- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz Találtgyerek #4740 üzenetére
Szerintem ez egy igen jó ötlet hogy esetleg szorosabb legyen a mezőny! Én adom, főleg a mögöttem lévő egyetlen befejezett versennyel!😆 Mentségemre szolgáljon hogy a régi gépem alkalmatlan volt ehhez a játékhoz.Meg még az hogy amennyi gyógyszert kell reggelenként bevennem, nehéz olyan időszakot találni amikor pont teljesen nincsen semmi mellékhatás.
Zoolee
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz Zoolee1976 #4752 üzenetére
Válaszd a C4 WRC-t nyugodtan! A listák alapján az a legjobb.
06-3o/9759I39
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz Találtgyerek #4754 üzenetére
Köszi,de első úgy sem lennék inkább a fun! Régebbi vadak.De majd dobjatok meg valami jó setuppal.😀Off: Sankt Pölten környékén vettünk egy lakást,most azt festem meg járólapozok.Off De ahogyan újra vissza értem a Logi G25 elé rettegjetek!😂😀
Zoolee
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #4753 üzenetére
Próbáltam kikönnyíteni
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #4753 üzenetére
meg egyébként azért Japán elég nehéz. nagyon szűk.
aszfalton a régi németet szerettem DR2-benElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
Gomez86
őstag
Ez egy tök jó ötlet!
Lancert választottam volna mert az amúgy is a szívem csücske mert egyszer barátkoztunk eggyel
de úgy látom arra már többen ráugrottatok, szóval lehet hogy nem az lesz. Majd szétnézek a régiek között, aztán lesz valami fun[ Szerkesztve ]
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Gomez86
őstag
válasz Találtgyerek #4761 üzenetére
Ez akkor ez kb el is dőlt! Cordoba lesz
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Gomez86
őstag
válasz jlaci74 #4763 üzenetére
Érdekesss....
Ugyan ez, azt hittem hogy első után szervíz... Ami nagyon jól esett volna, nem csak a gumi miatt, hanem azért is, mert egyből egy hibával kezdtem és ütöttem még egy szellőzőt az elejére...
De ezekkel együtt sem tudlak útólérni az első 3 gyorson, szóval megy azért az
Remélem nem lesz kormány-problémád (sem) és akkor gondolkodhatok hogy hol találok még szakaszonként 4-5-6-7 mp-et hogy utólérjelek.Amúgy a helyszín nagyon szép, nem igazán mentem még itt, a vizes pálya gyönyörű volt szerintem. Meg nagyon hangulatos volt ahogy szépen lassan elkezdett esni az eső egyre jobban.
Illetve a 3. szakaszon van egy olyan féktáv valami teligázas szakasz után ahol egy éles kanyarhoz érkezünk...
Hát itt elmorzsoltam egy mijatyánkot
De ez megmenekült!"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
jlaci74
aktív tag
válasz Találtgyerek #4765 üzenetére
Igen, itt-ott hozzáértem, de csak érintő volt, színmintát hagytam ,
a 3. szakasz után is épségben van az autó.
Most picit gáz az autó választásom, meg voltam győződve, hogy a Mini nem egy top car, az életben sem volt egy nyerő gép ill. még jön majd jópár emberke aki tuti el fog kalapálni... ,
nálam is a C4 lett volna a preferált, de felhívás miatt nem azt választottam...
Kipróbáltam még 1-2 autót, de hangjuk elkeserítő volt, végül meguntam és ráböktem a Minire, mondom ezt tuti senki nem fogja választani , még a setupra sem szántam időt, csak a kerékösszetartás van módosítva, a többi alap.[ Szerkesztve ]
-
jlaci74
aktív tag
Kis elemzés:
Gomez és én a 2. szakaszon. Csalóka a 15 sec különbség...
A 8 szektorból 6 alaklommal voltunk 5 tizeden belül, egyszer 1 másodpercen belül, egyet meg elrontott...
Utolsó szektor: 0,012s azaz tizenkét ezred -
jlaci74
aktív tag
válasz Találtgyerek #4769 üzenetére
Top5 pilóták tudnak menni RWD autóval is, én meg ott égek mint a Reichstag ...
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz Találtgyerek #4758 üzenetére
Hát ha még időben hazaérek akkor a Cordoba.A Lancert is szeretem,de mivel a privát életben is Seat Cordobam van csak az "újabb" szériából ez nem is kérdés!Imádom, szerintem nagyon jó autó még mindig.
Zoolee
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz Zoolee1976 #4772 üzenetére
Neked akkor nem kellett sokat gondolkodni, hogy melyikkel indulj. Sok sikert!
06-3o/9759I39
-
Ratrak
tag
Ugye? Az összesnek olyan furán semmilyen a hangja... Viszont nekem nagyon tetszik, hogy sokféle autó van, és amit eddig tesztelgettem, a C4 tényleg nagyon kilóg felfele, de a többi között nem volt olyan hatalmas eltérés. A top szerintem a C4 után a Focus 08 és a Mini egyelőre, de mivel azok újak, ezért nem választom őket, a Cordoba lesz valszeg nálam is a befutó, mert az tetszik a legjobban ebből a kategóriából, van hozzá már saját festésem is, mert mentem már vele gravelen a Funon korábban De majd még kiderül, lehet, hogy végül Xsarás leszek, ha már ilyen sok a Cordoba ezen a versenyen Skodát még nem néztem, lehet, hogy ráfanyalodom (azok valamiért nekem nem tetszenek az életben sem, elismerem minden jó tulajdonságukat, csak egyszerűen... nem adják). Nem is tudom, mikori évjárat, annyira out of scope volt nálam Még megyek pár tesztkört, aztán nekilódulok én is valamikor
[ Szerkesztve ]
if you think you can - you can. If you think you can't - you're right!
-
fagy53
nagyúr
Befejeztem és nem is volt olyan rossz mint amilyennek gondoltam. Egy-két hiba becsúszott pl "y" forduló farral fel a domboldalra, de sima versenyzés volt.
Köszönöm! -
fagy53
nagyúr
válasz Találtgyerek #4777 üzenetére
Kösz, majd az észt VB-n lezárkózom....
Nagytempójú egyenesek, kilinccsel előre kanyarok nem az én világom, bár a murvát szeretem és ha jól emlékszem az itt lesz. -
jlaci74
aktív tag
PH FUN
Rövid beszámoló:
szervizben 30 perc elég volt mindenre ( futómű + kis kaszni )
keményebb keverék felrak és gooo...
S4 egész jól ment, de az S5-re elfogyott a gumi, már az elején csúszott mászott, meg persze a szakaszt sem vágtam annyira, hiába volt ismerős az ellenkező irányból...
következmény, hogy megforogtam, de hol? Két kőfal között
Fényképezés közben figyeltem fel a gumi állapotára.
Érzésre is ilyen volt.
Aztán még egy szalagkorlátról kellett letolatni, úgyhogy mára ennyit az élvezetekből
, holnap Zemplén Rally Live -
Gomez86
őstag
válasz jlaci74 #4779 üzenetére
Akkor ezért sikerült utólérni az S5-ön! Gyanus is volt! De maradt 20mp előnyöd, az szerintem ki fog tartani. Nagyon jól nyomod most (is) nagy Gratula hozzá már így előre!
Én be is fejeztem a fordulót , sajnos volt nekem is benne olyan ami nem esett annyira jól:
Ebből fégül egy 8mp-es tolatós szarakodás lett az utolsó szakaszon.De amúgy tényleg élveztem ezt, jó ez a japán ezekkel a szűk kanyarokkal, meg csiki-csukival...
Amúgy aki még nem nyomta le az utolsó szakaszt annak álljon itt figyelmeztetésként:
Nagyon csúszik!Szerintem a gumi nem volt kopott annyira hogy ezt indokolta volna, csomót driftelt az autó úgy hogy elötte kb ez volt a max amit itt a második képemen láttok...
-
fatal`
titán
Szerintem jó a hangjuk, DR2-ben volt túltolva, belülről is olyan hangjuk volt, mint kívülről.
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
Steve1207
veterán
válasz Találtgyerek #4782 üzenetére
Szerintem szimplán a kemény gumi, ha azt hagyta a végére, az eléggé csúszkálós volt.
.
-
JulesTS
őstag
Gondoltam először olyat választok amit való életben is leginkább szeretnék: McRae Bubut próbáltam ki az SD-n alapbeállítással. Hangja nagyon nem tetszett, kezelhetősége se jött be.
Na akkor próba a C4-gyel, ha már messze vagyok az élmezőnytől. Gyors, de valahogy nem az igazi.
Akkor legyen Škoda. Egész jó volt, de valahogy lassú voltam vele.
Ránéztem a Lancerre ha már biker azzal ment. Na szinte teljesen jó volt nekem alapbeállítással is. Gyorsan faragtam rajta, mégjobban kézreállt. Próba száraz gumival, meg még egy kis állítással, egész jó lesz. Már csak azt kellene kitalálni, hogy milyen gumikat válasszak.
Remélem lessz időm elkezdeni és befelyezni is... -
fatal`
titán
válasz Találtgyerek #4784 üzenetére
A Lancert nem tudom, de a Focusok, Subaruk, Citroenek hangja rendben van.
-
jlaci74
aktív tag
válasz Találtgyerek #4781 üzenetére
Igen, igyekszem a legszo...bb helyeket megkeresni az ilyen mutatványokhoz... , most is sikerült.
Most indulunk a Zemplénbe, kis szervizpark + Mád a terv...#4780 Gomez86
néztelek a Racenet analízisben "élőben", láttam hogy hibáztál, egy 10-est ott hagytál... sajnálom.
Az S5-ön nekem volt két hibám ahogy írtam is fentebb, azt a két szektort leszámítva tizedre-századra egyformákat megyünk......de még nincs vége, nekem még van kettő, a keménymag el sem indult, szóval bármi lehet... és annak az ellenkezője is ...
[ Szerkesztve ]
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
-
Steve1207
veterán
válasz Találtgyerek #4789 üzenetére
Én a végén közepessel mentem. A középső stageken eléggé csúszkáltam a keményen (de nagyon éltem es azért túl is vállaltam, két három szakaszon otthagytam úgy 15mp-et fejenként, felkusztam a dombokra, keresztbe tettem és alig bírtam megfordulni és hasonlók). Majd ha hazaérek feltolthetem a végét, hogy hogy mozgott azon.
.
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz Találtgyerek #4790 üzenetére
Közben megnéztem a versenyt. Eddig nem léptem még be. Csak közepes, kemény és vizes gumi van. Nincs puha. Én így a közepessel kezdenék.
06-3o/9759I39
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz Találtgyerek #4794 üzenetére
A távokat elnézve mondjuk az eső gumi se rossz választás. A második két szakasz rövidebb, mint az első vizes.
06-3o/9759I39
-
Találtgyerek
Topikgazda
Az első szakaszt megcsináltam gyorsan a kerti munka előtt. Vizes gumit választottam végül. Meglátjuk meddig bírja majd a száraz szakaszokon.
Majdnem 7 mp.-et kaptam Lacitól ezen az egy szakaszon. Szerintem ennyivel jobbat én nem tudok menni ezzel a Subaruval. 2-3 mp. még van benne, de 7 biztosan nincs. Gratulálok Laci!06-3o/9759I39
-
fatal`
titán
válasz Találtgyerek #4791 üzenetére
Sajnos meló miatt teljesen esélytelen.
-
-
jlaci74
aktív tag
Zempléni jólevegő után hazaérve...
Utolsó szervizben már volt mit csinálni, a váltóra nem is maradt idő, de bíztam benne hogy kibírja.
S6-S7: már próbáltam nem kalandozni, óvatosra vettem a figurát így mixistyl ( ) nélkül lehoztam a végét.
A végeredménytől függetlenül nagyon tetszett a versenyhelyszín és a kategória is.
Köszi a rendezést, gratulálok a célba érőknek és egy kalappal a még pályán lévőknek!
-
fagy53
nagyúr
válasz JulesTS #4786 üzenetére
Üdv!
Korábban kértél egy murvás videót. Most tesztelem az autót az észt pályákra, az eddigi legjobb TT időm a [Vellavere] szakaszon. Toyota Yaris WRC
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest