Új hozzászólás Aktív témák
-
csekkbefizetés? nem kapok csekkeket, vagy elektronikus számla és mobilappból befizetem. De tudja a többi banki app is.
mozi jegy vásárlás? Netem megveszem, böngésző bitwarden-en fenn a kártyaadatok, bemásolja és kész.
QR-kódos fizetés webshopban? Sosem utalok előre, mert akkor kb 8 hét mire megjön. Utólag átvételkor kártyával.
SZép kártyám nincs, de tényleg lekérdezi a másik szép kártyáját is, vagy csak az OTP-set?A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
st6969
őstag
Félreérted, a user error miatt nem kukáztam volna... azt elismertem, hogy az én hibám volt, bent ragadt a régi kártyám. Viszont az újat nem tudtam hozzáadni, jó néhányszor próbáltam (ott már nem volt user error). Lehet, hogy akkor épp kifogtam, és volt valami a Simple rendszerével (ahogy olvastam, ez nem ritka). Korábban is hallottam már róla, hogy más appal is lehet mobilparkolni, de eddig 20Ft miatt nem akartam váltani (most sem amiatt tettem).
Ami a többi funkciót illeti, ezek közül engem egy sem érint: csekk befizetés , ne is haragudj, de 2021-ben a nyugdíjas Joli nénin kívül valaki még kér csekket? Vagy 10 éve csoportos beszedéssel intézem, sem időm, sem kedvem nincs a csekkekkel xarakodni. Vizet, áramot, gázt, netet, tv-t, hulladékot mind lehet csoportos beszedésivel intézni. Mozi jegyet neten veszek (amilyen "gyakran" teszem, simán bemásolom a Revolut egyszer használatos kártyaadatokat, és kész), QR kódos fizetés nem tudom, mennyire elterjedt, gyakran vásárolok webáruházban, de én személy szerint még nem igazán találkoztam ilyennel itthon (Kínában nagyon megy, láttam), ettől persze lehet, hogy gyakori és kényelmes, utánanézek , de eddig ezekre is tökéletese volt a Revolut 1x használatos. Szép kártya ugye meg nem csak OTP-s létezik...K&H-s vagyok, csodálkoznék, ha azt is kezelné. Mondjuk örülnék neki, mert a K&H-nak erre nincs semmilyen appja, a webes felület meg a 90-es éveket idézi. -
ztoldy
senior tag
Igen, könnyen elképzelhető, hogy akkor is a rendszerrel volt probléma, ami biztos, hogy ezeket a banki alkalmazásokat érdemes automatikusan frissíteni, mert ha nem veszed észre a tájékoztatást, hogy kijön az új verzió és bizonyos funkciók eltűnnek, megváltoznak vagy felhasználói beavatkozás szükséges, akkor pont akkor nem fog működni, amikor szükség lenne rá.
Nagyon sokan fizetnek csekket, elég megnézni néha a sort a postán, ha az ember éppen a közelébe merészkedik valami miatt. Nekik pont jó lenne, de ők inkább oda járnak sorban állni Van az az eset, amikor sajnos rá vagy kényszerítve a csekkre, pl. albérlet, de értem, hogy téged nem érint a dolog.
A qr fizetést úgy kell érteni, hogy a SimplePay felületen nem a kártyaadatokat adod meg vagy automatikusan kitölteted egy böngésző pluginnel, hanem ott van egy külön QR kódos fizetés gomb, amire rákkatintva megjelenik a kód, amit csak be kell olvasni a Simple-be és jóváhagyni a tranzakciót.
Sajnos csak OTP szép kártya adatot lehet lekérni.https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
Thony.80
tag
Nem tudom mennyire off:
Vezetéknélkül tölthető a telefonom, ugye a mai nappal megszűnt a KH-s NFC fizetés. Beraktam a Curve kártyát a tokba, tölti is vezeték nélkül a telefont, viszont kérdés az, hogy ez mennyire károsítja a kártyát vagy a telót? -
Thony.80
tag
Átfogalmaznám a kérdésem, mert lehet túl bonyolultan fogalmaztam:
Vezetéknélküli töltéskor a telefontokban lévő NFC-s bankkártya okoz-e problémát? Tehet-e kárt a telefonba vagy magába a kártyába?
igen/nem
köszi!
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Bocsi a kicsi off-ért, de a mai frissítés után képtelen vagyok belépni a SmartBankba (OTP).
Cache törlés, alkalmazás újratelepítés, telefon újraindítás megvolt.
Ezt a hibaüzenetet kapom: "Communication error! The selected WIFI network is inadequate for using SmartBank."
Másnál is fennáll ez a hibajelenség?
Természetesen mobilnetről, és másik WIFIről is ezt a hibaüzenetete dobja...
...és hogy on is legyen : Android 11-en működik valakinek a Simple popup fizetésnél? Emlékszem, hogy ugyanezeket a bajlódásokat másik telefonjaimmal is tapasztaltam, minden egyes Android verzióváltásnál.
Mi9T-n Android 10-en nem jött Popup, Honor 9-en Pie frissítés után egy ideig. A jelenlegi eszköz egy OnePlus 7T, ami nemrég kapta meg az Android 11-et.
Köszi előre is !
-
Scarabeus
aktív tag
-
qltsar
veterán
Koszi mindenkinek!
Kenytelen voltam felrakni tegnap az uj app-ot, de ket dolog miatt nem felel meg teljesen.
Jelenlegi allas szerint szeptember vegetol fizetos lesz, valamint 0 angol nyelvu felulet van.
Fun fact, hogy tovabbra sem tudok utalni, valoszinuleg osszeugrott a SmartBank az uj app tranzakcio jovahagyas regisztracio kervennyel, amit 24 ora utan kellene aktivalniuk, de addig is jova lehetne hagyni SMS-el. Ehelyett instant-visszautasit minden utalast apptol fuggetlenul.
-
olhgbr
csendes újonc
Sziasztok. Eskü nem értem eddig minden ment.😁
Simple app, benne egy cib visa kártya. Aztán mellette egy Simple virtuális prepaid kártya nfc vel fizetgetni. Napi céges kávéautomata, büfé stb. Évek óta használtam droiddal nfcvel.
Sőt egy hónapja váltottam iosre és ott is ment szépen. A teló viszont pár hete vissza lett alapba állítva, és ugye ilyenkor megint hozzá kellene adni a Wallet-hez. Kellene! De nem adja. SMS jön, kód beaadva de hitelesitsem magam és hívjam fel az OTP-t. Hívom..már tegeződünk..mivaaan? Miért nem ha eddig igen? Adjam meg a kártya számot. Jó. Sok pont meg a végén négy szám, mert ugye a virtuális kártya számát senki sem tudja. Most ez ezentúl tényleg nem fog menni? Látott ilyet valaki? Köszönöm szépen az esetleges válaszokat.😁[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz Scarabeus #4719 üzenetére
Tudja az új a belépést is, de az új webes felületre:
https://internetbank.otpbank.hu/
A jelszót el lehet menteni a böngészőben, és push üzenettel az alkalmazásban lehet a belépést engedélyezni.
-
Crucio
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Samsung Galaxy S20 FE-m (Snapdragon, LTE). Azt honnan tudom, hogy a Revolut hozzá lett adva a Google Payhez? Mivel a Google Payt nem találom a készüléken (de ki lehet választani, mint érintés mentes fizetési opció) ezért nem is tudom megnézni, hogy mik lettek hozzáadva a GPayhez.
Mikor a Revolut alkalmazásban rámegyek, hogy "Add to G Pay" akkor kiküld egy SMS-t, rögtön az SMS megérkezésekor elkezd tölteni majd visszadob a kártya menüpontjára. Természetesen az "Add to G Pay" gomb ott marad. Nem kapok semmiféle megerősítést. Most hozzá lett adva? Fizetni hogy kellene vele, csak odatartom a telefont és magától be fogja dobni a fizetést?[ Szerkesztve ]
-
Crucio
aktív tag
No leszedtem APKMirrorról a GPayt: https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-pay/google-pay-2-130-370156226-release/
Ezután már nem csak visszadobott a Revolut alkalmazás kezdőoldalára, hanem végig tudtam kattintgatni a GPay-ben hogy a kártya tényleg hozzáadásra kerüljön és most már ott van, reményeim szerint tudom majd használni. -
whatnot
őstag
Sziasztok!
Samsung Watch 3 fizetésre van működő megoldás? Esim-eset szeretnék és jó volna tudni fizetni is vele. Elég szomorú, hogy a Samsung Pay ezt évek alatt nem tudta normálisan megoldani, miközben az Apple-nél megy.
Hallottam egy OTP Simple megoldást. Valóban működő alternatíva? -
-
válasz whatnot #4729 üzenetére
Úgy vettem észre, hogy ehhez UK régiós samsung watch 3 kell, vagy UK régiósra kell állítani.
Utána letöltődik az órára a samsung pay program. A telefonodra le kell szedni a samsung pay (watch plugin)-t az apkmirrorból, a 2019 novemberi verziót.
A samsung órán elindítod a samsung pay-t, akkor a telefonodon kéri, hogy adj hozzá kártyát.
No, ha itt minden rendben, akkor a curve angol kártyáját talán elfogadja.
Nekem nem megy, mert germán-t állítottam be óra régiónak és germán bank által kibocsáttt kártyát vár. Vagy a curve-m nem jó.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
whatnot
őstag
Ez azért eléggé gáz a Samsungtól. Több éve volt már erre.
Az Active2 több, mint másfél éve kijött és csak mostanában aktiválják benne az EKG-t. Ez volt az egyik fő ok, amiért megvettem.
Közben meg elázott az óra, miközben kb. 1 méterre vittem csak vízbe.
Óriási lemaradásban vannak a Samsung órák az iWatch-okhoz képest. -
zsola400
aktív tag
Ez szerintem nem ilyen egyszerű, az óra ip címe is támogatott országban kell lennie, hogy elfogadja a kártyát. TicWatch Pro-n is permanent proxy az órán és Gpay támogatott ország ip címével működőtt a kártya hozzáadás, NFC fizetés. Vagy meg kell várni míg hivatalosan is elérhető Magyarországon.
-
whatnot
őstag
Az a baj, hogy az esim funkció fontosabb, azaz elsősorban olyan óra kéne, ami telefon nélkül tud hívásokat fogadni/indítani, üzeneteket fogadni.
Erre ha jól látom, a Garmin órák nem képesek.
Ha nálam van a telefon, akkor teljesen mindegy, az órával lehet-e fizetni, hiszen a telefonnal is tudok. -
Fifi
őstag
válasz whatnot #4734 üzenetére
Erre tényleg nem képes ez esetben neked akkor tényleg nem jó a Garmin.
Szerintem így eléggé elszűkül a kör mind órában és telefonszolgáltatóban.
Lehet tévedek, de ezen két funkció együttesen (eSIM + NFC fizetés) jelenleg csak az apple-nél található meg és idehaza csak Telekomnál van eSIM. -
Fifi
őstag
válasz zsola400 #4736 üzenetére
Nekem az órán a több napos üzemidő és sportfunkciók fontosak, a "mókolás" nélküli NFC fizetés csak hab a tortán, az eSIM hidegen hagy, így a preferenciáim alapján itt szoktam órát választani: https://www.dcrainmaker.com/product-comparison-calculator
Amúgy gyors google kereséssel azt találtam, hogy idehaza még mókolás mellett is a TicWatch Pro 4G vagy eSIM vagy NFC fizetés, a kettő együtt nem megy.
-
laca891
aktív tag
G pay-hoz, mennyi bankkártya rendelhető?
Hogy lehet megnézni a hozzá rendelt bankkártyákat?[ Szerkesztve ]
Szükségem van egy erős PC-re, mint gyenge Téesznek az erős traktorra!!!!!
-
neophyte79
tag
Sziasztok.
NFC-s fizetésre milyen megoldás van? UniCredit nem támogatja jelenleg, így alternatív megoldásban gondolkodnék. Hogyan lehet megvalósítani, amiért nem kell pluszban fizetni. Meg feltöltögetni összeget. Gondolok itt olyanra, mint pl a Paypal, hozzá van rendelve egy kártya és tudok NFC-vel fizetni, mint online.
Köszönöm ha segítesz. -
K Norbi
addikt
válasz neophyte79 #4744 üzenetére
Wise, Revolut.
Curve rel lehet sokat szívni.
Lesznek kalandok. -
K Norbi
addikt
Wise ad Magyar saját számlaszámot.
Revolutnál meg van automatikus feltöltés.
És te adod meg az alsó összeget. És azt is mennyit tegyen rá automatikusan.
Mag csomó ingyenes virtuális kártyát lehet igényelni.
Kártyánként külön külön limiteket beállítani.
Ingyenes a belföldi utalás.
350 ezerig ingyenes valuta váltás.
Én imádom.Pl pay pal csak revoluttal vásárolok.
De az alin is jó célt szolgál.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest