-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Mirror's Edge™ Catalyst 5 € - de vannak más leárazások is.
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
MrTwister
őstag
Lássuk csak SZVSZ: Ara Fell: valami retró grafikás JRPG, ok lapozzunk 5-ből zéró, Butcher: ez is amolyan minimál grafikás Broforce klón, szerintem ez is 5-ből zéró, The Tiny Bang Story: erről eddig csak jókat hallottam, point&click kalandjáték, Steamen is very positive úgyhogy ez eddig 5-ből 1, Seraph: Imyke szerint jó, bízom a sok éves játéktapasztalatában, amolyan metroidvania ugrabugrának néz ki, igényes grafikával, tehát 5-ből 2, és akkor itt a Crookz: The Big Heist: hát ez Steamen túl kevés értékeléssel rendelkezik, igaz azok majdnem mind pozitívak, ránézésre amolyan Frozen Synapse, PAYDAY, Hotline Miami keveréke, mondjuk legyen 5-ből 3 "értelmes". Mindez fee-vel együtt majd 3 euróért, hát ööööö szerintem ennyiért ez így nagyjából korrekt, azért alszok még rá egyet.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Bluerainbow #19151 üzenetére
bestbuy lenne, de most vettem át a dio3 RoS-t, még hóelején volt 3k, elfelejtettek szólni, hogy mehetek érte
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
hitvanyalak
senior tag
Megéri? A tesztek eléggé lehúzták. Nekem az első tetszett, bár egy idő után nekem frusztrálóan nehéz volt.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz hitvanyalak #19154 üzenetére
catalyst a béta alapján tetszetős, szerintem 1500 ft-ot megér.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
nagyúr
Szerintem ez az új rész egy unalmas paca lett... és a szingli sem valami hűha, elég halovány a régihez képest... meg sok dolog épít inkább a közösségi megmérettetésekre. Persze egy rövid ideig leköti az embert, meg látványos... de kb ennyi.
Szvsz én anno full áron vettem, de bazinagy bukta lett... nem is csodálom ennyiért adják.
Viszont ennyi meg nem pénz érte szerintem, ha amugy érdekel.
Szóval ennyiért én ajánlom, de többet nem is ér igazán.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
ayo
Topikgazda
válasz FollowTheORI #19156 üzenetére
én az első részt is a közepénél beuntam, de mégis sokan szeretik, szóval akinek az bejött és hiányérzete van, annak ez most ennyiért tuti vétel.
http://jateknaplo.blog.hu
-
morfondőr
őstag
Akinek tetszik a stílus, vagy az első rész, az ki ne hagyja ennyiért! Engem kellemesen szórakoztatott és nem bántam meg, pedig még 15€-ért vettem.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
ayo
Topikgazda
az igen: The Humble Telltale Bundle
Az 1 dolláros pakk kicsit keményre sikeredett
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
Állítólag szeptemberig felmegy Accessre a BF1 és Titanfall 2, szóval ha ott a full single lesz, sokan benéznek érte, és ott van már ez amúgy is akkor a 4 eurós havidíjért.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
TBT
addikt
válasz FunPro #19162 üzenetére
Én ezzel a kettővel vagyok így:
Tales from the Borderlands
Game of Thrones: A Telltale Games SeriesSummer Sale alatt 5-5 euróért megvettem, most meg a 2-t (sok más játékkal még) hozzám dobják 5 euroért. A teljes pakkot behúztam a Batman és Sam & Max játékok miatt.
Remélem bónuszban a Back to the Future is helyet kap, nagyon, de nagyon tudnék örülni neki.
A bónuszokban a másik nagyágyú valószínűleg a The Wolf Among Us lesz."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
bepken
veterán
kizártnak tartom... inkább egy TWD: 400 Days DLC lesz az, szerintem de ne legyen igazam.
én most csak a BTA-t húztam be, mert Batmant nem bírta a lapos, mikor még a demót teszteltem, a Minecraft univerzumtól pedig a hideg ráz
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
TBT
addikt
válasz FunPro #19165 üzenetére
Azt nagyon megköszönném, Summer Sale alatt pont megfeledkeztem róla. A Batman-t nézegettem még akkor... milyen jó hogy nem vettem meg akkor Steam-en.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
ProEvoFan
nagyúr
Középső pakkba valaki társul velem?
Nekem csak a The Walking Dead - Season 1; The Walking Dead - Season 2; The Walking Dead: Michonne kell. Ha a bónusz valami The Walking Dead lesz akkor az is kellene, ha nem akkor nem kell.
Ha valakinek jó így az PMbe jelezze pls. -
fcbarca
őstag
sziasztok.az insurgency 1.74 dollárt megér?jó a multija,sokan játsszák?sniper trilogy ghost warrior 2.39-ért?
-
bbdzyx
senior tag
válasz fcbarca #19168 üzenetére
Az Insu 1.74 dollárért nagyon jó szórakozás, annyian bőven játszanak vele, hogy mindig legyen pár tele szerver. Szimplán nem kell CSGO féle játékostáborra számítani. De a játékmenet, hangulat kárpótol. (intense soundmod-ot és az arab hangokat érdemes leszedni mellé workshopból, sokat dobnak az élményen)
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
-
Dilikutya
félisten
válasz BomiBoogie #19174 üzenetére
Az eredeti Minecraft-ban nincsenek, szóval szerintem teljesen mindegy, hogy játszottál-e vele, ha a koncepciót ismered.
A Csatahajónál (a pár éves sci-fi) is mindegy volt, torpedóztál-e a 90-es években telefonon a Héder Barnával.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
TBT
addikt
válasz BomiBoogie #19174 üzenetére
Nem gond. Csak a világ ugyanaz, de a játékmenet, a karakterek, a történet teljesen más. Ugyanolyan epizodikus, klikkelős, QTE-s kaland, mint a Telltale többi interaktív kisfilmje... akarom mondani, játéka.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
$p@rr0w
őstag
válasz BomiBoogie #19177 üzenetére
Én szeretem a Telltale játékokat de a Minecraft nem szórakoztató, gyermekded gagyi az egész a második episodenál otthagytam.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
ayo
Topikgazda
-
morfondőr
őstag
Aragami zárcsökkenés a gamersgate-en! Kereső szerint 6,6€, de az oldalon 2390Ft van, ami bő egy euróval több! Hogy lehetne beállítani, hogy euróban számlázzon?
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
aktív tag
Én is behúztam, köszi ayo
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
i2k
őstag
"The Shadow Warrior Special Edition includes
- Shadow Warrior,
- the Serious Sam 3 sledgehammer and
- Hotline Miami katana in-game weapons,
- the Shadow Warrior digital art book, and
- the official Shadow Warrior soundtrack."A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
bepken
veterán
válasz #54715584 #19184 üzenetére
mert nem akarják, hogy névtelen ninják százasával szedjék ki a kulcsokat. így még az "akció" végén is tényleg tudnak kulcsot adni
egyszer 10 darabig jutottam, ott meguntam...bár nem sok idő egy kamu steam fiókot regisztrálni (még hitelesíteni sem kell), mégis van azért visszatartó ereje.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
i2k
őstag
válasz gyimger #19187 üzenetére
Nekem így lett meg:
STEAM Winter Sale 2014 - 90% (18,99 euróról 1,89 euró)
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
vorosmarti
senior tag
válasz morfondőr #19180 üzenetére
https://uk.gamersgate.com/DD-ARAGAMI/aragami
UK oldalról nagyjából annyi... 6,5 eur.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Bundle Stars oldalán 80%-os THQ Nordics akciók vannak: [link]
-
-
reelc
veterán
válasz BomiBoogie #19198 üzenetére
12 óránként új flash deal van, szóval érdemes visszanézegetni.
Tegnap pl. véletlenül belefutottam a Life is Strange-be. kuponnal 3 Fontért már vettem is megfele, régi terv volt.
Nem csodálom, hogy most "out of stock".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik