-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
Topikgazda
A topikban eladásnak továbbra sincs helye, használjátok a lokál topikokat, ahol ezekre van lehetőség, köszi
http://jateknaplo.blog.hu
-
ayo
Topikgazda
egy kis rövid ajánlót is összedobtam, hátha még több embernek jön meg a kedve a csomaghoz:
The Humble Capcom Rising Bundle
Remélem ősszel bekeményítenek és lesz még sok hasonló csomag, el kéne már
http://jateknaplo.blog.hu
-
NyMRooD
őstag
-
NyMRooD
őstag
Korábban úgy volt és mostanában sem volt mindig bónusz, de legkésőbb kedden kiderül
u.i. Eddig minden capcom-nál volt bónusz.
szerk: FunPro szerintem sem igényli ez a bónuszt.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Louro
őstag
Warhammer 40,000: Regicide merre a legolcsóbb?
Pont meglett....Killer Bundle a BundleStars-on.
Amúgy ott most valami star deal napok vannak...Lehet érdemes lesz követni.
[ Szerkesztve ]
Mess with the best / Die like the rest
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Killer Bundle elég jó most, 5 EUR, pl. a következő címekkel:
The Flame in the Flood
Human: Fall flat
Monochroma -
TheProb
veterán
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Niczo
senior tag
Jotun: Valhalla Edition ingyen!
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
szami777
addikt
Metal Gear Solid V: The Definitive Experience - 11,39€
Phantom Pain+Ground Zerores+DLC-kCsomaginfó: [link]
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Crytek
nagyúr
válasz szami777 #19074 üzenetére
Alakulgat....lassan oda kerül ahova való
Oracle 0,99€ (Walking sim)
Next PC Upgrade: 2022
-
TheProb
veterán
válasz Mr.Csizmás #19077 üzenetére
na meg, hogy minél szarabb legyen a steam-es értékelés lsd.: Umbrella corp.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
huskydog17
addikt
válasz Crytek #19075 üzenetére
Én ezt 0,5 euróért vettem meg summer sale alatt, de többet nem is ér. Még egy ilyen pocsék walking szimulátort még nem láttam eddig. Igazából ezért a borzalomért nem szabadna pénzt kérni, rengeteg modder fényévekkel jobb játékokat csinálnak teljesen ingyen.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
szami777
addikt
válasz Mr.Csizmás #19080 üzenetére
Pont ez a bajom nekem is, nem lenne időm kitolni, csak azért, hogy a fiókomon legyen, nem veszem meg.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
morfondőr
őstag
Pedig érdemes rá időt szakítani, mert nagyon jól kidolgozott játék! Vannak hibái, a történetmesélést feláldozták a sandbox oltárán, de engem 61 órát szórakoztatott és korántsem maxoltam ki, még biztos vissza térek rá egyszer!
[ Szerkesztve ]
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Hauptmann
addikt
Achi után ad a steam tp pontot, vagy mi?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz szami777 #19081 üzenetére
van 244 vackom (amiben csomó +1 sor/giveaway hulladék van), és ez csak a steam [link], ott van az origin, azon is csak a BF-ek voltak amiért fizettem, a 4-et se maxoltam még ki, ubisofton az ingyen kapott dolgok mellett meg ottvan az AC bundle, ahhoz se nyúltam, mióta megvettem
(#19082) morfondőr azért nem veszem meg, hogy érlelgessem mint a bort, pénzem volna rá, csak időm nem.
(#19083) Hauptmann passz.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Hauptmann
addikt
válasz Mr.Csizmás #19084 üzenetére
Csak azért kérdem, mert annyian rá vannak izgulva az achi-kra.
-
kwzatz
őstag
válasz TheProb #19086 üzenetére
Néha jó, mert olyan dolgokat veszel észre, tapasztalsz meg az achievementek útmutatásai alapján, ami hozzátesz a játékhoz. Például az Arkham Asylumnál voltam úgy, hogy a Predator challenge-ek miatt jöttem rá, mennyi mindent lehet csinálni, meg a Freeflow skilleket is ki kellett maxolni a 100%-hoz.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
i2k
őstag
http://www.wingamestore.com - Mafia III: Digital Deluxe Edition/ - 17,95 dollár (ami a mostani, hétvégi árfolyamon) 4788 Ft
"Digital Deluxe Edition:
Includes full game and Season Pass at a discounted price. Season Pass grants access to three major expansions over the course of a year, each introducing unique story lines, characters and gameplay features to the world of New Bordeaux. Plus, get access to exclusive expansion-themed vehicles, weapons and more."
Azaz:
- Mafia III
- Mafia III: Season Pass
- Mafia III: Faster Baby
- Mafia III: Stones Unturned
- Mafia III: Judge, Jury and Executioner Weapon Pack - amit úgy kell külön hozzáadni a Store-ból, mert Free
- Mafia III: Sign of the Times -- július 25-én jön, a Season Pass részeként.Ahogy nézem a
- Mafia III: Family Kick Back Pack-ot nem kaptam meg a Deluxe-al... úgy tűnik, hogy preorder bónusz.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
gyimger
őstag
Erre a következtetésre jutottam én is. Ennyit sem ér nekem. Akkor inkább a fent említett MGS, pedig az videók alapján nekem az túl "japán" volt, szörnyekkel meg mitt'om én, de ez akkor is csak visszafejlődés...
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest