Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz lorcsi #1370 üzenetére

    Mert ez szemtelenul olcso, itthon nem hiszem hogy akar hasznalt vilagitosat ennyiert kapni lehet, ez meg postaval vont 26430-at a kartyamrol. Es mert:
    - A kindle nem bovitheto, nem tud strukturaltan tarolni, nem szereti az altalanos formatumokat, es furcsakat csinal idonkent a megvasarolt konyvekkel is... Meg egyszeruen nem akarom, ugyanugy ahogy olcson se vennek apple termeket, bar nem is adnanak ugye.
    - Nook: tetszene, de ugy a duplajaba kerul a vilagitos, amugy a felbontasa kisebb, bar az androidot dijaznam rajta (meg azon keresztul az alternativ olvasokat)
    - en ugyan a jo ar/ertek ara'nya miatt csaptam le ra, de egy forumos velemeny szerint a kobo glo az egyetlen teljesen hasonlo termek, ahhoz kepest ez kb. csak a pdf reflow-t tudja jobban (meg talan margot kevesbe, nem tudom).
    +Cybook: fizikai gombjai is vannak es erintos is (utobbi azert kell, hogy jo legyen a brutto/netto felulet ara'ny, ne kelljen sok gomb - qwerty - a hazra) - bar a fizikaiak sztem pont nem jo helyen, ha kiderul hogy ezt is elforgatva hasznalnam. De olvastam valamelyik kulfoldi forumon, hogy az egyik srac a 20 vilagitasi fokozatbol 1-3 kozott napfenyben is fenttartja, igy jobb a kontraszt, es azt is remelem, hogy esetleg ezzel a trukkel a kisebb betuset is tudom (azaz allitva kenyelmeskent) olvasni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák