- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickwearby
tag
Üdv mindenkinek,
léteznek valahol kidolgozott bevmat (diszkrét matek)
bizonyítások?
Kicsit frusztrál, hogy a tankönyvben nem mindegyik van kifejtve...Az a kellemetlen, hogy hiába voltam benn a legtöbb előadáson, ha le sem tudtam jegyetelni,valahogy sosem tudom, mit kéne pontosan leírni abból, amit az előadó elmond.
Szóval ha valakinek van és megosztaná, nagyon hálás lennék érte.
------
Még egy kis technikai kérdésem lenne:
A vizsgán a második részből (bizonyítások) a 3 kérdésből két pontot kell legalább
összeszedni;
de ha egy bizonyítást se tudok egészben leírni,
csak a definíció részét,
arra jól sejtem, hogy nulla pontot adnak?Vagy van rá esély hogy ha nincs bizonyítás csak odaírom a definíciót és arra adnak a 2-ből egy pontot?
_______"Aki Tibi, odamegy szombaton!!! Én megyek, de nem fogtok felismerni, mert álcázni fogom magam." by Grafitember
-
bbazsy
őstag
válasz nickwearby #3051 üzenetére
elsőre: megnézem majd otthon.
de járai könyvét használd, baromi rágós a bevmat, de ha túlesel a holtponton, akkor megérted. csak rengeteg idő kell hozzá (szóltam előre).második: nincs.
ha bizonyításra kell pont, és 2 pontot adnak, akkor 1 pont a hibátlan tételkimondás és a bizonyítás elkezdése. compalg tanszéken nem szaroznak, simán megvágnak...
-
raczger
őstag
-
nickwearby
tag
válasz raczger #3054 üzenetére
ismerem ezt az oldalt, de itt csak a tételek
kidolgozását találtam meg,
azt is hiányosan,
a kurzusfórumban benn van a teljes, az a legjobb, de abban sincs benne a 83 bizonyítás,
csak a 244 tételkérdés._______"Aki Tibi, odamegy szombaton!!! Én megyek, de nem fogtok felismerni, mert álcázni fogom magam." by Grafitember
-
skoda12
tag
válasz nickwearby #3055 üzenetére
Van nálam egy doksi, amit valaki megmoddolt. Ez a kurzusfórumban levő definícók és tételkimondásokat tartalmazó doksi egy régebbi verziója, amibe valaki elkezdte beleírni a tételbizonyításokat. Ebben az első 19 tétel korrektül ki van dolgozva. Valamilyen néven felkerült sharq-ra.
-
nickwearby
tag
elsőre: megnézem majd otthon.
de járai könyvét használd, baromi rágós a bevmat, de ha túlesel a holtponton, akkor megérted. csak rengeteg idő kell hozzá (szóltam előre).Kösz előre is.
Nem holnapra kell, de gondoltam, ne az utolsó pillanatban fossakmásodik: nincs.
ha bizonyításra kell pont, és 2 pontot adnak, akkor 1 pont a hibátlan tételkimondás és a bizonyítás elkezdése. compalg tanszéken nem szaroznak, simán megvágnak.Aha, ez volt a sejtésem,
kösz az infót._______"Aki Tibi, odamegy szombaton!!! Én megyek, de nem fogtok felismerni, mert álcázni fogom magam." by Grafitember
-
raczger
őstag
válasz nickwearby #3055 üzenetére
két kidolgozás is van, a másodikban ahogyan átfutottam benne vannak a bizonyítások!
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
nickwearby
tag
válasz skoda12 #3056 üzenetére
Tényleg, meg is találtam, a 1226350406bevmatvizsgakerdesek.doc nevű doku végén van,
és most direkt átnéztem futólag,
a 20.-tól szinte mind le van írva a könyvben,
(igaz, egy párat úgy kell kibogarászni...)
1-2 kivétellel, ami vagy nekem nem egyértelmű, vagy tényleg nincs a könyvben..
.Pl. az oszthatóság alaptulajdonságainál (az N-re meg az R-re vonatkozónál is ) a felsorolás végén van az üres négyzet, ami elvileg a bizonyítás végét jelzi,
na ez volt ami többek között eléggé feltűnt nekem,
és meg is zavart, mert most akkor vagy annyi a bizonyítás ami a TK-ban benne van,
vagy csak előadáson hangzott el.Mindenesetre kösz, hogy felhívtad rá a figyelmem, ennyivel is könnyebb lesz.
_______"Aki Tibi, odamegy szombaton!!! Én megyek, de nem fogtok felismerni, mert álcázni fogom magam." by Grafitember
-
nickwearby
tag
válasz raczger #3058 üzenetére
Ja, de én ezt nyomtattam ki: zvara , nem a shark-ról.
Ez a tételek szempontjából teljes, bár néhány apró elírás van benne,
majd elküldöm az észrevételeimet._______"Aki Tibi, odamegy szombaton!!! Én megyek, de nem fogtok felismerni, mert álcázni fogom magam." by Grafitember
-
bbazsy
őstag
válasz nickwearby #3057 üzenetére
töltöm fel a miénket.
kovács jegyzete volt, mi ebből tanultunk anno.
fingom sincs hogy mi van benne mi nincs, nézegessétek meg, hátha.. (valsz 90% egyezőség lesz).ill tudom ajánlani mind a typotex, mind a szegedi egyetem könyveit (csak nem jut eszembe a kiadó, de ilyen foskék színűek) azok jóóók.
[ Szerkesztve ]
..
-
peterszky
őstag
Itt egy kicsit jobb formátumban, minimális számú def hiányzik, de simán át lehet menni belőle.
Visszasírom mindig Kovács vizsgáit, pedig Járainál még egyszer sem voltam Ha sikerül a logika, akkor A-s bm2ea-t fogok csinálni valószínűleg.
[ Szerkesztve ]
What else you gonna do on a Saturday?
-
nickwearby
tag
Kösz szépen
-
Mawyx
őstag
Felgyújtom a gecibe ezt a qrva bevmatot már
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
toma: én megcsináltam jópár anal4 tételt, de még most sincs kulcsom.
árulás.
köv num tételed utáni kulcsot kérem priviben
..
-
sghc_toma
senior tag
nincs mit..
btw, felnéztem most MSDNAA-ra, hogy ott is elérhető-e a béta, de nem.. viszont van Enterprise SP1-es Vista is, nem csak Business.. tök jó
#3076: hmm, tegnap is sokan mondták, hogy szarakodik a letöltés.. nekem fél óra alatt lent volt a 64 bites.. a 32 biteset torrentről szedtem, és ugyanaz a CRC-je, mint az MS-esnek, szóval lehet szedni torrentről is nyugodtan...
[ Szerkesztve ]
in asm we trust
-
bbazsy
őstag
válasz sghc_toma #3077 üzenetére
közben rájöttem, hülye vagyok.
ie letöltőjét használtam és becsuktam ie-t, akkor meg nem firefox-like a letöltés marad, hanem azt is kinyomja...
most jön rendesen.
msdnaa -ra betat vistabol se tettek, de release után pár nappal fent volt.
enterprise meg asszem sokat nem nyújt, ha sima userként dolgozol.
mod: huhuu és a hangkártyámnak is kijött végre a 64bites drivere, akkor váltás
[ Szerkesztve ]
..
-
Mawyx
őstag
Hogy kell ezt szóban mondani?
....ekkor létezik I ideál R-ben (a leképezés magja) melyre R1 = ~ R/I
= tetején van a ~, mi ez? Hasonló vagy mi?
(Homomorfizmus tételnél van ez)Van még pár ilyen, amit oké, hogy leírok, de nem tudom kiolvasni.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
sghc_toma
senior tag
milyen ie-t használsz te? nekem a töltéseket nem nyírja ki, ha becsukom
ja, tudom, h Vista-ból nem volt, csak kíváncsi voltam...
Enterprise tud BitLocker-t, és ki szeretném próbálni...
mod: én még egy darabig nem váltok 64-re.. kedvenc ring3 asm-level debuggerem (OllyDbg) 32 bites...
[ Szerkesztve ]
in asm we trust
-
bbazsy
őstag
válasz sghc_toma #3080 üzenetére
ooo.
na az más, az engem is érdekel régóta.
most 3rd party: truecrypt + usb winyora időnként kimentem a munkáim meg ezt-azt. az az atombiztos.
fosok, h esetleg egyszer eldobom laptopot és vihetem 60ezerért Kürt -höz adatmentésre...ie8 beta utolsó (2?). letöltéskor becsukom, akkor hibaüzivel leáll
mindenkinek megvannak a 32bites kedvencei, igen.
[ Szerkesztve ]
..
-
Mawyx
őstag
60ért trombitáék csak bevizsgálnak és megmondják, hogy elkezdik-e a mentést...nekünk 360volt+a bevizsgálás...
-
Mawyx
őstag
És ezt?
Főideálok egyenlősége
R tetsz. integr. tart és a,b eleme R*. <a>=<b> <=> a~belőtte:
Főideál: <a> az a elem R-beli többszörösei (a generátuma).Tehát kimondva:
R tetsz. integr. tart és a,b eleme R*. Az a elem R-beli többszörösei egyenlők a b elem R-beli többszöröseivel akkor és csak akkor, ha a hasonló b-vel???Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
bbazsy
őstag
toma: win7et megnézted már ?
..
-
sghc_toma
senior tag
-
bbazsy
őstag
grergővel betámadtuk honfoglalon különszobát, '1 maradhat' módban, csak matek kérdésekkel
26 kör, ~80% jó válasz mind2nknek
ebből rendszer lesz
..
-
Mawyx
őstag
no more algebra
sikerült a bevmatEgy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
válasz peterszky #3097 üzenetére
Köszi nektek!
KakajózokFáj a torkom , a sör pedig csak hidegen jó, de különben is, Peti azt mondta ne igyak annyit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest