- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
Sziasztok!
Asus eee pc 700-as masinámban haldoklik az ssd. Tudtok valakit ajánlani aki segíthet tisztázni a problémát esetleg olcsón beszerez egy 4gb-os beleillő darabat?
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Sajnos megint kezd elromlani az 1005HA laptopom billentyűzete Megint olyan mintha beragadna a 0-s gomb. Van valami ötlet hogy lehet javítani?
-
mark77
tag
Üdv.
Nos némi utaztatással kicserélték a rossz wifi kártyát. Eddíg még jóAz előretelepített win7 starter mellé Linuxot szeretnék telepíteni. Próbált valaki hasonló manővert. A LILO, vagy Grub, vet fel kérdéseket. Ha újra akarom a windowst telepíteni egy rejtett partícióról indul a folyamat. F9 gomb aszt hiszem. Amivel a rendszerindító nem hinném,hogy nagyon tudna mit kezdeni. Sajnos álom, mert a gép garanciális.
Nem igazán értem miért kellett a netbookokra is wint erőltetni..A 700 ason xandros vagy mi volt?
.Az Asus meg nem áraszt el linuxos illesztőprogramokkal.Cannibal Corpse
-
őstag
Kérdésed második fele inkább linuxos topikba való, de azért egy ötlet felmerült bennem.
Elvileg lehet dvd-re írni a gyári win7-et, startert nem tudom hogy lehet-e, nekem a hp-t lehetett. Ha ez nem megy, akkor sincs gond, különböző forrásokból szépen be lehet szerezni a telepítőjét, és a gép alján lévő kóddal vissza lehet telepíteni, ha valami balul sülne el. Egyébként gyanítom, hogy az általad leírtak következnének be, hogy nem igazán tudna mit kezdeni vele a grub. Ha mindenképp szeretnél linuxozni, akkor talán célszerű pendriveos verziót használni, ha csak ritkán kell. Ha szinte soha nem kell a win7, akkor nincs kérdés, tedd fel a linuxot, és használd azt. Egyébként az újabb netbookok már képesek normálisan futtatni a win7 startert, ezért is esett rá a választás ( meg némi lobbi is volt mögötte természetesen ) a 700-ason inkább csak a linux valami egyszerűbb változata volt normális sebességgel futtatható, meg pár buherált xp-verzió. -
veterán
Üdv!
A kezeim közé került egy EEE 900-as gép.
Levettem a hátulját, 1GB ram van benne, illetve egy pici SSD (mini PCI-E).
Némi Googlezás után rájöttem, h erről van szó, Linuxos.Az volna a kérdésem, h az normális, h bekapcsolom a gépet, megjelenik az Asus e termékének logója, és kábé 5 percig nem csinál semmit?
Majd feláll az Ubuntu, és szépen komótosan el lehet kezdeni netezgetni. Filmet is játszik, de Youtube már 480-on is akadozgat.Szóval ez normális?
Ez így indul el?
Mi a fenét csinál 5-6 percig?Ha pl. BIOS-ba akarok belemenni, akkor F2-t lenyomom, ahogy kell. Ez után is kábé 5 perc, és utána aztán megjelenik a BIOS, tudok is benne lépegetni, szóval ezzel nincs gond, csak nem értem miért kell ilyen sokat várni arra, h egyáltalán elinduljon a gép.
BIOS egyébként 900MHz-et írt procisebességnek.Először azt hittem nem jó.
Letettem félre, oszt egyszer csak ránéztem, és ott volt az oprendszer.
Újraindítottam, és akkor vettem észre, h megy ez, csak várni kell végtelen időt.Ha újraraknám, akkor azonnal indulna?
Ez az Ubuntu ez most úgy vettem észre "korának megfelelő állapotban" van. Szóval nem piszkálnám, jónak tűnik.
Meg erre XP való még, nem Win 7 ugye?
Azokkal is ilyen sokáig kellene várni, h elinduljon?
Mert akkor jó lesz így is asszem.
Kicsit keresgettem róla infót, ha jól értem, azért lassú, mert a benne levő SSD nem tekinthető a sebesség bajnokának? Ha kicserélem egy gyorsabbra, talán hamarabb bootol?
Bár most nézem itt lejjebb, ezek olyan gyenge hardverrel rendelkeznek, h csak Linuxxal használható?Egyébként 10ezerért adják, egyik kollegám kérdezte, megér-e annyit.
Szerintem igen, csak ez a hosszú boot idő ne lenne.Akksi kábé egy órát bír.
Meg billentyűzetet kell cserélni, pár betű nem működik.
Alapból fel is ugrott a billentyűzet-panel amikor felállt a rendszer.[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
őstag
válasz Thunderzolee #4760 üzenetére
Hát olyan sokáig talán nem kéne bootolni, lehet hogy problémás az SSD-je már, vagy egyéb más problémája van. Biosba egyértelműen szinte azonnal kéne hogy belépjen, nem kéne várni neki perceket. Én kiszedném az ssd-t, és megpróbálnék egy usb-s linuxot, hogy mennyire megy gyorsan, mondjuk egy lubuntut, az inkább megfelel egy ilyen kis procis gépnek. Ha pendrive-ról gyorsan indul, akkor erős a gyanú, hogy az ssd-je halott. Esetleg még egy próbát megérne ez a lubuntu az ssd-n, hátha. Windowsból max xp-t érdemes rárakni, annak lehet talán elfogadható sebessége, bár ha csak internetezni, meg egyéb internetes tevékenységre lesz, akkor talán a lubuntu lesz a nyerő. Persze ez már egyéni preferencia kérdése.
-
veterán
Ahha, értem.
Linuxot egyébként most láttam élőben kábé először kicsit más volt, mint a Windows, de sztem okés.
USB-s Linux? Na jó, majd utánanézek. (Win 7-et pendriveról rakosgatom már egy ideje, úgyhogy biztosan menni fog.)Még egyszer köszi, jó, h ilyenkor is volt még itt valaki.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
őstag
válasz Thunderzolee #4762 üzenetére
Itt mindig van valaki
Ami neked kell, az a linuxlive usb creator nevű program, és a www.ubuntu.hu -ról a lubuntu linux iso-ja. Előbbi programmal az utóbbit egy legalább 1 gb-s pendrive-ra felírod, és bootolható. Onnan már csak a biosban kell beállítani, hogy arról induljon a gép, vagy ha kikapod az ssd-t a gépből, akkor lehet, hogy alapértelmezetten ezt fogja tenni. A b-verzió, hogy nyomsz egy ESC-t a POST képernyőnél, és akkor elvileg be kell hogy jöjjön a boot menü, mármint hogy melyik meghajtóról induljon a gép.
-
ZetorGumi
addikt
válasz Thunderzolee #4760 üzenetére
Üdv itt!
Az nem normális, hogy ennyit vár, valamivel összeakad a BIOS.
Valami nagyobb probléma található ott, mivel azért netezni normálisan lehet ilyen gpen, főleg Ubuntu-val.A CPU Annyi is.
Egy reistall-t azért megpróbálnék egy Ubuntu-val.
Igen, ezekre XP való.
De azoknál passz az indulási idő.
Az SSD tényleg nem egy gyors cumó benne, de azért nem ennyire lassú.Hát javasolt rá a Linux, azzal talán fürgébb.
Annyit megér, csak b.szni kéne neki valamit, ami szerintem első körben egy os reinstall.
Akku az egy másik mese.
Billentyűzet akkor meg cserés, ha ez a baja.New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
mark77
tag
Sajnos határeseti felvetés.Fele fele arányban használom.
De egyre inkább a Linux (OpenSuse).
Startert tudtommal nem nagyon forgalmazzák,és nem tudom honnét legálisan letölteni.
Valóban az újabb netbookok még az win7 ultimate -t is megtűrik magukon.Kollegám másfél éves Inspiron minije legalábbis.
A Linux az asztali gépemen jobban sáfárkodik az erőforrásokkal, és kissé fürgébb is, mint a Win7 Home professional.
Egy rejtett partícióról telepíti újra magát.
Na ilyen a lemez:
Hol a windows? Az EFI partícióra gyanakszom....[ Szerkesztve ]
Cannibal Corpse
-
ZetorGumi
addikt
Startert: Sehonnan, Netbookokhoz adják.
Így van, az enyémis megtűri az Ultimate-t.
Hát igen, a Linux az be tudja osztani a erőforrásokat, a Win meg szeret rajta eltepedni. Az asztali gépemen, a Win 5,5G-t eszik meg a 12G-ből, ha csak netezek. (Jó, mondjuk a titok nyitja az, hogy 4Gb-s ramdisk is van. )
A rendszer backup azon a 15gb-s partíción van, igen EFI-nek hívják, én már kezdek beletúrkálni, és sikeresen meghekkeltem, hogy HP helyett Ultimate-t rakjon.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
ZetorGumi
addikt
válasz ZetorGumi #4766 üzenetére
Tesztecske:
Stalker - Call of Pripyat Bechmark az 1201N-en. Megnézzük mit ad.
Kb 20-25p, és rakok eredményt. (Most keztem, ezért vagyok optimista... még )
Beáálítás: Full low graf, minden off, 1024x768
[ Szerkesztve ]
-
ZetorGumi
addikt
válasz ZetorGumi #4767 üzenetére
Upd.: Eddig két próba, két túlmelegeés. Na majd adok a szájának címszó alatt fogtam, és beraktam alá a 12-es ventim.. 12 a fenét 12, van az 22 is..
Ezzel a módszerrel a tesztig sikerült leredukálni a 100fokos maghőt 85 köré.
Mondjuk eléggé "unhordozható" így szegény, de hát ez van, melegszik.Ez is csak nekem jut eszembe ilyenkor.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Win 7 startert " okosba " lehet beszerezni, létezik olyan telepítő, ami kopasz win-t rak, kódot kér a végén, és aktiválja magát. Innentől kezdve ez legális, csak a telepítő nem olyan könnyen hozzáférhető ( Szerintem érted mire gondolok )
EFI-a recovery. A probléma az, hogy elvileg nem lehet ghost-olni sem, legalábbis nekem a legújabb azt mondja, hogy nem lehet.
Ha esetleg van recovery dvd burner nevű program a startereden, azzal tud csinálni helyreállító dvd-t, talán az a leginkább tuti megoldás. A többi már, hogy nagyjainkat idézzem " Morálisan ingoványos " Persze a végkifejlet legális lesz. -
ZetorGumi
addikt
Muszáj volt, fűt ilyenkor, mint az "atom".
Így van, eredetiben letölthető Starter sehol sincs, csak "virágboltból" lehet beszerezni, azt meg kiírod, és telepítéskor megadod neki a gép alján található kulcsot, és kész, eredeti lesz, csak máshonnan beszerezve.
-
ZetorGumi
addikt
Home Premiumom volt, azon nem láttam ilyen szoftvert sajna. PEdig kiírtam volna, mert kitudja, hogy mikor kell. Így most ott figyel egy virágbolti a másik gépemen iso-ban.
Az úgy jó, nekem nem volt ilyenem.New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
ZetorGumi
addikt
Van hozzá egy program, fene se emlékszik már a nevére, azzal meg tudod tekinteni ez EFI meghajtó adatait, mozgatni, másolni, stb, stb.
Utána meg úgy kezeltem, mintha egy USB stick volna, feldobtam rá a win7 install-t külső olvasóval, és kipróbáltam, hogy megy-e, és ment. Igaz, hogy még a telepítőn kívül mást is eleraktam (mert 15gigán elfér még egy office, egy Total Commander, és hasonló kis progik)[ Szerkesztve ]
-
gibae
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy Asus eee 701SD-t a páromtól, használtan. Most Win XP fut rajta, 1 GB memoriája van. Jelenleg 8GB SSD-je van, de szeretnék egy kicsit nagyobbat.
Az lenne a kérdésem, hogy ebbe a típusba lehet-e nagyobb SSD-t rakni, és milyen kell bele? Típusszám vagy valami, amin eligazodhatok... Láttam az ebay-en párat, de nem tudom, bele lehet-e tenni, alaplap elbírja-e, meg egyáltalán való-e bele stb.http://www.ebay.com/itm/290680753244?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649
Köszi a segítséget! Éva
-
gibae
csendes tag
Na ez az, addig nem mernék venni, mert ha mégsem kezeli, akkor kidobtam a pénzt az ablakon. Itthon iszonyú drága az SSD! És a boltban nem is biztos hogy ki tudnám próbálni.... Cserélt már valaki ilyen típusban SSD-t, aki meg tudná mondani milyen kellene bele, illetve meddig kezeli az alaplap?
Köszönöm a segítséget! Éva -
ZetorGumi
addikt
Hát igen, külföldről csak akkor érdemes venni, ha tutira tudod, hogy jó hozzá.
Ha jól rémlik volt már itt a totyikban egy tag, aki hasonló gépben (asszem 801-esben talán?!) cserélt SSD-t, és ment neki.
-
gsc73
aktív tag
Szia!
Én is nézegettem SSD-ket e-bay-ről. (Nekem 901-esem van 4 és 16-os SSD-vel, nem a kompatibilitás miatt írok!)
A probléma szerintem az az írási sebesség! Az én eeePC-ben kipróbáltam a 16-os SSD-re telepíteni XP-t, attól függetlenül, hogy sokaktól olvastam, hogy lassú. Gondoltam, nem gond, kivárom. NEM! Használhatalanul lassú! És ekkor gondolkodtam, hogy e-bay-ről veszek egy 8-as vagy 16-os SSD, pont Kingspec-et. Próbáltam teszteket keresgélni, mert azért az te is gondolhatod, hogy az e-bay-en megadott specifikációk nem mindig fedik a valóságot.
Tehát az biztos, hogy a megadott 80-90 MB/sec írási sebességek nem igazak! Az általad linkelt oldalon pont 25-53 MB/sec van megadva, és viszonylag korrekt, mert a tesztprogramot is leírja, tehát kisebb a rizikó, de megvan. Egy igazán jó SSD valóban drága, többe kerül, mint maga egy használt eeePC.Üdv: g.
kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, szvetter, fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, drót, abrosz, lavór...szocreál.
-
gibae
csendes tag
Köszönöm! Ilyen mélységben nem értek hozzá, biztosan igazatok van!
Egy ismerős azt mondta, hogy csak 16 GB-ig kezeli az alaplap. Létezhet ez?
Akkor azt tanácsoljátok, hogy ne cseréljek, mert nagyon lassú lesz? Akkor csak a kártyabővítés marad? Mert memórikártyám van 32GB-os, maradjak annál?Vagy megpróbáljak egy 32 GB-os SSD-t?
http://www.kingspec.com/solid-state-disk-products/ssd-minipcieide-35mlcs.htm
Itt olvasgattam, de ha nagyon lelassítja a gépet.....
Köszi!
-
ZetorGumi
addikt
Hozzászólás irásánál van egy "LINK" gom, légyszives használd, nekünk is egyszerűbb megnézni a linket. Köszi.
Több fórumon is irják, hogy 32, vagy 64gigás SSD-vel használják a gépet, modding nélkül, szóval nem korlátol a lap.
Hát nemtudom mennire lassitja be, de nem a másolás bajnoka lesz, az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
gibae
csendes tag
Köszönöm! Sokat segítettetek, remélem sikerül egyet szereznem!!! Főlegt az ára a visszatartó mostmár!
-
gsc73
aktív tag
Szia!
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy LEHET hogy használhatatlanul lassú lesz, HA pl. bizonytalan forrásból rendelsz SSD-t. Tehát HA <> LEHET ez a hangsúlyos, azaz érdemes körültekintőnek lenni, mielőtt elköltöd az géped árának a felét pluszban. Én úgy okoskodtam, hogy megnéztem a használhatóság határát, amit itt el tudsz olvasni. (ez persze szubjektív vélemény, van akinek a 8GB memória is kevés Brazos gépben)
Én nem mertem megvenni pl. ezt: 16 GB SSD 36 dollár, mert nem voltam biztos benne, hogy a sebessége megfelelő lesz.
Üdv: g.
[ Szerkesztve ]
kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, szvetter, fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, drót, abrosz, lavór...szocreál.
-
gibae
csendes tag
Na, akkor most a teljes elbizonytalanodásban leledzem.....
Marad a mini Xp 4 gb-ra felpasszírozva, és SD kártyán vagy külső vinyón minden más?
Ezek után már tutira nem merek beruházni, főleg ennyit!
Köszi a segítségeket! Éva -
őstag
Esetleg, ha nem idegenkedsz más oprendszerektől, akkor egy próbát megér mondjuk egy lubuntu. Ez az ubuntu " light " verziója, kifejezetten gyengébb hardverrel, és kevesebb memóriával ellátott gépekre tervezett változata. Kipróbáltam egy régi p3-as gépen 384 MB-rammal, és egész tűrhetően muzsikált. Egy próbát megér szerintem, ha nincs valami specifikus dolog, amire a gépet használnád.
-
gibae
csendes tag
Nem idegenkedem, előbb-utóbb a suliban is át kell állnunk majd egy Linux disztróra, most a Sulixot nyomják nekünk kipróbálásra.
Már cseréltem a kicsikében memcsit, most 1GB van benne, és egy teljes XP és egészen gyors! Csak vészesen fogy a 8GB SSD! (Az előbb 4-et írtam volna? Késő van! )
Még teszek egy próbát egy Lite Xp-vel, hátha....Adtak hozzá egy 30 GB-os külső vinyót, majd esetleg arra telepítek, ha valami kell, ha engedi, ezt még nem próbáltam. (Gondolom úgy, mint a páron Tabletjén, az Androidos, és bármit telepít a Marketből, mindent a kártyára rak.)
-
őstag
Igen, itt is van lehetőség erre. Amit soha nem próbáltam, hogy mondjuk egy nagyobb méretű sd-kártyát belerakni a gépbe, és arra telepíteni. Az mégsem lóg ki a gépből, és talán nem is vészesen lassú ( erről sajnos nem tudok véleményt mondani, mert sose próbáltam ) Egy próbát megér, ha otthon kallódik egy sd-kártya, azzal ki lehet próbálni, és nem kerül semmibe. Persze ha nem hurcolod a gépet, vagy nem zavar, hogy mégegy dolgot magaddal kell vinned, akkor a külső winchester is megoldás lehet a problémára, és az tuti egész gyors tud lenni, nagyságrendekkel gyorsabb, mint bármilyen sd-kártya. [ITT] találod a lubuntut, ha kisérletezős kedvedben vagy
Sulix-al kapcsolatban már jópár éve nem ténykedtem, nem tudom milyen mostanság, ezt a fentebbit kipróbáltam, és nyugodt szívvel merem ajánlani -
ZetorGumi
addikt
Nem is nagyon tudsz telepiteni SD-re, vagyis nem éri meg (USB Sebességen rendszert?!)
Lehet, hogy inkább linux kellene, vagy valami nagyonlite XP. Ha nem idegenkedsz a buherától, magad is meg tudod csinálni (nLite nevű proggal, drivert is tudsz bele integrálni, stb, stb, jó kis cucc.)New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
gibae
csendes tag
Köszi! Az nlite-ot ismerem, használtam is.
Én is így gondoltam, hogy a 8GB-ra tennék egy kicsi XP-t, és többit kártyára. De kipróbálom a Lubuntut, mert jókat írtál róla, és "szokni" jó lesz, ha mégsem adják egy év múlva a Windowst a tisztaszoftverben. Sulix egész pofás, szerver változata is van, csak a sok állítgatással vagyok bajba. Egyenlőre egy gépen próbálgatom a suliban+a szervert egy másikon. De sajna nincs annyi időm, mint szeretném. Majd nyáron, talán sikerül "összelőnöm". -
gibae
csendes tag
Ja és mi a különbség az alternatív és a desktop verzió között? Melyik legyen, melyiket ajánlod?
-
őstag
Részemről a desktop verziót töltöttem le, azt néztem meg itt pár gépen amit itthon találtam. A régi p3-ason is egész korrektül futott, az asztali gépemben meg mindent felismert a live verzió is már, még a wifi kártyámat is, szóval már csak a kódot kérte a hálózathoz. Ez nagyon impreszív élmény volt
-
gibae
csendes tag
Egészen kedvet csináltál hozzá, tuti hogy kipróbálom, ha máskor nem, akkor nyáron!
Egyébként a Sulix is jópofa (persze a suliban az asztali gépen) egyből mindent felismert, csak a hálózattal kellett szöszölni, portokat nyitni meg ilyenek. A szerver verzióben van komplett felügyeleti rendszer a hálózatba kötött gépekre (Mint a moodle, olyan rendszer is!) kár, hogy a Windows-os gépeket nem látja! Ne legyek mohó!Köszönöm a segítségeket, nagyon hasznosak voltak! Éva
-
gsc73
aktív tag
Szia!
Jó pár hónapja próbálkoztam én is kiváncsiságból UBUNTU--val egy mini ITX-es gépen. (VIA EDEN 800 MHz C3 CPU, 512 SD). A 10.04-es verzió fel is kúszott, és MINDENT felismert. Ebben a verzióban volt egy "Samba" nevezetű "valami", aminek a segítségével totálisan látta a WIN-es hálót. Hátha segít: Samba1 vagy Samba2
A sebesség is elfogatható volt, böngészésre, de nem volt pattogós, inkább csak olyan öregesen ment.
Üdv: g.
[ Szerkesztve ]
-
ZetorGumi
addikt
(#4792) Lars: Úgy már elfogadhatóbb a tempó.
(#4793) gibae: Jó kis program, sok XP-t csináltam már vele, lightot is, meg felturbózottat is WPI-vel, stb-vel, foglalt is a teleptője kb 7,5Gb-t.
gsc73: a Samba egy jó kis cucc, a linux és a win-féle hálózatot keveri FTP jegyekkel, nemrossz kis cucc, de ha 100%-osan akarja használni az ember, akkor megkiván egy szerverPC-t is.New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Hellas
senior tag
De nem bánnám már, ha visszajönne a szervízből a kis gépem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest