- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petikeh
tag
Gyerekek! Hát mi ez-az RWD! Én ezt a Porschét annyira éltem, hogy az utolsó szakaszt meghagytam későbbre! Ez a kategória legyen majd már máskor is! Új kedvenc született!
EA Sports WRC - Basturapete - pete_thereal #47
-
Skeleton01
aktív tag
Befejeztem én is az RWD-t. Nem rajongtam eddig túlzottan a hátsó hajtású gépekért, érzésre is maradt bent bőven, aránylag biztonsági autózással, eseménytelen versenyzéssel sikerült vállalható időket futni, de azt meg kell hagyni, roppant élvezetes volt, köszi a szervezést!
-
petikeh
tag
Az utolsó előtti RWD gyorsról hoztam egy videót a Porschéval. Hiba is van benne bőven, lehet, hogy darabos is egy kicsit, de én régen élveztem tényleg ennyire autózást a játékban, mint ezeken a pályákon. (Teszem hozzá nagyon megkedveltem ezeket a monacoi szakaszokat.)
Videó itt: [link]
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz Skeleton01 #3704 üzenetére
Az eredmény is jó lett. Gratulálok! Sokat számít időben, ha nincs rumli.
06-3o/9759I39
-
petikeh
tag
válasz Találtgyerek #3707 üzenetére
Köszi!
Aha, 540 fokra állítottam most, ahogy javasoltátok, a soft lock értékét 150-re.
-
Gomez86
őstag
válasz petikeh #3705 üzenetére
yeah! nagyon fain! az a terv hogy lenyomjam ma én is ezeket, és természtesen a Porsch-al
ha el nem felejtem akkor csinálok videót én is erről a pályáról"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
petikeh
tag
Uh! Na ez nagyon érdekes hangzik!
Peugeot kupát szervez a duen.hu. Beállítási lehetőség nélkül. Na ez most várós.
-
Gomez86
őstag
válasz petikeh #3710 üzenetére
De jó hogy mondtad, köszi! Indulok majd rajta én is!
Illetve aki még indult a Japán futamukon annak ide linkelem annak a versenynek a végeredményét
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
dundi94
tag
Nekiugrottam az RWD-nek.
Prbáltam szórakozni a setuppal, de egyelőre még sok a kérdőjel benne, idő kellene mire rájön az ember mi-min változtat az autó viselkedésén.
Alapvetően tiszta verseny lett, 2 szer forogtam egyet a nézőknek de próbléma mentesen végigértem. Nagyon jók ezek a nyári Monte pályák, élem őket. BMW-vel mentem, nem okozott csalódást nagyon jó volt. Jók ezek az RWD futamok!Köszi a szervezést!
-
jlaci74
aktív tag
Kipróbáltam a BMW M1-et ... Millenium Falcon a 037-hez képest ...
legalábbis érzetre, de nagyon fickós és a hangja isteni !
A 911-et is kipróbálom valamikor...Mediterraneo F2 Kit Car - "Terminal Damage" fogalmával tessenek barátkozni ...
-
jlaci74
aktív tag
válasz Találtgyerek #3715 üzenetére
A szakaszok … korlát nélkül szakadékok peremén kell hajtani a vasat…
-
Skeleton01
aktív tag
-
dundi94
tag
válasz Találtgyerek #3713 üzenetére
Köszi, jelenleg igen, és itt a hangsúly a jelenlegen van
Tegnap még hirtelen felindultságból mentem egy szakaszt (talán a legrövidebbet) a Mediterano rally, szerintem a korzikához hasonlít nagyon, bár ebben szerintem több az egyenes. De nagyon szűk, sok helyen teli kaviccsal az út széli ami szépen megeszi majd az autót, és vannak benne bőven tempós részek is. Izgi lesz. Szerintem a Megane Maxival fogok menni, tegnap mentem vele egész jónak tűnik.
Ma vagy szombaton nekiülök majd lenyomom, aztán meglátjuk. -
Találtgyerek
Topikgazda
válasz dundi94 #3719 üzenetére
Jól hangzik a leírtak alapján. Szeretem a kihordásos aszfaltos szakaszokat. Legalábbis RBR-ben jobban feküdtek nekem, mint a tiszta, pályaautós szakaszok. Én még nem is gondolkodtam melyik autó legyen. Amelyiknek a legszebb a hangja, valószínűleg az lesz.
06-3o/9759I39
-
Találtgyerek
Topikgazda
Végeztem az RWD-vel. Nagyon jó verseny volt. A BMW-nek nagyon komoly hangja van ebben a játékban is. Élvezetes volt vele menni.
1. szakaszon semmi extra nem volt. Próbáltam megszokni az autót, mert nem tesztelem vele.
2. szakaszon valami történt a gumival, mert már az első erősebb kanyar kijáratánál keresztbe dobta magát az autó váratlanul. Teljesen elment a tapadás erre a szakaszra, pedig előtte csak egy rövidebb szakasz volt és közepes keverékkel mentem.
Innentől próbáltam kicsit óvatosabban menni, de még így is sikerült egy pörgést bemutatnom a szakasz vége fele sajnos.
3.-4. szakasz nagyon jó, gyors, lobogós volt. Nagyon bejött.
5. hosszú szakaszra már eléggé megszoktam az autót. Bátrabban mertem vele csúszkálni is.06-3o/9759I39
-
EasyRed101st
csendes tag
Hali!
A vb számomra értékelhetetlen, de a világ összes időbüntetésével begurultam a célba.
Ar rwd-n toltam vagy 5-6 forgást, ami kicsit bosszantott a végén, de összességében rohadt jó volt! Aztán ma gondoltam egy merészet és nekifutottam a fun-nak...NA EZ..
Számomra az aszfaltos mexikó lett, egy r@'k .... első szakasz utolsó harmadában lecsúsztam az útról, terminal dmg....mondom mindegy, az autó nagyon állat és sérülés sem igazán volt rajta, megyek tovább a talicska büntetés ellenére is, ha már a sorozat neve is fun! Szervíz utáni első gyors talán közepén szintén beestem, terminal dmg és itt vertem egy alt+f4-et neki, mert hogy mindkettő ordas nagy navigátor fail volt, az irányon kívül semmit sem talált el... szóval lényeg a lényeg, ha nincs helyismeret, akkor legyetek óvatosabbak mint én, mert korrigálásra nem igazán van lehetőség!!MooD
-
jlaci74
aktív tag
válasz EasyRed101st #3722 üzenetére
Megmondtam vagy megmondtam?
#3714Sajnálom, nem te leszel az egyetlen ...
én is tesztelgettem, kb. 15-ből 1x érek le a célba,
és az itiner is szar, ahogy mondod...
Amúgy eddig első vagy ...[ Szerkesztve ]
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz EasyRed101st #3722 üzenetére
Szia!
2db terminál nem hangzik túl jól. Én még nem mentem ezeken a szakaszokon, de lehet nézek ezek után egy timetrial-t.
Köszönjük a beszámolót!06-3o/9759I39
-
EasyRed101st
csendes tag
válasz Találtgyerek #3724 üzenetére
#3723 jlaci74
Megmondtam vagy megmondtam?
Jogos#3724 Találtgyerek
Mindenképpen érdemes, ha van időd[ Szerkesztve ]
MooD
-
Gomez86
őstag
Lefutottam én is az RWD-t, nagyon jó volt, nagyon tetszett a hangulata, de nem tudtam tartani a tempót az élmezőnnyel, pedig még olyan nagy hibám vagy megforgásom sem volt, csak simán ennyi ment. Szerelni sem kellett a kocsit (egy váltó csere azért beficcent az utolsó szervízen, dehát na az nekem szinte kötelező
Köszi a szervezést, várom a következőt
Készítettem felvételt is, azt szerintem majd ma késő este, vagy holnap tudom megvágni.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
fatal`
titán
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
fagy53
nagyúr
Belevágtam a FUN-ba én is és aki aszfaltos mexikót írt, az nyert. Hangulatosabb, de csak az én tempómban élvezhető igazán. A választék legnehezebb és ennek megfelelően leglassabb autójára esett a választás, egyrészt mert ezt egy értelmes ember sem fogja választani, másrészt ez a többi német autóhoz képest egy kezesbárány , és ide az kell.
TT-ben nedves aszfalton szoktam tesztelni és setup-olni, de a versenyen a mexikói tapasztalatokkal egyezően itt is a száraz aszfalton úgy viselkedik az autó mint a havas terepen.
A jövőben erre figyelni kell..
Fiatalok, kövessétek a lassan jársz tovább érsz taktikát, mert hosszú egyenesek után itt is, ott leselkedik a Terminal Damage!
legendshunter[ Szerkesztve ]
-
JulesTS
őstag
Meg vagyok az RWD-vel. Első szervízig egész jó volt, aztán egyre több hibám és javítani való lett, szükségem is volt Gomez szerelős videójára... Egy defektet és aránylag sok időbüntetést összeszedtem, szóval lehetett volna jobb eredmény is, de ez élvezetesebb verseny volt mint az előző VB.
-
Találtgyerek
Topikgazda
Az eddigi két szakasz alapján a te taktikád vált be a legjobban.
Az első szakaszon mentem a kategória össze autójával 2-300m-t, hogy meghallgassam a hangjukat. Elég hangulatos a szakasz eleje azokkal a szűk utcákkal.
A legjobban a Maxi meg a Megane szól. Viszont én bevállalom a Golfot. Gondolom a Maxi meg a Megane kapósabb lesz.06-3o/9759I39
-
Gomez86
őstag
válasz Találtgyerek #3728 üzenetére
A H váltóval fixen mellé váltok legalább egyszer Nem is tudom mi lenne velem HC DMG-el meg H váltóval...
#3731 JulesTS: Ha csak neked segítettem vele, már megérte elkészíteni Örülök ha hasznos volt.
-
Steve1207
veterán
RWD lepörgött most így este, stage 4, de főleg az 5 állat volt, magamhoz képest, mint kés a vajon, hiába vagyok lassú, piszkosul élveztem. S1-S2-S3 is élvezetes, de mindben bennemaradt 10mp alaphangon, mire visszaevickéltem a pályára, főleg pár hülye ívem miatt inkább, 3-4 lesodródás és 2-3 pörgés.
A Lancia amúgy kezes volt, csak szokni kellett, minden túlvállalásból adódott. Javítás így is minimális, talán egyszer volt egy közepes sérülés, de még a kishibára is mehetett az alkatrészcsere abban a 3 esetben az egész alatt. Király volt nagyon, BMW-től féltem azért, az ilyen 400 lovas szörnyekkel sose bírtam Holnap lezörgetem a Fun-t is..
-
biker
nagyúr
Nekem most bő egy hétre kimarad minden rally, a vasárnapi LeMansra készülök, utána elutazunk kicsit. Így az amúgy kedvelt oceáni PHunrace is kimarad
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
dundi94
tag
válasz Találtgyerek #3729 üzenetére
Ééééérdekesek ezek a pályák, még lehet tudná is élvezni az ember, ha kicsit tanulgatja. De így első menetre nagyon nehéz, véleményem szerint sokkal több infó kéne a navigátortól hogy ez jó lehessen.
Párszor pattantam a falon azokat még kimozogtam, de volt egy erősebb jobbos ahol beseggeltem a szakadékbe. DNF
Lehet szombaton a maradékot megpróbálom teljesíteni, de nem egyszerű futam az tuti -
JulesTS
őstag
válasz Gomez86 #3733 üzenetére
RWD-n mondjuk annyira nem volt létszükséglet a javítási idő kitömése, de hosszabb versenyen életet menthet. Mondjuk egy kicsit így is keresgélnem kellett, hogy hol kell mit nyomni a vizsgálathoz.
Viszont lenne egy kérdésem is:
Az mitől függ, hogy gyorsjavítást, normált, vagy alkatrész cserét ajánl? Van valami korlát, hogy miből mennyi van? Itt arra gondolok, hogy mondjuk, hogy mindháromból egy-egy lehetőség van és ha a normál javítást meg az alkatrész cserét ellövöm egy-egy apró hibára, utána meg súlyos sérülés jön, akkor azt már csak gyorsjavítani tudom, de azzal nem lesz 100%-os, vagy eleinte mindent gyors meg normál javítok, a végére meg csak alkatrész csere marad, de azok idejével nem lehet minden hibás alkatrészt javítani a rendelkezésre álló idő alat... -
dundi94
tag
válasz Találtgyerek #3742 üzenetére
Szerintem a nagy tempó és a sok kanyar miatt egyszerűen lemarad, nem egy Nagy Ati
Jól jönne most az RBRben használt itiner progi, de szerintem eddig egy "mainstream" rally játék se fog soha eljutni.A B csoport murva izgalmasan hangzik
[ Szerkesztve ]
-
JulesTS
őstag
válasz Találtgyerek #3742 üzenetére
RWD-n is volt vele problémám, enyhe bal, jobb derékszög, meg enyhe bal, szűkül 2-be aztán szálltam is el ezeknél. Nem az volt a baj. hogy ilyen sorrendben van, hanem a szöveg időzítésével...
-
Steve1207
veterán
válasz JulesTS #3744 üzenetére
Én csak abban hiszek, amit látok, ha nyílt egyenesen a határon tolom, de nem látni be az enyhe balt már nyomom a féket, hiába lehetne amúgy simán bevenni. Kellenének a szakaszismeretek amúgy erősen , eléggé lfsz nekem így, hogy még 15 óra került bele cakpak, abból is a fun meg az rwd a tényleges játék, mert csak tesztelgettem a graf dolgait meg a lagokat. (Amúgy így háromnegyed évnél most először nem röccent be a játék menet közben, pedig driverfrissítés és játékfrissítés óta el se indítottam és minden szakasz új nekem indításra. Viszont azt a minimális progressemet teljesen kukázta az 1.9, amit jelöl a név mellett).
.
-
Gomez86
őstag
válasz JulesTS #3738 üzenetére
Vannak alkatrészek ahol nincsen javítási lehetőség egyáltalán (fék, váltó) ezeknél csak cserét ajánl. A többinél vannak a fokozatok.
Viszont csak olyat ajánl fel ami büntetéssel együtt belefér a megadott időbe. Pl ha van 5 perced még akkor nem ajánlja fel a kupung cserét, csak a gyors javítását. Ezt úgy tudod tesztelni legkönnyebben hogy ha egy szervíz elején még látod lehetőségnek - hogy példánál maradjunk - a kuplung mindhárom havítási lehetőségét, de ha elkezded szerelni a többit, akkor a cserét kiveszi a lehetőségek közül.#3739 Találtgyerek: Köszönöm
És igen, engem is érdekelne hogy hogyan gyűlik össze ennyi difi, és hidd el nem a rossz értelemben hogy "úgy sem lehet" meg mittudomén, hanem építően érdekel, mert valamit alapvetően máshogy csinálok ezekkel a kocsikkal mint Te (meg dundi94), és a tietek eredményesebb"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
dundi94
tag
válasz Találtgyerek #3746 üzenetére
Én szeretem ahogy Ati mondja, szerintem nagyon hasznos. Álatlában sikerül is feldolgozni, persze otthon a fotelbe feküdve. Vezetés közben lehet ez változna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- EAFC 25
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest