Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
Nekem eddig is aktív volt a Curve, de kíváncsiságból töröltem róla az érintéses fizetést. És sikeresen újra tudtam aktíválni.
Nem lehet hogy ez már az előszele a GPay mo-i megjelenésnek?
De még nem elérhető a Play-ben.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Nite
őstag
na hat erre meg en is majdnem azt mondtam hogy mukodik, csak most eppen az SMS nem akar megjonni
Paid my dues!
-
-
slice14
veterán
-
zolka1977
tag
válasz oroszistvan #3148 üzenetére
Ha érdekel leírom a menetét nekem sikerült Galaxy Watch-ra
[ Szerkesztve ]
-
andras0x0x0
csendes tag
Merre van NFC--s automata ?
Nekem is sikerült! Előbb csak telefonszámot dobott fel, hogy ott kell hitelesítenem magam. Majd a Curve-os support javaslatára, töröltem a Curve-os kártyám Majd újra hozzáadtam és akkor már csak sms-t küldött és elvileg már érintésmentesesen is megy.
-
tomp
félisten
válasz andras0x0x0 #3161 üzenetére
Egyre több OTP-s ATM már NFC-s.
A pénzbefizetős ATM az mindenhol már NFC-s. De van az OTP-nek érintőkijelzős NFC-s gépe is. -
st6969
őstag
Srácok, hogy van ez a Curve? Ha pl. beteszek alá egy Revolut fizikai vagy virtuális kártyát, akkor úgy fogom tudni telefonos NFC-s fizetésre használni a Google Pay-jel a Revolut-ot?
Simán nem engedi a Revolut kártyát betenni Pay alá (címet meg nem akarok hackelni).
Transferwise működik Pay-jel, szóval az OK, de ott meg utalgatni kell, az nem annyira kényelmes, és nem azonnal írja jóvá a számlán (nem túl nagy probléma, csak érdeklődöm).
-
gixxergabi
senior tag
Nem tudom nálam most megint miért nem működik google pay.
Alkalmazásban jó, képernyő felold, pipa, aztán jön az eltasítva.
2x próbáltam mol-kúton, ma meg shell-en (050).
Az a baja hogy német cím van google pay-ben? (revolut trükközés)
Most töröltem-újra hozzáadtam, vagy nézzek egy újabb appot? vagy épp hogy régebbit? -
slice14
veterán
Ma reggel megjelent nálam a GPay, mint frissítés. Lehet hogy hamarosan indul itthon is hivatalosan?
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
ACE-
addikt
válasz slice14 #3174 üzenetére
Én is feltettem. Tudtommal a külső forrásból feltett alkalmazások nem frissülnek... mintha ott sem lennének, alkalmazásletöltésből pedig nem érhető el a Google Pay, akkor valószínű nálad az előre telepítettség miatt van.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
tomp
félisten
Érdekesség!
A bugos fiókomban a Pay app minden eszközömre elérhető. NFC-vel nem rendelkezhető Alcatelre(TCL) is.
Ma reggel a másik fiókomban is elérhető lett a Pay app de itt kizárólag a OnePlus telefonokat jelzi mint kompatibilis eszköz.Ha az asztali médialejátszón böngészőben nyitom meg a Play Áruházat, ugyan ezt mutatja
Érdekes... -
szabi__memo
nagyúr
Eddig csak Oneplusnál láttam...
[ Szerkesztve ]
-
martonz
csendes tag
Én is kb. már 2 éve apk-ból telepítettem a GPay-t, de ma először megjelent egy frissítés a Play Store-ban. Szerintem pár hónapon belül hazánkban is hivatalosan indul a szolgáltatás.
(Honor 9, magyar címes google account, root vagy egyéb mókolás nélkül)[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
A régi fiókom bugos emiatt jelenik meg ott a Google Pay. Ezt a Google is megerősítette nekem de ha már megjelent, akkor nem állítják vissza. Magyar bankokkal úgysem működik. Na de ott minden eszközre telepíthető nekem. NFC mentes telefonra, táblagépre is. Sőt még az androidos médialejátszóra is tudom telepíteni.
Itt viszont most csak meghatározott telefonoknál, meghatározott embereknél lehet telepíteni.
pl hiába telepíthető nálam OnePlus-ra ha egy másik szintén OnePlus-os embernél nem. -
Terentius
őstag
Sziasztok!
Letöltöttem apkmirrorból a google payt. Regisztráltam a Curve kártyát, de az nfc fizetés beállításánál nem jön megerősítő sms. Mi9-em van.OnePlus 12 16/512
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest