Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gargouille

    őstag

    Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek.

    (#19752) arcsin
    A trendiséget nem degradálóan gondoltam, hanem mint mostanság divatos funkciók. Mindenki magából és a saját használati szokásaiból indul ki, nem vitatom, hogy sokaknak hasznos sőt előnyös, csak nekem nem mert én valószínűleg másképp használom az olvasót.

    (#19753) @Pal
    Lehet így is megközelíteni, hogy előítéleteim vannak, nem fogom vitatni. Megvan a saját felhasználói szokásom, ehhez keresek megfelelő eszközt. Nagyon lesarkítva azt mondanám, hogy én most konkrétan borsófőzelék receptet keresek, és bár értem, hogy neked a krumplifőzelék jobban ízlik, én most nem azt akarok főzni. :)

    Amúgy láttam és használtam is háttér/képernyő világításos readert, nagyon hasznos dolog, csak nekem nem kell ez a funkció. Nem baj ha van benne, csak tudjam kikapcsolni. A PRC formátum is mellékes, nyilván kényelmesebb lenne ha natívan kezelné, de ezen nem múlik mert max átkonvertálgatom a könyveket.

    A képernyőméretnél pedig nyilván változtatható a mostani 6"-oson is a betűméret, csak akkor kevesebb betű fér ki egy sorban és kevesebb sor egy oldalon, én pedig szeretném a jelenlegi arányt megtartani csak nagyobb méretben. A 8,4"-es tabletem képernyője elég ideális méretű, azért gondoltam hátha van ebook readerben is hasonló.

    (#19755) csendes
    Köszönöm a konkrét ajánlásokat, én is a Kobo Libra H2O-ig jutottam amúgy mielőtt írtam ide. De hátha még van valami a palettán. :)

    Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.

Új hozzászólás Aktív témák