-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
unravel
őstag
-
Pille69
tag
válasz #38463744 #14855 üzenetére
Ez baromság. Itt vagy van jel, vagy nincs. Olyan nincs, hogy egyik erősebb lenne mint a másik.
Van itthon egy Samsung DVD-VR336-os szerkezet. Ennek a használatiját néztem át, de erről semmit nem ír. Azt nem tudom, hogy kapcsolgatná-e az én tv-met, mert már vagy két éve nem volt bekapcsolva.
Írd be valamilyen keresőbe a készülék típusát, nekem a gugli második találatán van a használati, esetleg ott ha megnéznéd.
Aztán kérdezz már rá Apukára, hogy a Scartot nem dugta-e át a másik lyukba a DVD-n!
Többet nem tudok segíteni, mert újra akarom ma este rakni a gépet. Pá![ Szerkesztve ]
-
Golyo69
senior tag
Nem tudom volt e már ma..de nekem most hogy hazaértem és bekapcsoltam a TV-ét meg jelent 5 új vagyis 4 de új csati..de azért ír 5 öt mert a "HAL" HD is köztük van és ezen már van adás
Tehát:
738.000 khz
PV TV HD
Digi Life
Digi Life HD
Digi World
Digi World HDDigitális , Nyíregyháza!
A digi life-on és a World-ön még nem megy semmi!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
veterán
-
hb000
aktív tag
válasz lizakattila #14826 üzenetére
Van benne dvb-c tuner, tehát igen. A fogalmazás úgy pontos, hogy a HBO csomag kivételével az összes digit csatornát lehet vele fogni.
[ Szerkesztve ]
-
mumia77
csendes tag
válasz nagyfejü #14864 üzenetére
".......Köszönöm! Ott bejött!!! De ez a freki nincs a digi honlapján!!!! Valaki tudna adni egy TELJES frekvenciatáblázatot???"
A DIGI mostanában pontatlanul, és hibásan adja ki a csatorna kisoztást a honlapján! Nem tudom ti észre vettétek, ezt a hibát? Épp ezért én készitettem egy saját frekvencia táblázatott. A DIGI Frekvencia táblázat és csatorna kisoztás meg található a saját web oldalamon. Illetve onnan le is tölthető. Én a Budapestit csináltam meg! Akit esetleg érekel, az meg tekintheti a http://web.t-online.hu/vegvariattilajozsef/tartalom/kobanya/kabeltv/digi.htm oldalon vagy letöltheti http://web.t-online.hu/vegvariattilajozsef/tartalom/kobanya/kabeltv/digi.xlsx excelben készült táblázatban is. Az anolog és a DVB-C digitális csatorna kiosztás egyaránt benne van. Remélem tudtam segiteni.
[ Szerkesztve ]
-
brandboy
csendes tag
Szia érdekelne,hogy a szolgáltatónál külön kérni kell a digitális sugárzást, vagy maguktól küldik a jelet ?
Mert nekem van egy (HD ready) Panasonic TH-37PV7P típusú készülékem, és mintha egy időben jött volna valódi HD adás, de jelenleg nem érem el azokat a csatornákat, amik a Digi honlapja alapján el kéne érnem, csak az analóg kínálat jön be, és a minősége se olyan. Igaz arról fogalam sincs, hogy a TV-m egyáltalán rendelkezik ezzel a képességgel (DVB-T/C MPEG4 ), de határozottan úgy rémlik,hogy láttam én már olyan meccset, ami tényleg HD-ban jött. -
brandboy
csendes tag
válasz br.rak #14880 üzenetére
Köszi a gyors választ !
Gondoltam a HD readyből, hogy ez lesz a probléma,nyilván FULL HD-s készülék ami nativan tudná.
Akkor biztos halucináltam, mert eskü alatt vallanám,hogy tavaly láttam egy PL meccset, ami teljesen olyan volt,mintha HD-ban jött volna.
Akkor egy set-top-box-ot kell beszereznem, és kész ? -
eisento
addikt
Na 3 napos levelezes utan ismet VAN PVTV HD
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
hibavissza
veterán
válasz Pille69 #14543 üzenetére
vegyél tévét, ne kacatot használj...fekete csík lol...de ócsó oszt jójaz' neked. a "legkisebb is számít"
jézus de pörög ez a topik...jó sokan copnak a digivel...fekete csík hd-ban 3100-ért a tuti
nah lemondom a digit...úgy látszik csak panelba' van rendes szolgáltatás[ Szerkesztve ]
-
g0dl
addikt
Ide írok, mert itt vannak más érintettek.
Ahol eddig elérhető volt a sportklub online, az beszüntette a közvetítést, mert beszólt nekik a csatorna.
Nem tud valaki valami jó, működő linket ahol a sportklub nézhető, lehetőleg ma késő délutánig ( Győr-Fradi kézilabda bajnoki)[ Szerkesztve ]
-
Dot
őstag
Hali!
Nem tudja valaki, milyen boxot ad a digi? HD-t kértem, az oldalon 2 fajtát láttam, az 1ikre mintha lehetne usb-s tárat kötni és így rögzíteni műsort! Vagy le van butítva a box mint a T-nél?
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
dh66e
veterán
Elindult a DWorld és a DLiFE HD adása Budapesten és pár Vidéki városban.Az SD még nem üzemel.
HD logo az nincs,az alábeszélős szinkron nem egy acélosra sikeredett talán még mókolnak rajta. EPG sajna még nincs úgyhogy műsorokról nehéz lesz tájékozódni még.[ Szerkesztve ]
-
Dot
őstag
Technisat DIGIT HD4-CX 15. oldal alja, 7.4. Erre gondoltam.
[ Szerkesztve ]
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Gyufaaa
veterán
-
d.véderjoe
tag
Dunaújvárosban is van már World és Life!
-
gaborh
aktív tag
-
forrest85
senior tag
válasz d.véderjoe #14895 üzenetére
Milyen frekin elérhető?
[ Szerkesztve ]
A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
Sztavrosz
csendes tag
Hello!
A tegnapi
Valaki esetleg találkozott ma olyannal hogy elszálltak a digitális csatornák?? Miskolcon lakok tegnap este még minden jó volt reggel már nem volt meg egyik se és most hiába keresem nem találja csak az analogokat.
Köszi a választ üdv. után ma reggelre visszajött a digitális jel de csak 9 adást fogot meg meg az analogokat, most megprobáltam újra rákerestetni és már megtalálja az összeset. Akkor ez most mi lehetett úgy hogy a környéken volt digitális jel mindenkinél??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest