- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
1. vagy 2. soztályú IC között nagy a különbség? Utazni készülök és nem tudom milyen jegyet vegyek, az 1. osztályú jóval drágább, de ha ugyanolyan tré az a vonat/vagon is, akkor nincs értelme megvenni a drágábbat. Pár éves emlékem van, 1.oszályú jeggyel a szerelvényen ülve 2.osztályú felirat volt és elég koszos is volt...
Pécs térképe kölcsönbe vkinek?
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
Akkor megveszem 2.osztályra. Pécsen laksz?
Terepgyakorlat lesz, de pont sulihéten, így haza kell jönnöm szerdán, mert csüt zh-zok Fülöpnél és ki kell hagynom egy kedvenc órát.
Tök faxa, hogy az utazás az egyéni. Írt a tanár, hogy feltétlenül keressük meg jegyvétel ügyben, hogy egymás körül utazhassunk, de amikor mentem hozzá csak nézett bambán, hogy ő nem tudja hogy lesz Hát akkor ennyi. Egyénileg leutazunk, ott tali a koleszban (de hogy hogy vergődünk el oda az jó kérdés), aztán gyárlátogatások...
Pont csüt mennek a Samsonite-hozNem tudom elrakjam-e a pda-s navigációmat, vagy egyszerűbb venni egy térképet
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
És arról tudtok vmit, hogy ha megveszem előre a visszafele jegyet is pl este 8-kor induló járatra, de ha korábban is odaérek, akkor jönnék pl a 6-ossal. Ezt lehet vagy akkor a megvett jegyet kidobhatom és vehetek másikat a másik vonatra? Nem tudom az időpontokat és jó lenne nem éjszaka hazaérni, de nem tudom előre mikor tudok hazaindulni.
Szerk: PTE Jakabhegyi Kollégiuma, Pécs, Jakabhegyi út 8.
[ Szerkesztve ]
-
bbazsy
őstag
8kor nem jön vonat
18.55 az uccsó.IC úgy van, h indulás előtt 2 óráig beválthatod. ergo mivel 2 óránként megy, veszel az utolsóra és ha előbb érsz oda akkor becseréled.
leszállsz Pécsen és 30as buszt megkeresed, annak a végéig mész, ott még picit egyenesen és ott a koli.
mod: ill lehet onnan nem is kell már sokat menni. van ott pár koli, de mindig erősen ittasan értem oda, nem tudom pontosan
de tuti 30as végéig kell menned.[ Szerkesztve ]
..
-
Mawyx
őstag
Csak egy példa volt az időpont. Akkor megcélzom a 7órásat és ha hamarabb végzünk, akkor becserélem a 4órásra, annak van még épeszű menetideje (3óra).
Jönne egy 5kor, de fél 10re ér fel ugyanúgy, sokáig megy, elkószál valamerre.Pécsen egy helyen tudok leszállni? Nincs pl Alsó-Pécs stb?
És ne rugjak be a 30as végéig, mert akkor gond lesz Nem tűnik bonyolultnak, ehhez nem kell térkép. Egy üveg Baileis után meg úgyse mennék azzal se semmire
-
Mawyx
őstag
Más: bevmat nemtom hányhoz vannak zh példáitok? Esetleg konkrétan Fülöpös zh-k?
Gauss-gyűrű, Euklideszi gyűrű, nullosztó, ideál, részgyűrű, karakterisztika
45 percre akar adni 5 feladatot úgy, hogy mindent le kell ugye írni. Pl egy gyűrű megállapításárt is jár pont, de csak ennyi egy 2eshez nem elég (végülis hogy lenne már elég), de ha gondolkozni se kell, akkor se lehet lekracolni ennyi idő alatt mindent a papírra... Utána ea van, kértük a cserét zh-hoz is, meg eleve rendes órán is, hogy több legyen a gyak, de nem lehet, mert ha a to jön ellenőrizni...
Nehéz az életEgy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
Köszönöm a részletes eligazítást
Éééés még mindig tudok kérdezni
3 napra kb 30literes hátizsák kell? Vagy 40?
Erre gondoltam Quechua Forclaz 30 air hátizsák
De Sherpa, Deuter, North Face, Alpine, Salewa meg ilyen full brutál hátszivacsozású hátizsák érdekel, amire kívül rárögzíthetem a hálózsákot és van ráhúzható esőzsákja. Hatalmas túrazsákom van, de ha megpakolom nem birom felemelni, pici sulis is van, már csak a kettő között kellene ilyen párnapos tatyó, ami nem hullik szét, ha ráköhög egy szúnyog.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
bbazsy
őstag
sikeresen elpusztítottam a munkára használt ubuntut, elő a backuppal.
illetve lesz ma egy hosszú éjszakám, éjfélkor(után 1 órával) jön az új ubuntu, mwhaha
..
-
Mawyx
őstag
Nem vagy elveszett gyerek
Milyen gány idő van
Láttam vkin 25literes hátizsákot, rohadt pici, az a rendes iskolatáska méret, 2 füzet + fél liter üdcsi fér bele és annyi. Nekem fontos a hálózsák (nagy helyet igényel), 2 nadrág, 2pulcsi, zoknik, törölköző (bazinagy hely kell neki) stb. 3napig egy ruhában is kibírná az ember, de ha elázás van, az sose szárad meg. Nyáron 40fokban azért más. 40-45 literes kell kb. Szombaton el tudok menni a Decathlonba meg az Intersportba. Muszájból nem lesz a legjobb döntés megvenni vmit, remélem találok megfelelőt, mert egy 20ast kiadni azért nagyon nagy összeg.
-
peterszky
őstag
Meglett anal zh, igaz nem egy sikertörténet, de legalább megvan Számháló sanszos, hogy ceka lesz
What else you gonna do on a Saturday?
-
Mawyx
őstag
Még mindig nem vettem meg a jegyet, ma viszont muszáj. Ha a Keletiből indul a vonat, akkor oda kell mennem jegyért vagy pl a Nyugatinál is megvehetem azt a jegyet? A BME-n is láttam máskor plakátot, hogy van jegyárusítás, az lenne az igazi, ha nem kellene a Keletibe elmennem, nem sok kedvem van egy ezrest kiadni azért, hogy elmenjek megvenni a jegyet
-
Mawyx
őstag
A netbankom nem működik Küld belépő sms-t, de ha beírom a benne lévő kódot, akkor nem jó neki, aztán mindig pihi van, mert túl sokat próbálkoztam... Soha nem sikerült még beüzemelni, pedig azért regisztráltam már ide-oda, nem kellene nagy dolognak lennie.
+ciki, hogy amíg várakoztunk a bankban, mert bénázott a néni és a másik ügyintéző is jött neki segíteni, mert sms-t akartam kérni, ha mozgás van a számlámon...és ahogy ott beszélgettünk megkérdezte hol, mit tanulok...Most ha bemegyek a bankba, hogy infó szakosként nem tudok egy rohadt kis weboldalra belépni és ha pont hozzá kerülök, akkor totál égés...Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
Mindjárt elhányom magam Tegnap a pocim fájt, ittam bubis ásványvizet és helyrejött, el is aludtam korán. Ma meg a fejem fáj de úgy, hogy hányingerem van
-
bbazsy
őstag
megint csak azzal foglalkozol, h mit gondol más
ne azzal foglalkozz. en is kismillioszor jarok bankba ilyenek miatt, de mar inkabb lemondom az osszeset.. k&h pl mobilinfoba nem kuldd egyenleget, ez a vilag legnevetsegesebb dolga. mi a szarert kernem? nem arra vagyok kivancsi, hogy most epp vasaroltam ennyiert, hanem h mennyi maradt
nade elkanyarodtam. szal foglalkozz a saját érdekeiddel néha.
..
-
bbazsy
őstag
na itt is valaki úgy gondolta, h 3 szint akarja hallgatni azt, amit Ő.
és hát nem..
reméljük nem szokik hozzá mert akkor háborhúúúúúúúúúúú
..
-
Mawyx
őstag
Akkor majd bemegyek a bankba, csak meg kell ezt oldani!
Legalább most nappal van, nem éjszaka diszkózott az illető.
-
Mawyx
őstag
Nálunk máskor emberi kaki volt az iroda előtt. Vki kifejezte szimpátiáját
Elmentem vásárolni, felkeltem korán, magamtól ébredtem... Odaérek, teszkó nyitva ugyan, de más semmi, se kaja se semmi Mekiben ilyenkor még csak reggeli étket adnak.
Amúgy meg hátizsákot nem vettem, hanem inkább ruhákatEgy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
Valahogy úgy
Úgy ennék egy kis kfc-s kaját, csak rohadt drága. És az idegesít, hogy a Kentucky menü 2db csirkecombot takar, 1 krumpli+káposztasaláta, de ha elvitelre kérem, mindig csierkhátat/mellet raknak bele, ami meg sztem egy undorító, vagy legalábbis nem finom húsféle. Ha már ennyit kiadok érte, combot adjanak, ne azt a szálkás(szálas) rágós mellet Honlapon nézem, ott meg nem is combnak nevezik, hanem csirkerész, tehát akkor mégis jól adják? Eladót kérdeztem, hogy melyik menü mi, ott azt mondták combival jár, legközelebb amikor rosszat adtak, akkor azt azzal kezdtem, hogy 2 db csirkecombos menüt kérek, erre nézem a dobozt:1 comb, 1 mell, anyád Akkor mondja, hogy nem combbal jár és kérem máshogy
-
Mawyx
őstag
Csak elmegyek kfc-be. Kérek 2 combot és előttem rakja a dobozba, nem hátrafordulva meg raktárból hozva meg mittomén
-
Mawyx
őstag
Van aki szereti a mellet?
Számolgattam és úgy döntöttem jobban járok, ha veszek. Mekiben vettem 220ért sajtburgert holnapra az útra. Múltkor nagy sütögetést csinátam (nem volt olyan nagy na), grill szelet, grill krumpli, sült krumpli, grill zöldségek. 2evésre volt elég, ráment több óra, merő kajaszag lett minden és még mosogatni is kellett a kismilló kotlát, amit közben bepiszkoltam...
Csak tegnap kimentem a törökhöz és nagyon felment a gyros (ál-gyros) ára, icipici és 650ft, vettem egyet, nagyon kevés volt, kimentem még egyért, 1300ft. Hát mondom akkor ma kfc.
Holnapra meg azért meki, mert veszek kenyeret 200ft kb, felvágott 300-400ft, sajt 600ft egy tenyérnyi darab --> 40perccel indulás előtt fel kell kelni, megkenni kenyeret, megsütögetni kb 4szendvicset... Inkább vettem 4db hamburgert, az elég egész napra.Csak hiperszuperduplaakciós teszkós, metrós cuccokból lehetne olcsóbban kihozni, de egyelőre élvezem az ízeket
-
bbazsy
őstag
az első sorra csak egy kis válasz: az összes pasi de inkább a melleket (ez már lehet 2 és afelett bármennyi)
ok, akkor védekezek én is:
ha megveszem, felkelek, megkenem, akkor tudom h mi van benne. mekisben fogalmam sincs, csak annyit tudok, h baromira nem jó az nekem (pl emésztésem meki felborítja teljesen). eszek én is néha, néha szeretem, de ezen meg ilyen gyorskajákon élni??főzni meg tessék megtanulni meg megszeretni, feleség leszel egyszer. és lehet úgy is főzni, h jó és könnyű legyen (ott is van zacsis fűszerkeverék, rárakod a húsra, megsütögeted, csinálsz hozzá egy zöldségköretet és máris jó). és annak nem 20% -a zsír meg só.
[ Szerkesztve ]
..
-
Mawyx
őstag
Múltkor Husom 2m magasból földre küldte a dvd tartómat a dvd-immel, pár lemez eltört
[link1]
[link2]
Azóta kikötöztem a cd-dvd tartókat, tépőzárat tűzőgépeztem a szekrényre és azzal rögzítettem, remélem elég lesz.Ettem, ittam, vásároltam, pakoltam, hajat mostam, barkácsoltam, most az ajndék Heinekenemet fogyasztom, de nincs mese, most már tanulni is kell
-
Mawyx
őstag
Nem élek gyorskajákon, menzára járunk párommal.
Tudok főzni, jól főzök, későn kerültem egyetemre, amikor odahaz voltam beteg anyummal, akkor én főztem. Fater jött haza 12:00-ra melóból, minden napra főtt étel volt, mindig más és időre készítve.
Hétvégén a heti maradékokat szoktam megenni, de most étkes voltam, nem maradt, ilyenkor kiugrok arabhoz vagy mekibe vagy pizzáért.Mútlkor is sütkéreztem, mert húsevő vagyok és rákattantam pár éve a grilles ételekre,de amennyibe kerül, annyiból hozok egy pizzát és elég több napra (méretfüggő, meg hogy párom épp éhes vagy nem).
Amúgy meg 1db sajtos pulykamelles szendvics elég néha egész napra, nem reggelire ettem, ahnem ebédre, uzsira egy kis szelet csokit és más nem kellett. Ennyi pici mennyiségért nem piszkolok be egy serpenyőt és nem árasztom el kajaszaggal a lakást, hogy kisüssek magamnak egy sajtos pulykamellet.
De van, hogy éhesebb vagyok. Amikor vgzek este, akor szoktunk menzára menni, ha még épp nyitva van.Amikor egyetemre kerültem, ugye este végeztem mindig, akor értem rá enni, akkor álltam neki főzni. 10kg fel is jött egyből az otthoni sokéves átlaghoz képest. Azóta se birtam leadni, de már egyrészt nem főzök, este pláne nem és keveset eszek, mivel nem bicajozok, mint otthon.
Amikor még párom nem volt párom, mindig kedveskedni akartam neki, olyan főzést csaptam, amikor jött, hogy csuda. Most látom, hogy nem érték neki a kaja, szükséges rossz, menni kell, venni kell, úton befalja, nem érdekes. A ffi szívéhez a gyomrán vezet az út nála nem jött be (inkább a sexen át vezet ) és mondja is, hogy ne töltsem ilyenekkel az időt, nem érek rá főzőcskézni.
Egyelőre élvezem és imádnám, ha olyan munkám lenne, ahol annyit pénzt keresnék, hogy megengedhetném magamnak a menzákat és ne kelljen minden hajnalban teszkós lisztből meg teszkós cuccokból vmi étket készítenem, aztán kajaszagú hajjal bemennem melóba.. Nem sokáig lesz ilyen, de egyelőre tetszik, aztán majd jönnek a gyerekek meg a minden nap főzés, sütés, pelenkamosás.
-
Mawyx
őstag
Mikor test vmi, mi kell a gyűrűhöz, hogy test legyen? Irományom van, de jó lenne egy értelmes mondat, kicsit gyorsabb lenne.
gyűrű+szorzásra is legyen egységelem =>test?Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
peterszky
őstag
Holnap erős csoda kéne számháló zh-hoz Főleg most, hogy sikerült socket prog. zh, azt el se mondom, hogy mire kaptam jegyet
What else you gonna do on a Saturday?
-
bbazsy
őstag
válasz peterszky #2443 üzenetére
Peti:
kellene egy szívesség.
elmennél neked digitall.hu boltjába (herzen utca 2-4), ott van Tőletek egy köpésre?be kéne menni egy megrendelt memóriakártyáért, csak én meló miatt nem fogok odaérni és már szóltak, h kidobják ha nem megyek érte. kifizetném holnap reggel, beleférne vmikor?
..
-
Mawyx
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest