- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Corsair90
tag
Sziasztok!
Hol lehet előfizetni az F1 2017-re a legolcsóbban jelenleg? Beleértve azt is, ahol kuponnal még olcsóbb.
Megbízhatóbb helyek érdekelnének elsősorban.
Köszi mindenkinek a segítséget. -
i2k
őstag
válasz Corsair90 #19503 üzenetére
S ami nincs listázva: https://www.hrkgame.com: 27,43 euro.
Csak tipp.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
gyimger
őstag
Ha valakinek kellene, Lucius II -95% + SUMMER10 kuponnal -10% 0.89€
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
gyimger
őstag
válasz Mr.Csizmás #19507 üzenetére
Jó kérdés, az első is valami hasonló árú vásárlásból van, de még nem próbáltam ki. De ha már ennyi a második is, hozzácsapjuk, aztán kiderül.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
gyimger
őstag
válasz rumkola #19509 üzenetére
Az egyik témában az a baj, hogy nekem semmi se tetszik, a másikban meg az, hogy mindent megveszek... Most erre mit mondjak?
-
Plebi
senior tag
Végül is mi az össznépi tapasztalat ezekkel az oldalakkal kapcsolatban? HRK, Instant gaming? A régebbi hozzászólások eléggé vegyesek voltak, HRK-nál főleg g2a kötődés miatt, de mostanában nem láttam negatív hozzászólásokat, illetve már az F1 2017 miatt olvastam, hogy előrendelésnél sem volt gond velük.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
kigyi_23
addikt
G2A és HRK egy kutya, ha van alternatíva akkor mást választok, főleg előrendelésnél vagy nagyobb össszegeknél kerülöm őket Instant Gaming egész korrektnek tűnik többször is vásároltam már ott ismerősöknek előrendelés is volt bőven. Az idén mondjuk visszafogott voltam, hogy on is legyek talán Instang Gamingről származik a PUBG-m is. Érdemes figyelni az oldalt folyamatosan. Már megjelent játékoknál akár 1-1 napra vagy fél napra változhat az ár 2-3€-t is. Persze nem valószínű, hogy olcsóbb lesz mint a már emlegetett G2A-n, de valahogy jobban bízok bennük még akkor is, ha tudom ők is trükköznek a kulcsokkal (régiókkal).
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Plebi
senior tag
válasz kigyi_23 #19514 üzenetére
Megrendeltem IG-nél. Többet már nem akartam várni, mert szépen lassan ment felfelé az ára. 9200-ba lett a vége, viszont kérték, hogy személyi másolattal igazoljam magam, hamis vagy lopott bankkártya adatok megadása elkerülése végett. Természetesen a személyi szám kitakarható és ki is takartam mindenképp.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
morfondőr
őstag
Resident Evil 7 kicsivel 25 € alatt a BundleStars-on SUMMER10 kuponnal. Ennél olcsóbban még hivatalos boltban nem láttam.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
x_o_n
veterán
Van esetleg tapasztalat,megéri?jó lett rossz lett?M.W.remastered miatt megéri a drágább verzió?
Call of Duty®: Infinite Warfare (Standard Edition) [PC] 19 eu
Call of Duty®: Infinite Warfare (Legacy Edition) [PC 29 euTermészetesen szokásos modon mehet,limit nincs a vásárlásra,csak nem tudom milyen lett
-
fogtunder
nagyúr
-
-
tipuka
addikt
válasz micafighter #19524 üzenetére
jójó, legyen akkor 1$-os bundliból másik 3 játék mellett
-
Crytek
nagyúr
De buták vagytok....Activision bundle soha nem lesz ,ha valaha mégis igen Zsanett jelleggel lerendezem a vezérüket...
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
reelc
veterán
válasz Crytek #19526 üzenetére
Nos, akkor jó szórakozást, mert van Activision Bundle.
(#19528) Crytek:
Activision Bundlére tettél ígéretet, a tartalmára/terjesztőre nem szólt kitétel.[ Szerkesztve ]
-
croli
aktív tag
Bioshock Infinite + Season Pass 10.79€ Bundlestars
Még nem volt olcsóbb se együtt, se külön. Legalábbis én nem találtam róla infót.
-
cyberkind
félisten
Steam-en a teljes kiadás 5.37Eu, szerintem ez egész korrekt ár és ahogy nézem a szürkékben is 7Eu körül megy.
-
-
JóGéza
aktív tag
Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition 3.99 € a Bundle Stars-on.
-
po1son
addikt
Nekem mostanság mindig ilyen pechem van?!
GMG levonja a pénzt tőlem, de a játékot nem küldik ki és ezt kettő accounton, két különböző számítógépen (firefox böngésző - paypal fizetés új ablakba). A fizetés után azt írja nekem, hogy megszakadt a kapcsolt, mert túl lassú voltam és a műveletet újra kell alkalmazni (1 perc).STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
De4d
őstag
Van olyan aki adott már el stean,gog stb játékot, valamelyik "kulcsos" beárazós oldalon?
Minden jó, ha a vége jó!
-
ProEvoFan
nagyúr
Aki anno Steamen megvette a
Sine Morat, az most megkapja ingyen az új felújított változatát Steamen avagy a Sine Mora EXet[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
Nem tudom hogy az oldal megbízható-e.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
i2k
őstag
Brutális "Final Fantasy"-sorozat leárazás... JA, NEM...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
Isthereanydeal-en szerepel, de maga az ár nem forradalmi, nem történelmi, nem rendkívüli. Szóval valószínűleg megbízható, bár Steam-en bármelyik akcióban olcsóbb, és még a kód beváltásával sem kell bajlódni.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ProEvoFan
nagyúr
Én úgy olvastam csak ha steames.Ezt a hírt is csak egy fórum hozzászólásból hámoztam ki, amit igazolni tudok, mert én anno steamen vettem meg a játékot és most megkaptam a felújított részt is. De lehet hogy megkapja mindenki aki anno megvette bárhonnan?Jó kérdés, nézd meg a könyvtáradban.
-
cskamacska
addikt
válasz ProEvoFan #19548 üzenetére
Sine Mora EX SteamDB-s pakkjai között ott leselkedik a Humblis Kalypso Bundle 1 meg úgy általában minden ahonnan a sima elérhető volt. Eszerint utólagos aktiválásnak is működnie kéne, mert nem az alapjáték tulajokat szemezgették ki az adatbázisból és azoknak adták meg az újat, hanem a régi pakkokba is befeszítették az exét, de csak saját felelősségre.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Hardcore café
- Call of Duty: Black Ops 6
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest