adni de nem tudom kiválasztani, hogy azzal fizessek. A rendes OTPs kártyám működik rendesen.
Most letöltöttem a Google Pay apkt és felraktam, hozzáadtam mindkét kártyát, de itt még az OTPs kártyára is azt irja, h "This card can't be set up to pay in stores".
Valaki tud erre bármiféle megoldást?
-
emeritus
tag
Simple: csak OTP bankkártya digitalizálható közvetlenül érintéses mobilfizetéshez, ahogy tapasztaltad. Alternatívaként az alkalmazásban igényelt virtuális Simple kártya prepaid egyenlegéről fizethetsz mobillal: ezt az egyenleget már más kártyával is feltöltheted.
GPay: sem az OTP, sem a Revolut kártya nem használható GPay fizetéshez. (Szabályerősítő, ritka kivételek vannak.) A megoldás: Gpay-képes kártyát kell közbeiktatni, jelesül egy Curve kártyát, amely "mögé" az OTP és a Revolut kártya is berakható, így azok a Curve "mögött" használhatók lesznek GPay fizetésre. Nézz be a vonatkozó szakmai topikokba.Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
ACE-
addikt
válasz dzsordzsó #3889 üzenetére
Először kérik a supershop kártyát, be kell lépni az app-ba, és úgy odaérinteni, majd amikor fizetsz, akkor kilépsz, és úgy érinted megint az alapértelmezett fizetési app-al. Ha fel akarsz használni Supershop pontokat akkor gondolom ugyanígy van, csak érinteni kell.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
Scarabeus
aktív tag
Én egyszer már megszívtam, hogy a Sparban 'SuperShop kártyával olcsóbb' terméket vettem, és közölte velem a pénztáros, hogy legközelebb az első Termék előtt adjam oda, mert csak akkor érvényes azaz ár, utólag nem tudja levonni. (Mondjuk nemértem miért nem, mert így telefont érint, elrak, elpakol, telefon újra elő.) Szóval azóta mindig mielőtt elkezdi lehúzni az árut, MySpar appot használva odateszem a leolvasóhoz.
[ Szerkesztve ]
"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
tomp
félisten
válasz K Norbi #3898 üzenetére
Token letöltési hibával megdöglik. Mintha a szerver visszautasítaná a korábbi verziót ha már észlelte, hogy frissebbel megtörtént a tokenek letöltése.
Na de reggel arra ébredtem, hogy eltűnt a kártya NFC regisztrációja. Újra megcsináltam és már akkor gyanús volt nekem, hogy nagyon gyorsan megtörtént. Azóta 2x fizettem és azonnal reagált a Simple!
Pedig tegnap este a 3.28 még lassú volt. Ma viszont gyors lett. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nyomtató topik
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja