- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz sityupityu #13600 üzenetére
Dehogynem! A Cartoon Network-kel együtt
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
veterán
-
zichie
senior tag
válasz sityupityu #13596 üzenetére
Tegnap, amikor ránéztem, akkor még csak angol és orosz volt. Majd otthon este ránézek.
-
veterán
-
br.rak
őstag
Név megváltozott, Viasat Nature/History HD és van magyar hang.
Majd csak lesz EPG is.Br
szerk: látom már írták.
[ Szerkesztve ]
-
Golyo69
senior tag
Nyíregyen is elérhető mostmár a Viasat Nature/History HD és itt is magyar
csak gondoltam megosztom ha vki még nem kereste vagy vmiXiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
-
allfinanz
senior tag
Nat Geo Wild (SD) adást ki kellene venni és annak a díjából kellene fizetni a Nat Geo Wild HD magyar hangját! Analógon megszűnne, így újabb hely lenne a digitális adóknak!
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
Csaby25
őstag
válasz zichie #13606 üzenetére
Az azonos Service ID-vel rendelkezo csatornak felulirjak egymast, automata tarolasnak nem is tarol azonos SID-vel csatornat. Csak kezi tarolasnal, de ott felulirjak egymast.
[ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
allfinanz
senior tag
válasz allfinanz #13615 üzenetére
Travel Channel műsort is ki lehetne venni az analógból is,
és inkább a 3-as csomagba tehetnék a Travel Channel HD
magyar hanggal ellátott változatát.[ Szerkesztve ]
-
zichie
senior tag
válasz Csaby25 #13616 üzenetére
Akkor meg is van a hiba, ami egyértelműen szolgáltatói, mert ki hallott már olyat, hogy egy szolgáltatón belül több csatorna ugyan azt az egyedi (Service ID) azonosítót kapja. A készülék keresésnél felépíti a csatorna adatbázisát és egyedi azonosítóként a SID-et használja.
A folyamat valahogy logikusan így nézhet ki:
Megtalál egy csatornát, megnézi, hogy azzal a Service ID-vel létezik-e már olyan. Ez alapján megállapítja, hogy új csatornáról van szó, vagy egy régi meglévőt kell-e befrissíteni. Ha nincs ilyen SID a csatornalistában, akkor felveszi mint új csatornát, ha van, akkor befrissíti. Ez logikus működés, de ha a szolgáltató olyan hülyén alakítja ki a hálózatát, hogy több csatorna is ugyan azt az egyedi azonosítót (SID) kapja, akkor az egyik csatorna felülírja a másikat.Persze lehetne egyedi azonosításra használni a frekvencia értéket és a SID-et együtt, vagy akár bevonni több paramétert, azonosítót az egyedi azonosításba, de gondolom a Samsung nem így működik, nincs felkészülve a szolgáltatói illogikus dvb adattáblákra. Emiatt van, hogy a pc-s dvb programok egy része nem érzékeny erre, mert ők nem csak a SID-et használják egyedi azonosításra. Ennek persze meg az lehet a hátránya, hogy ha változnak egy csatorna paraméterei, akkor azt nem frissítésnek értelmezi, hanem újként kezeli így duplikáció lesz a csatornalistában. Nálam a DVBViewer teljes keresés után tele lesz duplikált csatornával, ha nem törlöm előtte a teljes dvb-c csatornalistát. Cserébe viszont nincs felülírás probléma és mindent megtalál.
Értelemszerűen a SID szerinti egyedi azonosítás a felhasználóbarátabb megoldás, de csak akkor működik, ha a szolgáltatók is betartják azt a szabályt, hogy minden csatornájuk (dvb szolgáltatásuk) egyedi szolgáltatás azonosítót (SID) kap.
-
Flashget
félisten
a History HD-n más műsor megy mint a Historyn..
és 720p-ben..Realme GT Master Edition
-
veterán
-
leslieke
Jómunkásember
Most akkor mennyi új csatorna lett és mennyi tűnt el? Nem bírom követni.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
unravel
őstag
-
nagyúr
Akinek nem jött be eddig az M1, M2, Duna HD-n:
a 794MHz frekvencián nem csak Viasat Nature/History HD jött be, hanem a fenti 3 csatona is és a 3 közszolgálati rádiót is odarakta a lista aljára.mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
ronson
őstag
Remélem a Discovery csomagot nem természet csatornákkal akarják helyettesíteni, mert konkrétan vannak emberek, mint én, aki nem szereti a természet filmeket.
-
anrab
addikt
azért érdekes hogy mind a két philipsemen be van kapcsolva az automatikus csatorna lista frissítése és mégis kézzel kellett elindítani hogy meglegyen az új csatorna. ahogy olvasgattam nálatok sem önként jelentkezett.
-
dh66e
veterán
Mivel a digi jó szokásához híven hivatalosan nem értesített minket a két csatorna megjelenéséről semmilyen kommunikációs csatornán amolyan tesztadásnak kell felfogni.
Más:
A super tv2 már tesztel a thor műholdon november 2-án( jobb időpontot ki sem találhattak volna ) amennyiben bekerül a digihez-esetleg a később induló HD verzió is- akkor lassan fel is lesz töltve a feltehetően kipottyanó Discovery csatornák után maradt hely.Nemsokára kiderül. -
Golyo69
senior tag
Most nem nagyon olvasgattam vissza....Kiveszik a Discovery csatornákat vagy mivan??
Sport 1-2, Digi Sport 1-2 és Discorey Science-en kívűl nem is nézek semmi csatornát!!
A sport csatornákon kívűl ez az egy értelmes van....[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Golyo69
senior tag
válasz leslieke #13632 üzenetére
néha Eurosport -ot is nézek na de az nagyon ritka ... Sport M..hagyjuk inkább
HD lehetne minnél hamarabb minden sport csatorna
Amúgy én nem is adnám el olyan csatornáknak a közvetítési jogot akik nem tudnak HD-ben is sugározni..azért ez már 2012 vazze..sőt lassan 2013
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Bogyi007
veterán
Sziasztok U-s kollegák! XD
Volna egy kis problémám, újratettem a GB-s szoftveremet (nem ICS miatt) és szépen vissza is pakoltam mindent a telóra. Taskkillernek az Advanced Task Killer Free progit használom s amióta visszaállítottam a Gb-t azóta hiába lövöm ki a progival a fölös appokat már 2-3 perc múlva ha megint használom a Taskkillert újra nagyon sok appot mutat ami használja a memóriát. Valami okból újraindulnak az appok s nem tudom hogy ezt miként lehetne megakadályozni.
Az egészben az a fura hogy a rendszer újrapakolàsa előtt semmi ilyen probléma nem volt.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Ahab77
tag
válasz Flashget #13584 üzenetére
Khhhmmm: Kódolatlan HBO
-
Flashget
félisten
gondok vannak a digi lan szolgáltatással 1-1,5 hete és most már egyre több helyen.
aki hasonlót tapasztal nem nála a hiba.Realme GT Master Edition
-
Kwisatzh
senior tag
Valaki tapasztalt Bp.-n jelkieséseket tegnap éjjel Bp.-n a közszolgálatiaknál? A Borgiákat néztem M2.-n és vagy négyszer besötétült 2-3 másodpercre. Ez az egyetlen dolog amit nézek a királyi tévéken. Még ma ránézek megint, aztán ha ismétlődik hívom DIGI-t hogy "szóljanak" az optikásoknak....
[moderálva]
-
zichie
senior tag
-
Kwisatzh
senior tag
válasz zichie #13647 üzenetére
Köszi. Nem kapcsolgattam közben sehova, ezért nem tudom mi volt a többin, lehet érintett mindent, nemcsak a közszolgákat. Kb két hete fedeztem fel véletlenül a Borgiákat, addig semmit sem néztem a királyin. Arra gyanítok, hogy csak valami ideiglenes zavar lehetett a "zerőben", mert előtte sehol semmi gond nem volt. Majd ma is ránézek.
[moderálva]
-
allfinanz
senior tag
2012. október 12-től TV2 HD a UPC Digital kínálatában. Mi is kapjuk holnaptól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest