Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teréz Atya

    senior tag

    válasz jozsi252 #10541 üzenetére

    Ha tudod, hogy merre van a gep, es pl nem a magaddal es a kornyezeteddel akarod elnyeletni a radiohullamokat fillerekbol csinalhatsz egy terelot amivel egy iranyba tereled a 2.4 gigas jelet.
    Peldaul itt.

    @ t72killer - meres nelkul annyit er ez a velemeny mint szelben a fing. Sajnos azt vettem eszre, hogy akiknek mar nem zuhan le a gep onjelolt specialistanak tekintik magukat. Hany %-al csokkent a felhajtoero. A ket propeller milyen messze volt egymastol. Megfelelo-en volt a konfigolva a naza-ja.

    Szemelyes pelda a brushed gepek vilagabol:
    Erzesre en pl benyogtem h a Walkera Ladybird propja nagyobb felhajtoerot biztosit. Aztan utanaolvastam es kiderult h 0720-as motornal meg igen de 0820-nal mar a Hubsan nyer. Mas a ket prop dizajnja es a hubsan egyszeruen nagyobb fordulaton jobb felhajtoerot biztosit, kicsin meg kevesebbet. Egyaltalana a foszer megfelelo propellert hasznalt az aloso motorokon?

    [ Szerkesztve ]

    A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza

Új hozzászólás Aktív témák